Uttråååkaaaad.

Fyfaaaan vad jag är uttråkad :/ Det kryper i hela kroppen på mej, kan fan inte vara stilla :/ AAAH vad jobbigt.
Tänkte jag skulle städa lite, men jag oooorkar inte. Kan kanske sortera lite bland mina grejor inne på toa...?!
Kan ju passa på att göra det nu när älskling gör annat. Han är liksom ute och fiskar med DennisL :)
Får kanske ta fram stegejääärned ifall han får en fisk, neej fyyy..fisk är INTE gott! usch.

HEJ SÅLÄNGE!

Myyyys <3

Nu ligger jag på soffan och dricker cola & tittar på Emil i Lönneberga, haha!
Och älskling är ute i köket och lagar midda till oss :) Men jag får inte komma ut där för det skulle bli en överraskning, hihi. Så söt han är <3
Nej nu ska jag fortsätta att va sjuk & titta på tv, haha!  
Tjingeliiing!


...,två timmar senare!

Blev precis färdig med garderoberna, tog mig två timmar att rensa där, haha! Och nu känner jag mig helt utslagen... fyfan va jag blev trött. Har svinont i min rygg nu..höhö.
Nu slutar snart älskling :) iiiih. Tänkte jag skulle gå och duscha, om jag orkar ;p
HEJDÅ!


Äh!

När jag vakna imorse mådde jag skit :/ Kändes som jag hade feber. Mår fortfarande inte bra men jag blir så satans rastlös av att bara ligga i sängen och glo. kan inte koppla av! Jag måste göra nått hela tiden.
Tänkte att jag skulle sortera lite i mina garderober, har en massa skit och grejor i dem :/ 
Får se om jag orkar, kände nu när jag satte mig vid datan att jag inte är riktigt kry.

Hej sålänge :)


Familia + sjuk.

Va på familia innan med Elin,Johanna & Dennis...jag köpte en naaajs tröja på GinaTricot, men eftersom jag inte prova den innan så va den ju såklart förstor, så jag får sticka dit igen i typ morgon eller nått :) Vill ju kunna använda den så fort som möjligt, hihi.

Just nu ligger jag på soffan och mår skiit :| Känns som jag är sjuk..har ont i huet, halsen & ögonen plus att det gör ont när man tar på huden, det gör det alltid när jag får feber! Och det man märker först på att man är sjuk är när man ska röka.. fyfan va det är äckligt då :s Usch.
Palla? Noooo.

Nej nu ska jag fortsätta att tycka synd om mej själv och glo på tv, hahah!

me.


Snor...usch!

vaknade imorse och va jättetäppt i näsan och kunde inte andas typ :/ 
plus att det känns som jag kommer bli sjuk, känner mig helt slö i hela kroppen och ont i huet & ögonen.
Så idag ska jag vandra ner till Apoteket och köpa sisådär 20flaskor nässpray, HATAR att va täppt i näsan!!!!!
Och idag kommer även mamma och Smilla hem :) Känns som det är en hel evighet sen jag träffa dem sist...fast jag träffa dem igår morse när mamma va här och hämta min kamera.
Nej nu ska jag äta lite frukost. Hej dåååå!


Hej hej hemskt mycket hej :)

När jag vakna i morse gick jag hem till Johanna&Dennis och hjälpte till att städa inför flytten, hihi!
Det är faktiskt rätt kul att göra sånt för man ser verkligen vilken skillnad det blir när man skrubbar som fan :P
Efter det gick jag bort till Dennis jobb och hälsa på han ett litet tag & när jag skulle gå hem såg jag faster Lena hålla på att bära in grejor i Elins lägenhet så då gick jag dit och hälsa på :) Och nu sitter jag hemma och ska snart gå in och duscha tänkte jag..
Igår köpte jag sånt värmeskydd till håret, får se om det funkar & det hoppas jag verkligen för det kostade 55 spänn för en rätt liten flaska. Och för mig med min ekonomi är det rätt dyrt, hahaha!


Imorse åkte mamma med Smilla och hennes klass till Olivedal, dem skulle sova över där till imorgon och leva som dem gjorde på 1800-talet, fan va fräckt :D Det skulle jag också vilja prova på.

Nej nu kallar duschen, tjiiingeliiing!


Elektriska saker är inget för mig...

Början på denna dagen började inte bra..haha!
När jag vakna fick jag för mig att jag skulle dammsuga så jag börja dammsuga i köket och hallen men när jag skulle ta inne i tvrummet så börja dammsugaren lukta brännt som faaan. Så jag stängde av den och ryckte ut sladden & ringde mamma direkt och fråga om det va farligt, haha. Och hon sa att jag nog inte skulle använda den igen för det lät inte så bra.
Sen satte jag mig vid datan och kollade lite och sen kom Johanna och jag ställde ner datan på golvet och plocka fram frukost och när vi hade ätit och sånt så skulle jag va duktig och betala en räkning, tog upp datan på bordet igen och då hörde jag nått som typ skramla men jag tänkte inte på det för jag trodde det va det trådlösa internetet som slog i bordet men sen hörde jag det igen och kolla på datan där vid fläkten och då rök och pös det..det lät som typ stenar som rulla runt inne i datan, fast det va inte sån rök som kommer från eld utan det va mer som damm från grus typ... och jag blev skiiit rädd och stängde av datan :/
Men nu våga jag starta den igen, sådär ungefär sex timmar efter :P haha! Men det känns inte riktigt bra.. jag tror min data kommer kollapsa helt snart och om den gör det så döööör jag. Hur ska jag klara mig utan min älskade data?? :|

Har vatt hemma hos mamma idag också, hon klippte mig :) Och igår färga jag det så nu känner jag mig så grann i mitt fina hår :) hihi.
Och ikväll ska jag och Johanna hem till Elin för hon fyller 20år idag, GRATTIS! :)
Nej nu ska jag vika tvätt och lägga in i garderoben!
HEJDÅ!


Ljudet av ett hjärta <3

Nu har jag fått höra mosters tös´s hjärta :) Gud så mysigt det lät <3 Det lät som en häst som galoperade, hihi.


Håller på att tvätta nu, har gryyymt mycket tvätt. Alla sängkläder, handdukar & nästan alla mina kläder är smutsiga så det blir att tvätta heeela dan. Men det kommer bli skönt sen när allt är färdigt :)
Nu ska jag gå ner och hämta tvätten och larma i ny. Tjiiiingeliiing!


God morgon gott folk :)

Va ute och gick en runda med Dennis igår, riktigt härligt väder! Va ute och gick i typ en timme :) hihi.
När vi kom hem kolla vi på tv och på fyran visade dem x-men the last stand eller va fan den hette.. och Dennis bara -"Den ska vi se"  Herreguuuuud vad sånna filmer är tråkiga, hatar filmer som är overkliga och överdrivna. Men jag somna efter ett litet tag, eller ja.. jag tvinga mig själv till att somna för att slippa se. haha!

Har nästan precis vaknat, ligger fortfarande kvar i sängen :) Men nu börjar jag känna mig lite röksugen så jag får väl ta och gå upp!
Ska med Johanna till barnmorskan halv tolv, dem ska lyssna på bebisens hjärta. Hoppas jag får följa med in. Vill verkligen höra mosters tös´s hjärta :) hihi.

Nej nu kallar ciggen. HEJDÅ!

Härligt!!!!

Herreguuud så härligt det va :) Riktigt avslappnande faktiskt. Känns riktigt härligt.
Det måste ni prova :) hihi.

Ringde till min kära pojkvän precis så han kommer hit strax så ska vi ut och gå en runda! Fint.
Så nu ska jag slänga på mig andra kläder och lite sånt.
Skriver kanske mer sen!

HEJDÅ!

Sammafattning av idag & igår :)

Igår va vi hos Jörgen på inflyttningsfest, trevligt :) Det blev rätt lugnt för min del, som vanligt nu för tiden. Drack bara två öl och en grogg :) Jag & älskling gick hem redan vid typ elva halv tolv!
Bilder kanske kommer sen, orkar inte lägga in dem på datan nu. Annars lägger jag nog in dem på bdb senare..
toosing.
När jag & Dennis vakna imorse gick vi hem till Johanna & Dennis, hjälpte de att packa lite. Plus att vi gick till Dennis jobb (som bara ligger rakt över gatan) med en massa skräp och eldade upp det :)
Sen åt vi en massa kakor och drack isvatten, haha! Och sen gick jag & älskling hem till mig och lagade midda, kyckling ris och bearniesås (stavningen) gott!

Just nu sitter jag och lyssnar på sån avslappningsmusik, Our definition of SPA.. music för body and soul ;P Och har dratt för gardinerna och släkt över allt och tänt en massa rökelser, haha! Enstöööring. Men det känns rätt så skönt och avslappnande. Ska nog lägga ifrån mig datan och lägga mig på sängen och bara koppla av, hahaha. Får se om jag har tålamod till de. Fast då skulle jag ju egentligen krämat på sån ansiktmask och lagt gurkor för ögonen. aaaah mys!
Måste gå in på dass och se om jag har sån kräm.

Hej sålänge :)

Good morning :)

Jag överlevde natten i den höga sängen men att ta sig ner va liiite krångligare, där fattas liksom typ 2trappsteg ;) Så det va litta svårt, men annars helt okej! haha.
Johanna ligger fortfarande och sover och jag funderar på om jag ska gå in och väcka henne eller jag ska låta henne sova?! Hum.
Nej jag låter nog henne sova :)
Nu ska jag slänga mig på soffan och se om där är något bra på tvn!

Tjingeling sålänge!

Time to go to bed...., sooooon!

Usch vad jag är trött nu!
Ska bara kolla på Berg flyttar in sen ska jag nog krypa ner i Smillas loftsäng och sova, får se om jag överlever natten, jag kanske trillar ner :s ojoj.

Godnatt gott folk :)

Smart katt & smart Josse!

Hejsan hoppsan :)
sitter hemma hos mamma nu, va ju tvungen att ta med min data..kan inte va utan den ;) Och då kan Johanna sitta vid mammas data utan att jag springer runt och tjatar på att jag ska få sitta där. Smart tänkt av mig!
När vi kom hem till mamma så ringde hon och sa att dem som bor i hennes gamla lägenhet hade ringt och sagt att mammas katt hade sprungit dit igen och stod i trädgården och jamade, så Gittan kom och hämta mig så körde vi dit och hämta honom. haha. Mamma flytta därifrån för typ ett par månader sen (minns inte riktigt) och tajni, som katten heter, springer dit heeeela tiden..han fattar inte att han inte bor där längre :P haha!

Nej nu ska jag glo på Talang2009 :)
Skriver kanske mer sen!

Hej dååååååå!

evelinaJosefinmariaOlsson


Jag är en liten mammagris!

Sitter just nu och är lika uttråkad som jag alltid är, haha. No life.
Gick hem till mamma innan i förmiddas och snodde lite pantflaskor av henne så jag kunde handla cigg ;) Fick gå till Oj och panta dem sen till Red&Blue för att handla cigg, kan inte handla cigg på Oj utan mitt leg och jag hade inte det med mig, haha! Så det blev en rätt så lång runda. Höll på att blåsa iväg för fän. Och sen när jag väl kom fram till red&blue så hade dem inga röda level 100 så det fick bli level light 100 .. jag rökar bara 100´s. Känns som dem vara mycket längre än korta, vilket dem iofs också gör ;P haha. Usch vilka bekymmer man kan ha! Iaf light ciggen smaka normalt.

Snacka precis med Johanna, hon kommer nog hit ett tag snart och ikväll ska vi hem till mamma och sova där :)
Systermyskväll! <3 hihi.
Mamma har ju en massa bra kanaler, tillskillnad från vad jag har, har bara 1:an 2:an och 4:an :/ Spännande!
Trivs så bra hemma i mammas lägenhet, fast igår när jag va där och inte mamma va hemma så sakna jag henne jätte mycket. men hade jag bara vatt hemma så hade jag inte saknat henne lika mycket, hehe!
Jag är en liten mammagris :) Mamma är den bästa människan på jorden!


Grillning!

Grillningen igår blev helt underbar, hihi. Så jääkla gott :)
Jag och Johanna gjorde grillspett också, zuchinni(stavningen),tomater & färsk svamp! Och några grillspett med korvar på och några med kebabkött :) Vi överdrev nog liiite med maten för det räckte nästan med det mamma hade köpt ;P haha! Vi fick typ 10grillspett med grönsaker över!
Efter vi hade käkat la vi oss på sofforna och kolla på Bonde söker fru. Och när vi skulle gå hem hade det börjat regna och blåsa som fan :/ Johanna hade bara taights och sandaler på sig & älskling hade bara shorts och t-shirt, stackare!
Fast jag och Johanna snodde varsin jacka av mamma så vi frös inte så jätte mycket, den det va mest synd om va min darling, haha!
Fiiiiint :)      Maaat :D
Johanna :)Daaarling <3
Jag & Dennis!Min nya favorit :) hihi

090521

Har precis vatt ute och gledit runder med Blondi,Johanna & älskling :)
Körde upp till finnstorpadammarna där det spelades musik och folk va fulla och glada, man blev ju rätt så sugen på att dricka en kall öl i det granna vädret och lyssna på go musik.. men nej, palla!
Jag har blivit rätt torr när det gäller det där med att festa, varför? Jo för att jag bara tänker på hur jävla dåligt man mår dan efter. Sen januari har jag bara festat typ 4gånger och det är inte likt mig ska jag säga er.. men jag känner inte alls för det längre, eller jo visst kan jag bli sugen på att festa till de ibland men så tänker jag på dan efter och då är jag inte alls sugen längre, haha! Så denna sommaren kommer nog bli rätt lugn för min del :) Skönt!

Mamma ringde innan och sa att dem skulle iväg med husbilen nu i helgen så hon hade handlat hem flintastek, potatissallad, vanlig sallad och massa läsk om vi ville va där och grilla. Tack älskade mamma<3
Så jag, Johanna, Dennis & Dennis ska dit ikväll och grilla och ha de mysigt, hehe!
Och jag ska helt klart mysa med kattbebisarna också, såå sööööta :) iiiiih! Ska hitta en favorit till ifall den som redan är min favorit är en hane :P Vill ju ha en hona :) hihi.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, om jag pallar!
Hej så länge!

För faaan!

Såg igår att nån granne här i trappen hade satt upp en lapp.
Såhär stod de;
FY!!!
Ni som har en hund och åker iväg å lämnar hunden hemma
kan iallafall se till att hunden håller tyst för vi kunde knappt sova på hela natten
och våra katter blir rädda när den skäller och ylar...
blablablabla..../ en arg hyresgäst!

Fan va underbart. Dem menar den hunden som jag
också vaknar av varje jävla natt och som alltid skäller på dagarna!!
Fast lappen hjälpte nog inte för just nu skäller hunden mer än nått annat!! AAAAH!


Jag vill ha!

Va hemma hos mamma igår, deras katt har fått kattbebisar och jag vill ha en! :)
Guuud så söta dem är. Har redan hittat en favorit.

Vill isf ha en hona, men den som jag vill ha är säkert en hane bara för att.. :/
Dem får växa till sig litta så får jag undersöka vad det är för kön på dem, haha!

Mys!

Idag har jag & älskling vatt superduper duktiga :) Vi har cyklat i skogen i två timmar!
Så jäkla härligt väder, mys<3
Fast det va rätt mycket gnäll från mig eftersom jag inte har några växlar på min hoj och plus att där va rätt lite luft i hjulen så det blev lite tyngre ;P Men annars så va det helt okej!
När vi kom ut från skogen så hitta vi ett gammalt hus, som jag & mamma har vatt i innan, så vi tänkte att vi skulle gå in i det men dem hade bommat igen dörren så vi kom inte in. Fast där va ett stall som vi gick in i, lite läskigt faktiskt om jag ska va helt ärlig ;) hehe.



Fint!

Go morron gott folk :)
25års festen igår va mycket trevlig.. blev massa smörgåstårta MUMS! Sen blev det även lite öl, inte så jätte mycket faktiskt men det räckte tydligen för att bli bakfull :/ haha!
Det känns som jag kan skita i att dricka för jag vet mycket väl att jag skulle kunnat haft lika roligt igår även om jag inte drack och då hade jag ju sluppit att va bakfull nu. Fast det är inte så farligt så jag ska inte sitta här och beklaga mej ;)
Det kommer lite bilder senare kanske!

HEJDÅ!

Beslutsångest!

Om ett par timmar ska jag på 25års fest och jag vet inte alls vad jag ska ha på mej eller hur jag ska ha mitt hår :/
Va hemma hos Johanna innan och låna en klänning, så jag tror jag ska ha den eller en annan klänning som jag fått av Dennis.. dem ska ha festen ute i trädgården och jag fryyser som fan så det får nog bli taights under!
Det känns som jag får gå in och duscha nu om jag ska hinna bestämma mig för vilka kläder jag ska ha och hur jag ska ha mitt hår.. aaah!


Kan inte riktigt bestämma mig,
men jag tror det blir den till höger(som jag låna av Johanna)

Nä nu ska jag hoppa in i duschen :) Tjingeling!

Sparkar :)

Igår va Johanna här, hon låg på soffan och jag satt på golvet neranför och höll min hand på hennes mage..
och då kände jag lilla tösen där inne sparka :) Guud så mysigt <3 Hon sparka flera gånger :) iiih.
Oj oj oj vad moster längtar tills du är ute!

Tog även lite foto igår också, men min kamera är hemma hos Dennis så jag får lägga in bilderna senare :)


Inbrott/mord!

Aaaaaaah. Faaaan vad jag är nära bristningsgränsen nu!!
Där är en hund nånstans här i trappen som skäller heeeeeeeela jääävla tiden! Det låter som hundfan står inne i min lägenhet. Jag går snart och letar upp lägenheten där hunden befinner sig och bryter mig in och stryper den!!
Satte på musik precis och höjde som satan, men nääää då är där nån jävla granne som bankar!!!!! För helvete!
Ska jag behöva ta mp3n så jag inte stör grannarna? NÄ! För den jäkla hunden kan hålla käften istället så slipper jag spela så hög musik!

Jag är nog väldigt lättirriterad idag känner jag, men det va skönt att avreagera sig lite ;) haha!


Tattooooo

Dennis har precis tatuerat mej :P hahaha!
Ett hjärta nere på foten typ..och ja...den blev som den blev ;)
ett litet speciellt hjärta! hehe

Kan ju säga en sak, blir det inte riktigt bra direkt så ska man inte försöka rätta till de
för då blir det lätt fel! hahaha!
Nej men du va duktig älskling :)


Jag ska måla hela världen lilla...hanna :)

Innan idag va jag hemma hos Johanna & Dennis. Där åkte jag på att hjälpa Johanna att måla om i hallen (dem ska ju flytta) Men jag gör det så gärna, ställer ju upp för min gravida syster :) hihi. Inte bra för henne att anstränga sig för mycket.
Ska hjälpa henne att packa och flytta också!

Så johanna nu när vi ändå är igång, är det något mer du behöver hjälp med så bara säg till så kommer jag på brekas runt hörnan :D haha! Oj vad jag är glad för dig hannadumflabb ;D


Älskar dej.

Idag har jag & älskling vatt tillsammans i fyra månader :) hihi.
Älskar dej så mycket!

Loooove! höhö

Tänkte bara lägga in en bild på mej & min bästa vän ;) haha!


Hårfärg.

Färgade håret igår :)
Mörk mahogny.
Och som vanligt blir det ju aldrig riktigt som man tänkt sig..men det blev ändå hyfsat bra, förutom i hårbotten.
Utväxten är alltid svår att få till.
Tänkte jag skulle fråga mamma om hon ville klippa mig lite..topparna är sledna som fan.

Man ser inte så jätte bra på bilden, fick fotta med mobilen eftersom min kamera är hemma hos Dennis!

Mumsfillibabba!

Dennis är ute och svirar så jag får klara mig själv ikväll så jag sitter just nu och tittar på "så ska det låta"  och äter stjärnchips, solrosfrö, äpple, apelsin & dricker citronvatten :) hehe.
Vilken blandning ;)

Nej nu ska jag ut och fylla på chipsskålen(kränge) och fortsätta glo på tv!

Hejsvejs!

JAG VET :)

Har vatt med Johanna & Dennis idag när dem va på ultraljud :D
De kunde se till 95% vad det va för kön :D
Men jag tänker inte skriva vad de va ;) Tänkte att Johanna kanske vill va först med de, vilket jag förstår :)
Jag fick även en bild på mosters lill* påg/tös :D hihihi

Mmm..maaat!

Mmm, jag gillar tomater..speciellt med citronpeppar på :)
Ett tips om ni är sugna på nåt gott ;D hehe! Fast jag är fortfarande sugen på nåt, på spaghetti kanske?!
men jag har inga :/ hittade några bollar tagliatelle och det är ju typ som spaghetti, fast platta!
Nej nu är det färdig skrivet om min hunger, haha! Kanske inte så jääätte intressant att läsa om ;)


Mimmie va här innan, trevligt att träffas det va ju rätt längesen sist :)
Får ses snart igen, hihi :)


Nu ska jag koka lite tagliatelle :)
och jaa jag kan väl erkänna att jag fick titta på påsen hur man stava till de för det hade jag inte rett ut annars ;D haha!
Fast nu kan nog det ;P näää nu ska jag sluta skriva en massa ointressanta saker och pela mig ut i köket!
Seeee yaa!

Guess what? ;)

VATTNET ÄR TILLBAKA! :D haha
Och jag som trodde ett tag att jag skulle behöva bli en lortgris som aldrig skulle kunna tvätta sig och som va tvungen att gå runder och lukta äckligt,
men tänk så fel jag hade ;P

-"vattnet, hoho?"

Skulle precis duscha men fick skita i det för varmvattnet funkade inte. Kolla vasken inne på toa och i köket också men där funkade det inte heller, där kom inget vatten alls precis som att nån har stängt av det :/
Ringde mamma och så sa hon att dem kanske håller på att fixa nått så dem va tvungna att stänga av vattnet, men varför då bara stänga av det varma? Så jag sprang ner i trappen och kolla om där va nån lapp där det stod varför dem hade stängt av vattnet om det nu va så det låg till...men där va ingen lapp :/
Jag viiiill ju duscha!!!


ååh så fint hår vill jag också ha..



Tips för att undvika slitet hår:

- Borsta inte håret för energiskt. Om du har långt hår, är det bra om du inte direkt borstar håret från rötterna ut till topparna. Börja hellre med att ta tag om håret och borsta ut topparna. Borsta sedan håret från mitten och ner till topparna. Släpp till sist håret och borsta igenom det helt från hårbottnen ut till topparna.

- Frisörer föreslår att vi regelbundet tvättar håret och masserar hårbottnen, men att vi undviker att skrapa den med naglarna. Det hjälper till att stimulera blodcirkulationen i hårbottnen. Skölj ur håret grundligt efter att ha schamponerat det.

- Sov aldrig med blött hår och borsta det inte blött heller. Måste du borsta så använd en väldigt klestandad kam.

- Använd inte hårspray eller andra stylingproduker för mycket som innehåller alkohol , det torkar ut håret totalt.

- Om du använder plattång och hårfön ofta så måste du använda en produkt som skyddar håret mot värmen.

- Man ska toppa håret cirka en gång i månaden, det beror ju på hur slitet ditt hår är.

- Tvätta håret i kallare vatten, för varmt vatten "sliter"mer på håret.

- Skölj av håret direkt efter du har badat i klorvatten och även i saltvatten.

- Krama försiktigt ur håret med en handduk efter duschen och låt det sedan självtorka. Att gnugga hårt med handduk   sliter på håret.

-Tänk också på att dricka mycket vatten och sova ordentligt, håret behöver också skönhetssömn!


Solrosfrö gör ont!

finns det nån vänlig själ där ute som skulle kunna komma hit och ta bort de satans saltade solrosfröerna som jag sitter och trycker in i huet? Kan liksom inte hejda mej själv fast än att det gör smällont på läpparna och tungan :/ haha!
Kan inte riktigt koncentrera mej på att skriva här när jag sitter och koncentrerar mig på att feta in frö i huet så jag avslutar här ist för att sluta äta, haha.
Måste ju plåga mej själv lite till ;D


Pisseblöta ylletröja!

Aaah, har vatt vaken i ca 1timme utan att ha rökat :/ Och morronciggen som är typ den viktigaste på hela dan.
Glömde att köpa nya igår kväll, eller ja...jag orka inte gå ner i byn.
Men det ångrar jag för nu spöregnar de och med min otur så öppnar väl inte Rima förrän tio så jag får väl helt enkelt gå ner i byn och bli pisseblöööt! Ge mig ett regnställ, haha!

Nej nu ska jag gå upp på Rima och se om dem har öppet :) Hoppas innerligt att det är nio dem öppnar!!


"im singing in the rain...lalala"

5maj2009

Sitter hemma hos älskling just nu..är så satans uttråkad :/
Han sitter och spelar tv-spel, och har gjort det nu hur länge som helst.. tråååkmåns! Och så sitter han även och berättar för mig hur det går till, "krockar man med en bil i det spelet så flyger man ut från rutan precis som man kan göra på riktigt.."  -Oooookeej, fräckt ! HAHA. nej.

Idag skulle mamma passa världens sötaste Zack, men så skulle hon på utvecklingssamtal med Smilla så jag och Johanna fick ta han ett tag :) så söööt!
Gav han mat och sen blev han lite ledsen (tror han va rätt trött) så jag bar runder på han lite och skulle se om han kunde somna, och preeeciiis när han hade lagt huvudet mot mig och ögonen börja dra ihop sig så öppnas dörren och in kommer mamma och Smilla -"heeeeeej" och då vakna han till igen och ville inte alls sova :P hehe!
Så mamma fick ta över :)


Nej nu ska jag attackera Dennis i soffan! Nu får det va färdigspelat :D

"ooh det regnar och regnar himlen är grååå.."

tänkte att jag skulle gå ner till banken nu vid tio när dem öppnar för att sätta in litta pengar på mitt konto, men när jag drog bort gardinen för att gå ut och röka så ångra jag mig direkt! Usch vilket tradigt väder. Fast man har ju blitt lite bortskämd nu när det har vatt så grannt väder ;)
Igår tog jag på mig en jacka för första gången på väääldigt länge, kändes inte så bra. haha!
Men nu ser jag att jag får nog ta på mig en idag med :/

Nä nu ska jag äta lite frukost och se om det kan sluta regna nångång :)

RSS 2.0