It´s friday im in love.




Löshår!

Såja, nu har jag satt i löshåret :) Fast där va bara en bit i paketet så det va lite för lite eftersom jag har rätt så tjockt hår :/ men det blev bra ändå tyckte jag! Och sen ska jag nog klippa det lite också för det va väääldigt långt, för långt för min smak ;p



blää :(

Igår morse när jag vakna så mådde jag riktigt illa & hade jätteont i magen, kräktes en gång.. sen hade jag feber resten av dan & ont i magen. Men idag känner jag ingenting, skönt! Så då kan jag nog ändå gå på dop imorron :) Hoppas de! <3

Mitt löshår som jag beställde skulle ha kommit igår men det gjorde de inte.. fick bara mina clips. Hoppas att det kommer idag :) hihi. Får se om jag reder ut att sätta i det själv :p
Idag har jag satt i min nya tunnel till örat (10mm), blev riktigt fint. Fast jag måste byta öronhänge i dem andra hålen eftersom tunneln va så stor så det ser litta konstigt ut, haha.

Idag händer inte så mycket, blir lungt :)


svar till blondi ;) haha

Jag vet inte riktigt vad din bloggadress är därför skriver jag svaret som ett inlägg istället ;) hahaha!
Det är clip on set. Tror det är sånt som du har..eller? hihi.

fint :)

Va på familia & väla med johanna,dennis & jonas innan idag :) Köpte jeans på cubus för 130kr typ.. såna stora med "gummiband" där nere vid fötterna, knästrumpor (också på cubus) för 14kr, strumpbyxor till dopet (ingen rea ;/) haha & en ny tunnel till mitt öra, som skulle kostat 149kr men hon slog in den för 99kr :D fint ska det va! Tunneln va 10mm. men hålet är bara 8mm så jag har fått bryta av en bit av skaftet till en rougeborste och trycka i ;p haha. Har haft i den nu i nån timme så jag försökte trycka genom tunneln men det gick inte, det börja bara blöda. Får vänta ett tag till tror jag.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Jag älskar att handla på rea och göra riktiga fynd (y)


Igår beställde jag löshår ;D Så jag får nog det i början av nästa vecka. så gött!!
Nej nu ska jag göra nått vettigt, som tex... röka lite? ja vafan!

lalala.

Har precis vatt nere på rosa med dennis och käkat :) Hade på mig mina nya stövlar & som alltid när jag köper skor va dem för små.. fast det är egentligen inte mitt fel denna gången, dem hade inte min storlek & jag ville ha dem stövlarna så jag fick ju ta ett par 37:or.. haha! Men det kanske går att "töja" dem lite ;) ooh på tal om töja.. aaaaah, jag fick panik på mina uttöjningar i öronen igår kväll. Så i morse åkte töjningen i högra örat ut... har ju inte hunnit töja det så mycket så det kommer dra ihop sig helt tror jag.. jag ska köpa en tunnel till vänstra örat som man kan skruva ihop så att den inte trillar av :p

På lördag är det dop för lilla felicia♥
Har köpt nya kläder som jag ska ha på mig, & i morron ska jag nog ut och köpa nya dojjor som jag kan ha till :) Eftersom jag ska va fadder till henne så ska jag stå med där framme i kyrkan och då vill man ju va lite extra fin, hihi.


Städning!

Håller på att städa just nu men det går inte så bra.. pallar inte egentligen. Men det är sånt som måste göras ju :p Skönt sen när det är färdigt iaf! Nej nu får jag ta tag i dammsugaren... aauuuuh.


oooh.

Nu har jag lyssnat på always typ 4gånger på rad.. den låten är ju sååå bra!

Igår va jag på familia med pappa & dennis, så köpte dem skor på skopunkten så fick jag ett par gratis (y) GÖTT! ett par skitsnygga svarta stövlar med klack :) kosta bara 199kr, fint!


always


<3


The baseballs.









Ännu ett fynd!

Va på ikea med mamma igår.. så gick jag förbi en skitfin tvbänk & den kostade 449:- vilket jag tyckte va lite för dyrt nu när ekonomin inte rikitgt är på topp ;) haha. Så vi gick in till fyndet och kolla lite och sen hör jag mamma säga till mig att gå och hämta en vagn, okej. Hon hade hittat exakt samma tvbänk som jag såg och den kostade bara 135:- för att kartongen va i sönder på ena sidan :D Snacka om fynd!!! Där är inget märke alls eller nånting på den som man kan se... så jäkla gött (y) Också är det samma färg och material som vårt soffbord. Perfekt!

(bild från ikea´s hemsida)

osnyggt!!

ooooh herregud.. jag har slinghätta på mig just nu och fyfan va det är osnyggt! hahaha. Hoppas att resultatet blir snyggare ;) Det är blonda slingor jag gör, men dem kommer ju inte bli blonda eftersom jag är svarthårig..men dem kommer nog bli typ bruna eller nått! Bara man ser lite skiftning i håret så är jag nöjd :)
Gjorde det själv och det va inte det lättaste ska jag säga, det började så bra i början (längst fram och lite på sidorna) sen när jag inte kunde se mer så fick jag panik och visste inte hur jag skulle fixa det så jag vred och vände på huet och ögonen stod åt varsitt håll och jag blev yr & hättan va jättehårt knöten så jag kvävdes nästan och då blev jag svettig så jag ringde till mamma och fråga om hon ville hjälpa mig men hon kunde inte just då så jag fick göra det själv. Och nu har jag ingen aning om hur det ser ut där bak. Men jag tror att det blir fint ändå :) haha.
Vilket jidande för lite slingor. Jag höll på att dö typ 10gånger!


ska de va så ska de va redigt, annars kan man skita i det ;)

Har precis kollat på familjen annorlunda, skitbra program :) Jag vill också ha en hel drös med ungar, en massa massa barn! Dem verkar ha det så mysigt. Sen ska jag ju bara få dennis till att också vilja de, vilket jag tror kommer gå väldigt dåligt ;) haha.
Bara kolla på den familjen i älvdalen, herregud så mysiga dem är.. vilken kärlek i familjen, hihi.
Mitt "mål" här i livet är nog (just nu iaf) att få en drös ungar. Och ja jag tycker det är kul med barn, dem är så söta, roliga och mysiga.


idag är det måndag.

Har precis färgat min utväxt & i morron ska jag prova att göra ljusa slingor.. vet ju av egen erfarenhet att det aldrig blir som man vill och som det står på förpackningen, men jag chansar ändå (för 5374gången) haha. Nån gång kanske det blir bra!
Idag har jag inte gjort så mycket..vatt nere i byn med johanna,dennis & flisan ett tag & sen va jag på oj med mamma & dennis.

nej nu ska jag glo på tv litta.. oooh klockan tio är det tough love på trean :D skit roligt program... sjukt korkade brudar! har ni inte sett de så kolla på de.


Tjejkväll :)

Ikväll blir det tjejmidda/kväll <3
Ska va hemma hos sara om två timmar & jag har redan duschat och letat fram kläder...känns som jag är rätt tidig på det ;) haha. Får väl börja att sminka mig, föna & platta håret sakta men säkert!
Heeej då!

Fredagsmys!

Innan ikväll gjorde jag & dennis pizza :) Goooott!

dennis fixar sin pizza!


jag fixar min!


färdiga ;D


min pizza, den ser lite torr,tradig & bränd ut men det va skitgod ;p

:)

Idag va jag på ikea med mamma,johanna,dennis & felicia :) Jag köpte tre stycken små bord som vi har som soffbord, två röda kuddar till soffan & en röd filt (också till soffan) Trodde först att det skulle se lite lustigt ut med tre bord men det blev fräckt ;D

sötaste felicia på väg till ikea :)


soffbordet :)


tattoo :D

Idag tatuera jag mig & jag blev riktigt nöjd med resultatet :) (y)
Nu är den lite svullen på bilden plus att där är litta kräm och sånt flottigt men annars är den skitsnygg :)
den sitter på undersidan av underarmen!

snacka om fynd :D

Jag älskar ju att handla på rea & nått som jag älskar ännu mer är att handla när det är halva rea priset :D Wiiho!
sex överdelar & två par trosor för endast TJUGO SPÄNN! så jäkla gött. Men sen är det ju litta tradigt att pattarna ska försvinna när man tar på sig en bikini utan pushup, men det är sånt man får leva med ;) hahahah!


hon har rätt, hahaha!

Jag bara äääälskar grynet :D fan att det inte går på tv längre, kolla alltid på det ;)


13januari2010

Snart kommer storasyster vanja och hämtar mig, vi ska hem till johanna och hälsa på :) Och efter det ska jag tatuera mig :D wiiie!
tjingeling sålänge.. slänger in en bild på tatton sen kanske ;D

Fredag :D


Solariumlår!

Va nere i byn med mamma & sara innan. Jag & sara solade och mamma va på banken, sen gick vi in på klädholken och glodde.. och ja, där kan man inte göra annat än att glo för fyfan va dyrt, hahaha!
Sen skjutsa vi mamma till oj och sen följde jag med sara hem och drack varmchoklad :) Och nu sitter jag här bara och glor!

Förresten nu börjar det minnsjäl och synas att jag har solat ;D Jag köpte sån kräm idag också så det är nog därför som det syns mer. Jag har solat nu varannan dag ett tag och det tror jag man får göra för annars känns det som att det inte syns, (eller jo det gör ju det, men jag ska ju alltid krydda) fast det är bara det att ekonomin inte tillåter det riktigt ;) haha. Jag får bli rik.
Jag vet vad jag önskar mig när jag fyller år... ett solarium! och jag fyller ju inte år förräns 29juli så nu har ni tid till att spara ;) höhö.

shopping :)

Va på familia igår med dennis & då köpte jag två nya tröjor från gina..Kosta bara 49kr st :D
Nu ser dem lite tradiga ut när dem bara hänger så, men dem är snyggare på :)
Den vita är sån med jättetighta armar och så sitter den tight över rumpan också men är stor i resten..ja ni fattar nog ;) Och den lila är tight över rumpan och stor resten!

 

jäklar..

svara på såna frågor på bdb om "dig & din partner" så va där en fråga "hur länge har ni känt varandra" ...shit asså jag & dennis har känt varandra i snart nio år.. fattar ni.. NIO år. Det känns som en hel evighet. Och han har alltid vatt nummer ett för mig, visst, jag har haft andra förhållanden och så men ändå ingen som har vatt som han, han är helt underbar. Och jag kan ju säga att jag tror skarpt på kärlek vid första ögonkastet, helt klart.
Jag hitta min man för sisådär 8år sen ;)


ännu en klämmig barnlåt :D

denna låten har man lyssnat på ett par gånger när man har festat ;) haha



En mycket klämmig barnlåt :D


Bobby brown.


thats me!

flottig & osminkad..


Blää

usch vad jag har tråkigt idag!
Det blev ingen solning igår så det får det bli idag istället :) steeeek!

De här...

är mina absoluta idoler ;D








:)

Gjort om lite i min blogg :) Kände för att ha lite rosa i den nu ett tag! Jag har aldrig gillat den färgen riktigt men efter att jag fick en rosa klänning av dennis i julklapp så har jag börjat gilla det ännu mer :) Det är rätt så fint faktiskt. Så jag skyller på dennis ;)
Nu ska jag göra om lite till i bloggen. Tjingeling.

Varför?

varför varför varför ska det snöa?? Jag vill inte. Nu är det inte roligt längre.

Idag ska jag nog ner och sola med johanna :) Sen ska jag ringa Hugo (min systerson) och bestämma en dag när han ska sova här :) Annars har jag nog inget annat planerat för dagen, ska bara tvätta och lite sånt jättekul ;s Funderar också på att bygga en liten eldplats här inne, man kan kanske ta en plåt och lägga lite ved på den och tända fyr på.. här är liksom, som ni kanske redan vet vid detta laget, svinkallt inne! Brrr.

Igår va jag hemma hos sara & satt och snacka med henne & emma, mina underbara tvillingar :)

Nej nu ska jag sätta in lite disk i maskinen. Hej dååååå!

Elsa, haha

Ni kanske undrar varför jag duschade elsa.. och här kommer förklaringen.
När vi hade fest hemma på nyår så rökade vi inne & här va jättemycket folk & när många fulla folk är i ett och samma rum blir det lätt att det tappas en eller två öl.. och när jag tog upp elsa på fredan så lukatde hon lika illa som det lukatde i hela lägenheten.. rök&sprit&fylle typ.. haha! Så därför tyckte jag att en dusch inte skulle skada.





bilder från nyår!





  
  
  

hej 2010

Nyårsafton firades hemma hos mig&dennis :) Fast först va jag&dennis hemma hos nån kille på fest vid kyrkan men sen kom sara&jonas och hämta mig för jag hade inte så jättekul :p Så stack jag&sara hem till mig och satt & snacka och drack lite, sen kom Johanna & blondi hit :) Och sen kom alla andra typ!
Efter tolvslaget åkte jag,elin & roger och hämta cassie&mårten i kvidinge & sen hem till oss och festa vidare!
Tack alla för en mysig & rolig kväll <3

På fredan mådde man inte riktigt bra.. Jonas&anders kom hit och drack ett par groggar med mig&dennis. Men vi gick och la oss rätt så tidigt..va riktigt sleden! & sen på lördan va vi bara hemma och tog det lugnt, vi stack till OJ och handla lite så vi kunde göra soppa :) Den blev smällgod! Senare på kvällen duschade jag elsa i badkaret, haha... och det va inte poppis vill jag lova er! Men sen satt hon snällt på handduken och tvätta sig hur länge som helst, hon tyckte väl inte att hon blev ren.

Och igår stack vi ner i byn med jonas&sara och sola lite :) jag brände mig lite i huet.. solade i onsdags&torsdags också så jag tänkte att jag kunde trycka ut en sån kräm och kleta på på kroppen, det va sån kräm som man skulle se resltatet snabbare med.. jo tack! Det är inte så jätte rött i huet men det svider litta. Så nu får jag vänta ett tag innan jag solar igen ;p
Senare mot kvällen så åkte jag,dennis&smilla till familia med mamma.. jag köpte en väska på lindex, en svart rätt så stor & sen köpte jag en tröja på cubus :)

Det kommer lite bilder sen, från typ nyår & när elsa duschar ;) höhö

RSS 2.0