kräftkalas&pardy!

Här kommer litta bilder från i Fredas när vi käka kräftor och sen hade litta fest :)
Glo & njut!
























Tack mina kära vänner för en mycket trevlig kväll :) <3


:)

Helgen har bestått av kräftor,öl & bjuvsfestivalen :) Orkar inte skriva mer just nu, skriver mest bara för att min kära syster ville att jag skulle uppdatera ;) haha. Så här fick du lite att läsa Johanna, bättre än inget alls :p höhö.

Mys med eld,nudlar,korsord,dennis&elin :)

Igårkväll vandra jag och dennis hem till elin och hälsa på :) Sen gick vi ner i byn för elin skulle handla en tidning, så vi köpte varsin "knep & knåp" haha. Sen gick vi hem till mej&dennis och satte oss och löste lite korsord..efter ett tag stack vi bort till min gamla lägenhet och hämta lite mög som vi elda upp :D Och sen gick vi upp till oss igen och käka nudlar och löste mer korsord :) haha!
Tack för en mysig kväll <3
    
    

Tjo & tjim & inget annat :D

Har vatt borta i andra lägenheten med mamma och städat och packat dem sista sakerna, så just nu står alla lådorna och grejorna här mitt på golvet och väntar på att jag ska flytta dem till nått bra ställe, haha! Synd bara att dem inte fixar det själv ;) Fan va drygt.
Så nu ska jag fortsätta att greja litta här :) Tog bara en liten paus för att nörda mig lite vid datan ;D
HAJ DÅ!

Ps: rätt rolig låt faktiskt :D hahahaha.
http://www.youtube.com/watch?v=WohfRliprOM

Städning pågår...men inte här!

Go´ morron :D
På måndag är det den siste och jag lämnar min lägenhet...och jag har inte tömt den eller städat den än :/ Smart! Plus att jag måste måla vardagsrummet och en vägg i köket vitt. Känner mig rätt stressad. Hur fan ska jag hinna? Jag har kommit på att man ska inte skjuta upp saker utan man ska ta tag i dem direkt annars blir det som nu..Men det känns som det är lite försent att tänka på det nu. Det är bara till att bita i det sura äpplet ;p haha.
Det är ju så tråkigt att flytt städa..det ska ju göras så satans noga! Någon som är sugen på att hjälpa till? ;D hahaha.
Så jag får väl ta och vandra bort där nu och börja. Känner inte nån som helst inspiration till att göra de :s
Jaja, det får väl gå :)
HAJ DÅ!


Jord,jord,jord & åter jord!!

Varje morron när man vaknar har Elsa dratt upp skit mycket jord ur krukorna här. Just nu är det jord över hela köksgolvet, under köksbordet, bakom högtalarna och lite ner här vid tvn och datan :/ Jag får damp. Jag ska nog börja med att ställa undan alla blommor på kvällen när jag ska gå och lägga mej..fast vilket jidande ;) haha!
Så nu ska jag ta tag i dammsugaren och dammsuga litta. Kul!
HAJ DÅ!

Helgen!

Fredas; Jag & Dennis gick hem till Rina&Jonas och drack lite sen vandra vi hemåt igen för Robban&Cassie och två andra skulle komma :) Så satt vi hemma hos oss och drack, trevligt trevligt :D
Lördas; Vaknade och mådde som man förtjänade, hes som fan (kunde knappt prata), ont i huet & allmännt bakfull. Hoppade in i duschen och vandrade hem till mamma för vi skulle på släktträff, mycket trevligt men jag kände inte hälften av personerna där :p Men det va god mat iaf, haha!
När vi kom hem så blev vi rastlösa så vi ringde till Johanna&Dennis så gick vi ner i byn och käka & snacka lite sen följde dem med hem till oss & när dem hade stuckit gick jag och la mej :)
Söndas; Va på 30års kalas hos Dennis syster Jessica :) God mat där också, inte alls fel :) En helg med massa god mat, inget man tackar nej till! 
Min hesa röst började bli lite bättre men när jag skulle sova så fick jag världens jävla hostattack :/ Sån torr rethosta...så jääävla störrigt. Men det ända som jag tycker hjälper mot hosta är att röka, jaa det låter konstigt men det är precis som det bedövar eller nått ;p För jag gick upp och röka efter ha legat i sängen i typ en timme och hostat så jag höll på att spy
och sen när jag la mig igen så hosta jag bara nån gång till sen somna jag :)
Har ni hosta? röka, det hjälper ;) hahah!
Idag; Idag har jag inte hunnit med att göra så mycket, vakna för typ en halvtimme sen... måste ner på apoteket och köpa noskapin eller va det heter..sånt mot hosta, kanske ändå nyttigare med hostmedicin än att röka ;) Sen måste jag till arbetsförmedlingen också! Och sen vet jag inte vad som händer, det återstår att se :D
Nu ska jag ta lite hostmedicin (alltså en cigg)
HAJ DÅ GOTT FOLK!


DAMP!!!!!

JUST NU SKULLE JAG KUNNA DÖDA MIN KATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAG HADE PRECIS SUTTIT OCH SKRIVIT ETT INLÄGG I TYP TIO MINUTER OCH DET BLEV VÄLDIGT LÅNGT..MEN DÅ KOMMER LILLA ELSA (IGEN, VILKET HON HAR GJORT HELA TIDEN MEN JAG HAR KASTAT NER HENNE) OCH HOPPAR RÄTT UPP PÅ TAGENTBORDET OCH TRAMPAR PÅ EN KNAPP SÅ ALLT RADERAS!!!!!!!!!
Andaaaaas! Nu går jag bort från datan ett tag och göt nått annat!
Hej då!


:)

Nu va det ett tag sen jag skrev här... men det beror faktiskt på att vårt internet har vatt avstängt ett par dagar!
Men jag har ändå inte riktigt haft lust att skriva.
Ska försöka skriva lite kort om vad som har hänt..
Tisdas; Åkte till tandläkaren i Trelleborg (där dem tror att jag är yngre än vad jag är plus att dem är skiit spända) iaf, nu slipper jag ha den jäkla skenan i flabben på darna, ska bara ha den på nätterna :) Skööönt. När jag kom in till tandläkaren så hade jag en sån bad feeling, kändes som att dem skulle säga nått som jag inte ville att dem skulle säga..och visst gjorde dem de :/ aaaaah. Vi måste dra ut en tand på dej! - eh jaha? Och varför de? dem har ju liskom redan dratt ut fyra tänder på mej när jag skulle ha tandställningen. Och nu trodde jag att det va klart, men neeeeeeeej. Nu växer min visdomstand fel. Den växer rätt på den andra tanden, den växer lixom vågrätt eller vad man ska säga. Sånt är så himla roligt. Fast de skulle inte göra det förrän nästa år, men de sa att jag skulle hålla koll så att den inte växte ut innan! Ajja skit samma.
Onsdas; Jag och emma tog våra hojjar och cyklade till hyllinge och tillbaka :) Det tog 25minuter att cykla dit och 20minuter att cykla hem, det ni ;) Det va faktiskt inte så jobbigt som jag hade tänkt mig.
Här kommer litta bilder..glo och njuuuut & va avundsjuka för att ni inte är lika duktiga ;p höhö
     
Torsdas; Va hemma hos Johanna&dennis och tittade på skötbordet & spjälsängen som dem har satt upp :) Såååå mysigt. Jag hjälpte Johanna att sätta upp en lampa ovanför skötbordet. Herregud så fint alltså <3 Så nu fattas bara bebisen där så blir det ännu mysigare :) Som jag ska gosa med det lilla livet :D
Fredag (idag alltså); Änsålänge har det inte hänt så mycket, jag har skrivit klart mitt cv inne på avstamp.se så ska jag bara skriva ut nårra sånna och sen iväg och lämna lite överallt :) Och hoppas på det bästa!
Nej nu ska jag göra nått vettigt, som tex ut och smoooooka :D
HEJ DÅ!

KOM HEM!


Helgen i snabba drag :)

Goood morning :)
Helgen har vatt skoj, tog tåget till Bjuv på Lördamorron med Bennie...vi skulle möta Elin&Emma där, sen vandra vi till bjuvsburnouten i ösregn :( Stannade i typ en timme bara sen stack vi hem igen.
Hem till mig och satt och drack lite sen åkte vi till bjuv igen till nån fest där elins påg va :) Och sen blev det parken och sen hem... när jag hade vatt hemma ett tag ringde sassa mig så då stack jag till Jessica (asklund) på fest!
Men där blev jag heller inte långvarig så jag gick hem igen efter bara en timme typ! Och då somna jag gott.
Igår va jag&johanna hemma hos mamma&smilla och kollade på Yes man och åt chips och sånt gott!
Ni som inte har sett Yes man har missat nått, tycker den filmen är gryyyyymt rolig :D Andra gången jag såg den igår ;)

Och idag skulle dennis kommit hem vid halv nio men han har inte kommit än, så nu sitter jag och blir orolig :/ Men dem kanske bara har missat nån färja eller nått! Har provat ringa han men hans mobil är avstängd!
Jaja han kommer väl snart :) SAKNAR HAN SOM FAN!

HEJ DÅ!

Saknar dej redan darliiiing <3

Då va kalaset över :) Och dennis åkte precis, han ska till tyskland på drag racing (tror jag de va) haha!
Han ska va borta tills på söndag eller måndag :( Usch. Känns redan så tomt och ensamt.

Imorron blir det bjuvsburnouten, skoj :) Ska dit med SuperSnällaSilverSara, Elinatösen, Emma och kanske Johanna :) Hoppas bara det blir bra väder... men som man säger "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" höhö.
Nej nu ska jag göra nått annat, men vad? Vad gör man när man är själv hemma? haha.

HAJ DÅ!

Städning pågår!

det går väldigt segt med min storstädning tycker jag ;p Än sålänge har jag hunnit diska,tvätta två maskiner tvätt, putsat tre fönster, städat i garderoben i sovrummet & snackat lite med Sara i telefon + rökat ungefär 5gånger :) haha!  och det känns som jag inte är halvfärdig ens...måste dammsuga, torka golv, tvätta mer, sätta in disk, hänga upp tvätt, vika tvätt & lägga in, gå ner på oj och handla sköljmedel & kaffe..usch!
Jaja faktiskt rätt skönt att ha och göra så jag ska inte klaga tänkte bara informera er som bryr er ;D haha.
HAJ DÅ!

hipphipphurra för dennis idag!

Jaha då har jag ändrat lite i min blogg :) Men det blir aldrig riktigt som jag har tänkt mig, men nu orkar jag inte mer så det får va såhär nu ett tag!
Tänkte att jag skulle diska,städa&tvätta lite, ska ju ha kalas här hemma idag för Dennis :) Det bjuds på tacos, inte helt fel..men fan va jobbigt att stå och skära alla dessa grönsaker och mög, ajja det ska nokk gå bra :)
Förresten, imorse gick jag upp typ halv sju och sjöng för Dennis och gav han paket :D Fast jag kunde bara sjunga "jag må han leva, jag må han leva...." sen börja jag asgarva för jag tyckte det kändes väldigt komiskt, där stod jag i en stor sleden t-shirt, håret åt alla håll & smink i hela huet (eftersom jag är väldigt dålig på att tvätta av det innan jag lägger mig), paket i båda händerna och sjöng för en person som låg och rävasov ;p hahahah!
Nej nu ska jag röka och sen börja storstäda :/ huuum!

älskar er mina fina systrar!




Gammal kärlek rostar aldrig!

Igår när jag va i andra lägenheten så hitta jag lite bilder på mig och dennis ;) haha!
Tror att dem är ifrån när vi gick i 7-9:an, haha :p



Fint ska det va :)

Igår va jag&Dennis på maxi och storhandlade :) Det kändes som det behövdes, helt tomt i kylskåpet & frysen för fan! haha. Handlade även lite tacos tills imorron för då fyller älskling år och vi ska ha litta kalas :)
Ska iväg med mamma idag och handla lite grönsaker till och sen kanske jag måste sätta lite fart och komma på vad jag ska köpa till dennis :/ har såååå dålig fantasi, haha! Ajja jag kommer nog på nått. ?
Nu ska jag gå ut och rööööka, HA DET BRAAAAAAAAAAAAAAAAAA! hejdå.

Man tackar!

Igår va jag borta i andra lägenheten och tänkte att jag skulle städa lite, torkade av i två skåp i köket sen palla jag inte mer :p Hade fått ett brev från skatteverket där det stod nått om att jag skulle få tillbaka skattepengar. Jaha, och när har jag gjort mig förtjänt av dem? jooo det va när jag jobbade 4veckor förra året på Ravn :D haha. Det va ju inte så jätte mycket men väääldigt välbehövligt! Så det tackar man för.
Så jag ringde mamma så gick vi ner i byn och plocka ut pengarna så sket det sig med städningen igår också!
HAJ DÅ!

Upp&hoppa

Gooood moooorning folks :)
Nu har jag precis diskat lite..tänkte att jag skulle gå bort i den andra lägenheten, ska ju lämna den nu den siste augusti så jag känner mig lite stressad eftersom den inte är helt tömd och jag inte har städat alls i den och plus att jag måste måla vitt i tvrummet och en vägg i köket :/ och mäla är ju såååå fun! inte. Faan va dygt. Tiden går så jäkla fort, känns inte som det är så jätte längesen jag tänkte att "nu får jag nog snart ta tag i andra lägenheten för nu är det bara två månader kvar, bättre att börja i tid" Joooo visst. Och nu är det inte ens en månad kvar.. typ tre veckor bara! HALLÅ?
Jaja, nu ska jag slänga på mig litta "städeklär" och vandra bort där :)
HEJ DÅ!

...

Va på sjukhuset innan idag och hälsa på mormor...hon blev inlagd igår. Men som tur är så är det inget allvarligt :) Tyckte så synd om henne där hon låg i sängen, hon såg så himla trött ut :/ Men ändå mycket piggare än igår och det är ju bra :)


Galoperande häst!

Igår va jag med Johanna hos barnmorskan i Hbg & lyssna på bebisens hjärta ♥
Guuud så mysigt det låter. Tycker det låter som en häst som galoperar :p Jag spela in det på min mobil så nu kan jag lyssna på det när jag vill :D hihi. Efter vi hade vatt där gick vi en runda på Söderpunkten & sen gick vi till Knutan och käka på Mcdonalds & sen åkte vi hem :)

Oj som jag längtar efter den lilla bebisen i Johannas mage. Jag är så nyfiken på hur hon ser ut och ja, allt <3



Lite uppdatering!

Såhär blev mina naglar som jag gjorde i Fredas :)


I Lördas va det kalas hemma hos Ida&Johan för Johan fyllde år :) Sen när gästerna hade stuckit hem så blev det lite party :) Och här är lite bilder...



I Söndes gick jag hem till Johanna & sen gick vi till Oj och handla lite & sen hem till henne igen och gjorde en fete goooo sallad och glodde på film :)
Kollade bla. på Miffo :D Herreguuuuud vilken bra&härlig film :D
Just nu ligger den etta på min toptio lista för filmer..(inte för att jag har en sån, men jaa..den är helt klart den bästa filmen jag sett på väääldigt länge)  haha!


Grattis faarfaar!

Idag fyller min farfar NITTIO ÅR! Så vi har vatt på kalas hela dan :)
Och herreguuuud vilken pigg gubbe. man kan verkligen inte fatta att han är nittio år. Det ända är att han hör & går litta dåligt men annars är han kry :) hehe.
Och jag ska säga er det att denna gubbe spottar INTE i glaset! Satan :D
Ho hå ja ja !

Nagelfix!

Tänkte att jag skulle sätta på lite bra musik och fixa mina naglar :)
Köpte sånna tippar som man ska limma på och spraya och ha sig med. Har gjort det innan också och det blir faktiskt riktigt snyggt ;) Håller i typ en och en halv vecka innan första naglen trillar av. Men det är bara att limma fast igen ju, så man kan säga att det håller sig snyggt i typ två veckor sen har ens egna naglar växt ut lite så då ser det inte så fint ut :p
Jajajjajajjajaa!!!!!!!!
Det tar ca 1timme att göra det :) Så nu har jag att göra ett tag!

Resultat!

Klippning igår ju, blev lite arg på frisören för att hon "busa" till håret (som dem alltid gör), varför inte va som en nooormal människa och hämta plattången och platta håret?!?! Nej nej, nu ska vi se ut som vi är 70år med lite fint självfall i håret!!
Herreguud.. om jag inte plattar mitt hår så ser jag faktiskt ut som en tant. hahaha! tråkigt men sant. höhö det rimma ;) Tant sant. Ja skit samma.
Här är en bild på resultatet, på bilden är inte håret riktigt fixat så det ser lite tråkigt ut plus att jag platta det i morse så det har hunnit att bli "vågit" igen.. Men ja!

Hipp hipp hurra...

för Hanna ida´ :)
Sitter just nu hemma hos födelsedagsgrisen, hon håller på att dammsuga för fullt så jag satte mig vid datan :)
Nu va hon tydligen färdig så nu får det räcka här!
HAJ DÅ!
Love you bigsis <3


Aaah.

Nu har jag suttit hur länge som helst och försökt att designa om min blogg lite..men jag fattar inte.
Eller jo jag fattar men det blir inte riktigt som jag vill, jag vet exakt hur jag vill ha det, men det blir inte alls så :/
DAMP!
Ajja, jag får försöka nån annan dag när jag känner att jag har ork och tålamod till de :p
Nu ska jag göra ve mig lite och cykla hem till mamma :)
HAJ DÅ!

:)

Ska klippa mig på Torsdag och jag vet på ett ungefär hur jag vill ha det..
Jag vill ha luggen som den blonda tjejen fast lite mer sne & jag vill ha det uppklippt som brunetten fast inte riktigt lika mycket :p haha! Blir det bra tror ni? :)


Lite bilder från i Lördas :)

     
 
 

DATANÖRD!

Jag vakna vid niotiden i morse och nu är klockan snart tre..vad har jag gjort idag?
-Jo jag har bara suttit framför datan heeela tiden. Förutom en halvtimme när där gick en propp och tvn dog, men det fixade sig igen, så då plaserade jag min röv här igen. Ho ho ja ja.
Vilket liv.
Nej nu ska jag nog bada lite :) aaah.


..

Har du bekymmer tag då på dig ett par trånga skor, och du kommer inte att tänka på annat.


RSS 2.0