26juni 2009, rest in peace!

Jag måste erkänna att när jag fick höra att Michael jackson var död så blev jag rätt så förvånad och fick en liten konstig känsla i kroppen. Fast jag aldrig har varit ett sådär jääätte stort fan så tycker jag att det känns väldigt märkligt. Jag läste på aftonbladet att där hade vatt typ tusentusen tals människor utanför sjukhuset där han avled så dem kunde inte transportera han med bil så dem fick ta han i en helikopter. Vilket man helt och hållet kan förstå!
Jag hörde också att han har sålt över 700miljoner album i sitt liv.. och det finns absolut ingen annan artist i hela världen som har sålt så många, fyfan alltså! sjuhundra miljoner! Det är inte lide det...herre jesus!

Mys!

Här är en bild på gradinerna jag hängde upp i förgår :)
Det ser kanske inte så grannt ut på bilden men i verkligheten när det är mörkt i rummet så är det skiiit mysigt :)
Och jaaa, vi ska sätta ben på sängarna...det ser inte så fint ut att ha dem ståendes så på golvet bara. Vi hade tänkt att ha sånna lekablock som ben :) tror det kan bli snyggt!



Har precis vatt borta hos Elin och rögat & snackat skit :)
Är så glad för min kära kusin! Det är så kul att hon bor så nära nu, för innan träffa jag inte henne lika ofta som jag gör nu.

Hoho ja ja :) Älskar dej min underbart förvirrade kusin <3 hihi


Vi är duktiga :D

Just nu ligger älskling och kryper runder på golvet och spikar fast alla jääävla sladdar som har legat över hela golvet :p Jag har en duktig påg, haha! Sånt reder inte jag ut så det va bra att han gör det för annars hade det aldrig blitt av! Förresten igår va jag också duktig, jag satte upp gardiner på väggen vid huvudändan vid vår säng och satte en ljusslinga bakom :) Det blev riktigt mysigt!

Innan idag va jag,mamma,johanna,smilla & hennes kompis på kvidingebadet och jag tänkte att "nu jäävlar ska här pressas" och jaa, jag lyckades få färg, RÖD, aaaaj. Har brännt mig rätt så kraftigt..men det blir ju brunt sen så jag får stå ut med att det svider som fän ;p
Ha det fint / kräftan!

Loooove.


Är så glad att jag har dej. Älskar dej så mycke <3

:)

Här är lite bilder från när jag & Dennis va ute i vår fina trädgård och vandra runder :D haha!
      
Välvuxen trädgård ;p            Lägenheten sedd från trädgården ;p

'    
Älskling <3                            Älskar dej!


...

Det blev visst ingen barnpassning idag, hon ville stanna hemma och bada ist :)
Så nu vet jag inte vad jag ska göra...kanske ringa mamma och fråga vad hon ska göra idag, hon sa igår att dem kanske skulle iväg och bada så jag hänger nog på där :)

tjugotredje juni.

Sitter och väntar på dennis lillasyster tessi, ska passa henne idag :) Jag brukar passa henne lite då & då... och hon vill alltid titta på antligen Emil, toy story eller Michael jackson :p hahah. Så jag har sett dem filmerna ungefär 10gånger och då har jag bara passat henne typ tre gånger! Så idag är jag rätt glad för att det är så bra väder för då kan vi gå till nån lekplats eller nått ;p

Ihelgen är det ju torpardarna här i Åstorp :D hahah. Fräckt! Får se om det blir att man dricker nån öl på Lördag men jag har inte riktigt bestämt mig än....ajja det återstå att se :)
HAJ DÅ!

svittigt värre!

Va ute i byn med Johanna innan sen gick vi hem till mamma ett tag där det bjöds på fika ute i det fina vädret :) härligt!
Och nu sitter jag hemma och svettas, det blir så satans varmt i denna lägenheten när det är varmt ute...fyfan! Fast vi har ju en ac som ändrar sig själv beroende på vad det är för väder ute, men jag tycker faktiskt inte att den hjälper så mycket.

Igår va jag & Dennis ute och åkte lite med pappa :) Vi körde till Bällinge där dennis pappa har en liten camping med bad och lite sånt :) Mysigt! Sen körde vi hem till där dem bor också riktigt mysigt, jag & Dennis spela fotboll med Teddy & Happy . Jag & Happy vann över pågarna ;p haha. Fyfan vad man har dålig kondis alltså, helt sjukt, jag & Dennis höll på att dö efter typ 5minuter så då fick det räcka!

Nu ska jag vandra ut & röka och förbättra kondisen ;D höhö

mycket vacker väder..

Måste ju bara säga att det är väääldigt fint midsommarväder vi har.... NOT!
skit.
Jag är rastlös som faaan, ska nog slänga mig i badkaret ett tag..sen göra ve mig och sen hem till Dennis&Johanna och hjälpa till med maten :)
Mamma och dem är borta över helgen så jag är kattvakt, måste inom där innan vi går till Johanna&Dennis och ge dem mat... tänkte ha mina nya pumps på mig idag men jag får nog ta med mig andra skor om jag ska gå så långt för pumpsen är lite försmå och då kan det lätt göra litta ont i tååårna. Ska ju trots allt gå ända till dala ;) hahah.

Badkaret kallar, heeeeeej då!
Trevlig midsommar alla :)


...


evelinaJOSEFINmariaolsson

Fram med träningskläderna ;D

Igår va jag nere i byn med Elin, käka på rosa och satt & snacka litta bara.
Och då säger Elin -"Josse?, kan vi inte börja träna på gym?"  Först tänkte jag att hon bara skoja, men nej då :p hon mena allvar så vi vandra bort till gymmet och snacka med dem litta om vad det kosta och så, han killen som har gymmet va väldigt trevlig så det kändes bra.... så nu nästa vecka som kommer ska vi ner där och testa på de lite :) Vi tänkte att vi bara skulle springa & cykla för jag pallar fan inte ligga och pressa + att det hade vatt litta skämsigt :p Jag hade väl brötit mina armar om jag skulle gett mig på tex. bänkpress, hahahah!

Underbart :D

Har precis kommit hem från tandläkaren & det gick faktiskt bättre än vad jag hade trott :D
Det gjorde inte alls ont att ta av den. Va där inne lite mer än en timme men att ta bort själva tandställningen tog typ bara 5minuter så det va skönt :) Nu har jag en sån genomskinnlig skena som jag har på tänderna där uppe..ska ha den på 24timmar om dygnet i två månader, förutom när jag äter och borstar tänderna (aaafaaan)
Har ju såklart fottat tänderna men jag har slarvat bort sladden till mobilen så jag kan inte lägga in något foto!
Ajja skit samma. Tänder har väl alla sett ;p

Nu ska jag gå och beundra min vackra mun litta, hahahah! HEJDÅ!

Nervös...

Sitter just nu och väntar på mamma, ska ju åka till trelleborg & ta bort tandställingen ;D
Och jag är rätt så jäkla nervös faktiskt...tror de kommer göra jääätte ont. haha! Aaaah. Det skulle ta över en timme typ att göra allt de skulle göra idag :/ palla ligga där så länge..fast iofs så blir det ju grannt när den väl är av :p Så det är väl kanske värt det.
Skriver kanske mer sen...,om jag överlever ;D hahah.

Som jag längtar efter dej <3

Måste bara skriva att jag längtar jätte mcyket tills Johannas&Dennis bebis tittar ut :)
Guuud så mysigt med en liten bebis, dem luktar så gott..haha!
Mosters lilla tös<3 Är så glad för er skull, ni kommer bli jättebra föräldrar :) hihi. Oj va kul det kommer bli, jag är helt jätte glad :p Och som hennes mage växer, herregud, den är ju jätte stor redan..eller redan & redan, hon är ju i femte månaden..tiden går fort & det hoppas jag att den fortsätter med.
Och Johanna&Dennis, räkna med mig om ni vill att nån ska passa henne ;) haha.


Här går det undan...

Oj det va längesen jag skrev här... har inte riktigt haft tid till de. Har hållt på i både den gamla och den nya lägenheten hela darna plus att jag har passat Dennis småsyskon :) Så söta!
Idag har jag,mamma & Johanna vatt uppe på Smillas skola (skolavslutning ju) hade fika med oss & jag krängde typ 100muffins och drack hur mycket saft som helst så nu är jag smäll jävla mätt.... :/ Usch! Det finns liksom ingen hejd på mej när jag sätter igång och äter. hohojaja :p
Idag tar min kusin Linus studenten så det blir att åka till Ekeby ikväll :)
Tänk att det redan har gått två år sen jag tog studenten, fy vad tiden går fort! Känns som det inte va alls längesen.

Nej nu har jag väl inget mer att tillägga så nu får det räcka för den här gången :)
Ha det fint allihop HEJ DÅ! höhö

Hejsan hoppsan!

Det va ett tag sen jag skrev sist...har inte riktigt haft tid., jag och Dennis ska flytta ihop<3 så jag har hållt på att packa och greja :) Guuud vad jag är glad för dej Dennis ;)
Lägenheten är sååå jävla grann, både badkar & dusch och världens finaste kök :D Lägger in foto sen på den, pallar inte nu..är så satans trött så jag ska nog lägga mej nu och glo på tv :)
Ps; jag och Dennis är ju bara sååå bäst, vi har kört med lådor, soffa och köksbord&stolar på en truck ;D hahahaha!
Det du! ;)

Nej jag får fortsätta skriva imorgon eller nått.
God natt gott folk, PUSS! hihi.

RSS 2.0