en av dem bästa låtarna som gjorts...

"Jag kan inte se min spegelbild i vattnet
Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Kan inte minnas vem jag var igår"


sevärd film :)

Har ni inte sett denna filmen så gör det! Riktigt bra :)
Vilken härlig person alltså, hahah

självutlösare is the shit

Dennis är iväg & jobbar och då passar jag på att göra sånt som jag brukar göra när han inte är hemma,
fotta mej själv med självutlösaren, hahah!
Jag tycker faktiskt att det är rätt kul, och sen kan jag sitta hur länge som helst och göra om dem ;)


ommöblering

såhär grannt blev det när jag möblera om igår :)

whyyyyyyyyyyy

varför klippte jag av mitt hår?!
"det växer ut igen bla bla bla" , klart att de gör det...men..om jag inte hade klippt de hade de varit ännu längre nu & jag vill ju ha långt hår!
Usch ja vilka problem man kan ha ;) hahah!
vilket onödigt inlägg......

aj aj aj det bultar & det bankar, aj aj aj sen jag tog på Smillas skor....

Idag åkte jag till praktiken med smillas skor på fötterna. Jag tänkte att "dem kommer inte klämma, klart jag kan ha dem..jag använder ju dem varje dag annars" Men vad jag inte tänkte på var att jag faktiskt skulle gå/stå från typ 8 till 5..det är ändå rätt många timmar med ett par försmå skor.
Vid 12 började jag känna att det klämde lite, vid 1 klämde det rätt så mycket, vid 2 klämde det ännu mer, vid 3 klämde det fruktansvärt mycket, vid 4 klämde det så mycket att jag trodde mina tår skulle trilla av, vid 5 klämde det så mycket att det gjorde ont upp i ryggen & vid ungefär halv 6 när jag hoppa av bussen i Åstorp klämde de så mycket att jag faktiskt tänkte lägga mig ner på marken och böla och hugga av fötterna.
Men dagen har faktiskt inte bara varit negativ för det är ju onsdag! och i morgon är det torsdag! och då kommer dennis HEM!
Wiiiiiiiiieeeee så glad jag är :D

Söndag

Just nu ligger jag på soffan hemma hos mamma & fjonkisch :) Min natt ska tillbringas här, mys <3

Imorron blir det in till Helsingborg med klassen för att kolla i skyltfönster och diskutera vilket som tilltalade oss mest och sen blir det litta käk :) Hoppas bara att det blir lika fint väder som det har varit idag!
Nu kalla mamma på mej & fråga om jag ville ha en macka..så nu ska jag gå & äta lite.
Förresten, innan jag stack hit så va jag hemma hos Johanna & Dennis så stod jag i köket och skulle vända mej och gå ut i hallen & då hoppade mitt knä till och knaka rätt rejält. Fan va ont det gjorde & fan va rädd jag blev! Samma knä som redan har hoppat ur led två gånger innan :/ blä.
HAJ DÅ!

på torsdag händer det grejor

På torsdag kommer darling äntligen hem! Som jag längtar efter han.

den första..

Idag har jag haft fint besök av Johanna, Felicia, Johanna & Alice :) Vi laga mat sen blev det lite bus med di små, hihi! Tack för idag töser
Jag pratade precis med dennis lite snabbt på chatten på facebook.. gud vad jag saknar han. Känns som han har varit borta i en hel evighet! Det är sååå synd om mej... haha. Och idag har vi varit tillsammans i ett år & nio månader, som man brukar säga, gammal kärlek rostar aldrig. Och i år har vi även känt varandra i nio år!! Och jag kan säga så mycket som att det kvittar vad som än händer, om vi så gör slut, slutar prata med varandra eller aldrig mer träffas (vilket jag absolut inte hoppas) så kommer han alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. (ja det lät lite glöttigt kanske, men ni fattar nog vad jag menar) för han va min första äkta kärlek, den första som jag verkligen kände kärlek för. Han va den första som jag kände det där pirret i magen för när jag såg han eller hörde hans namn. Han va helt enkelt den första för mej. Vi känner varandra innan & utantill.. & det är så skönt. Finns inget jag inte skulle våga säga eller göra i hans sällskap. Jag kan ju erkänna att ibland känns det som jag skulle kunna strypa han för jag tycker att han inte fattar hur jag känner & mår, men han gör väl det ändå & sån är han & jag älskar han för den han är!


Jag älskar dej så innerligt dennis! ♥

jag är så tacksam

Jag älskar min underbara familj så himla mycket! Jag har tre fina systrar, tre underbara & hur goa syskonbarn som helst, (fattas iofs en på bilden, hugo) & mina två fina föräldrar som är dem bästa man kan önska sej!
Tack för att just ni är min familj♥


5,6,7,8, shoho

när jag va typ 10-11 år så gick jag modevisning till denna låten, jävligt klämmig låt faktiskt. Jag kan ju säga så mycket som att idag hade jag INTE gjort det, aningen hånigt. hahahah. Eller jo då skulle det va nånstans där man inte känner en endaste människa. Usch nä, när man va liden då va man litta konstig!

Lillgumman

Det är egentligen meningen att jag ska plugga ist för att sitta här och nörda mej, men jag har ingen ork till det. Har läst igenom fyra av nio kapitel och svarat på några frågor. Jag måste ju säga att jag tycker att jag är rätt så smart som sitter dan innan provet och pluggar. Men jag visste att det skulle bli så, det blir alltid så!
På Fredag åker dennis till USA & ska vara borta i tolv dagar! Palla? Vad ska jag göra i tolv dagar utan han? Jag hatar att sova själv hemma så om det finns någon vänlig själ som känner sig sugen på att sova i ett lokstall nån dag så hör av er, jag är öppen för förslag.
Ooh på tal om de... det va väl på lunarstorm man kunde välja sin "status" om man va upptagen, singel eller öppen för förslag? Också kunde man välja sin hårfärg.. hur många har rutigt hår egentligen? hahaha, fan va glöttigt. Nått mer som är glöttigt, nog faktiskt det glöttigaste av allt.. Lillgumman...vet ni vad det va? Jo det va mitt namn på Lunar! hahaha, fräckt. Lillgumman F14!

.....

idag är det lördag & med detta vill jag ha sagt att det snart är måndag. Och på måndag har jag prov i försäljning & service...hela boken! Och tror ni att jag har pluggat? nä det har jag inte. Fast det är rätt lätt så jag ska nokk fixa det ;) får plugga hela dan i morron. hihi!

detta inlägget får avslutas med lite kloka ord...
"Du kommer att glömma vad människor sa och vad dom gjorde, men du kommer aldrig att glömma hur dom fick dej att känna dej"
"Du kommer att glömma vad människor sa och vad dom gjorde,
men du kommer aldrig att glömma hur dom fick dej att känna dej"

RSS 2.0