bla bla bla bla bla bla...

Ho ho ja ja!
Ibland blir man bara så irriterad när folk tror att dem kan och vet precis allting och när dem tror att alla andra folk är totalt efterblivna och inte fattar ett skit själva. Det finns fler än en person i världen som har en hjärna !
Man blir inte bara irriterad för det är rätt skrattretande också. Man får sig ett gott skratt och det är ju inte fel ;D


" Allt blir så märkligt och stort,
då hon tror sig gjort,
nåt som ingen gjort förut "

Bra låt förresten ;) hahaha.

Virus hit & virus dit.. men jag är ju beroende ;) haha.

Jaaa jag vet att det inte är så himla smart att sitta vid datan ,som om inget har hänt, när man har virus.. men aaah jag blir så rastlös och irriterad av att inte få sitta vid datan. Haha. Jag kan villigt erkänna att jag är lite smått beroende (a)

Igår åt vi en myyyycket god midda :) Fläskfile´ med bacon runt om, hasselbackspotatis, b-sås, gräslök & gurka :) Muuuums va gott :D Jag älskar mat!

Förresten en dag som denna ,när solen lyser och det är lite sådär kallt ute, då blir jag så himla lycklig. Jag bara älskar detta vädret. Som igår kväll när det regnade och blåste som fan så njööööt jag :) Om man slipper att va ute då förståss ;) haha. Idag vill jag ut och gå, men inte själv.. det är inte alls roligt! Vem kan jag locka med mig? Johanna kanske? Ska ringa och fråga! Fast jag skicka mess till henne innan och hon har inte svarat än så hon kanske sover? Och då tycker jag att hon ska få sova. Jag väntar iaf 10minuter till.. ooh va snällt! haha.
Eller så går jag till Oj.. elsa behöver mat. Ja de ska jag nog göra :) kanske. 
En sak till, jag hittar inte mitt usb-minne... det är heeelt borta!!! :@ Jag får panik... hade ju tänkt lägga över lite bilder som ligger på datan så att dem inte försvinner om det skulle hända nått. Men nu är jag lite mer orolig över alla mina sisådär ETT-TVÅTUSEN bilder på usb-minnet än över mina sisådär 30bilder på datan. Var faaaaan är de nånstans???? PANIK!
Nu ska jag göra husrannsakan här inne!!! HEJ DÅÅÅÅÅÅ!

Hästajävlar.

I fredas va vi på födelsedagsfest uppe på björnås (dennis kusin hade sin fest där hos nån kompis) mycket trevligt :)
I lördes va vi bara hemma glodde på film,film,film.. haha. Sen vid typ sex tiden tyckte vi att vi inte kunde ligga inne och glo mer så vi gick ut en runda, blev hem till mamma :) Satt och kolla på tv & åt kebab, mums. Sen vandra vi hem igen och nanna gott :)
I söndas gick vi hem till Johanna&dennis och hälsa på, åkte ut till familia där vi upptäckte att Alcazar uppträde :D haha. Sååå söt han gayen är. Jag vill också ha en bögkompis, fan va det hade vatt häftigt ;p Men det tyckte inte dennis lät som en bra ide´ :( haha.

I lördes märkte vi att jag också hade fått virus på min data :O (Sånna torianska hästar eller va de heter) nooooooo! Vi har fått ha min data nu på den senaste tiden eftersom Dennis data blev proppfull med sånt skit. Så igår fixa vi sånt virusprogram.. men jag tror att jag har virus fortfarande för när man ska stänga ner en internetsida så blir den helt vit, typ lite sån dimmig, så står där "internet har slutat att fungera, starta om programmet eller sök efter.. " ja typ nått sånt. Så bara stängs internet ner.. skit irriterande. Är det virus? Jag kan inte sånt.
Jag vill inte att min data ska gå sönder :( :O Jag ääääälskar min finfina data ;) haha. Men jag hatar hästar!

Jag hade tänkt lägga in lite bilder från i Fredas men det går inte, internet stängs av hela tiden :/ JÄVLA VIRUSMÖÖÖÖÖG! Får lägga in dem sen när datan är helt fixad. bajs.

 


HATAR DE.

Jag vill ha ett jobb nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Ge mig ett jobb för helvete. Hur jävla många jobb ska man behöva söka innan man får ett?????
Aaah jag får damp!
Jag pallar inte detta mer.. aaah. Jävla klabb hela tiden.

När jag blir rik....

...ska jag köpa allt detta ;D

Eller så kan nån vänlig själ köpa det till mig :D det hade också gått bra ;)

bra låt..fast riktigt sorlig :(

Man gråter nästan när man hör den..
Är man redan lite ledsen så ska man verkligen inte lyssna på den, för då gräääder man!


Stolt storasyster uppe med tuppen ;D

Gomorron gott folk :)
Igår sov smilla här & idag skulle hon till skolan så det blev att ställa klockan på sju, haha. Vakna typ halv sju och låg lite sådär halvvaken tills klockan ringde :) Sen va det upp och fram med frukost. Trodde att Smilla skulle va lite svår väckt men där hade jag fel. Hon va också klarvaken kl. sju :D,
då putta hon ner Dennis från sängen, så han kom i tid till jobb för en gångs skull ;) haha.
Slängde i en maskin tvätt när jag vakna så den är klar nu hörs det som. Det är bra att komma upp i tid för då hinner man med mer av dagen, men det är inte alltid så positivt för man hinner bli ännu mer rastlös också ;)
Nej nu ska jag sätta igång diskmaskinen också och hänga upp tvätt och slänga i mer tvätt. Förresten.., jag har köpt nytt sköljmedel ;D Så nu luktar tvätten inte blöt hund längre utan nu luktar det Comfort sommarfrisk, haha! Ljuvligt. Jag blev helt lycklig igår när jag hade tvättat sängkläderna,(tumlat dem i typ 3tim, skit seg tumlare) och bäddat.. det lukta gooooott :D hahaha.
Måste bara skriva en sak till..
Jag är sååå stolt över Smilla, Hon spelar ju tvärflöjt & igår hade hon tatt med sig flöjten och spela lite för oss :) Så duktig hon är <3 Det går skit bra. Och låter jätte bra också :) Stolt storasyster!


Go morreeeeen :)

Varför kan jag aldrig sova länge? Det kvittar fan när jag går och lägger mig så vaknar jag alltid vid typ 8-9 tiden.
Men jag tror jag vet varför.. för jag vaknar alltid av att jag är grymt kissig, så går jag upp och kissar sen är det totalt omöjligt för mig att somna om igen. Men varför vaknar jag alltid av att jag är kissig då? Jag kanske ska börja med att sätta klockan på typ 2-3 och gå upp och kissa då så kanske jag kan sova längre ;) haha. Nej nu låter det ju nästan som att jag har kissproblem, och inte kan hålla tätt, hahahaha..men så är det inte faktiskt! :p Igår morse gick jag hem till Elin där det bjöds på frukost, varma mackor i ugnen :D MUMS! <3 Sen gick vi hem till mig för hon skulle låna datan ett tag.. och sen kom Emma på besök :) Vi satt där ute och röga och snacka, & då kom vi på att det va typ nästan över en månad sen vi träffades sist :/ Shiiit vad tiden går fort. Hon har ju vatt utomlands och sen va hon sjuk en runda också.. men jäklar alltså! Tur att jag har träffat Sara under denna månaden annars hade jag nog inte kännt igen Emma, hahahah. (för er som inte vet så är dem tvillingar) ;)
Jag sprang fram och krama om henne direkt när hon kom, så kul att träffa dej gumman <3

Och nu sitter jag här som vanligt, men jag tänkte faktiskt att jag skulle se om man kan hitta nånstans på internet där man kan "träna hjärnan" hahaha, jag har börjat bli huuuuur glömsk som helst. Det är sjuk alltså! :s Börjar nästan bli lite orolig :/ höhö. Jag glömmer allt, hela tiden. Som när vi skulle till Ullared skicka Johanna typ 4-5sms till mej om att jag inte skulle glömma hennes skor, så jag ställde dem brevid mina egna dojjor, och tog på mina skor, tog på mej jackan, tände en cigg och gick ut! Utan Johannas skor.. så hon fick köpa nya i ullared. Sorry Hanna! (a) haha. Och i förrgår va vi på Oj.. jag tog ett bröd, la det på en hylla där brevid den grejen man kollar "veckans erbjudande" ställde mig där och kolla, sen gick jag. Så märkte jag att dennis hade stannat så kolla jag bak och då stod han och glodde på mig precis som jag va dum i huet eller nått, haha. Sen kolla han på brödet och skaka på huet, tog brödet och gick! Hur kan man va så glömsk? Och sen gick vi hem till elin (vi skulle kolla på andra avenyn) så jag ställde brödet i hallen brevid mina dojjor.. och när vi gick hem glömde jag brödet. Sen gick jag hem till elin igår morse (som jag skrev innan) och skulle ta med mig brödet hem igen för dennis skulle ha de, men jag glömde det iiiigen! Herreguuud säger jag bara.
Hjärngympa, TACK!

Tidsfördriv.

Jag har insett att min senaste kyss: Va blöööt, haha
Jag lyssnar på: Musik
Jag pratar: Hela tiden ;)
Jag tycker om: Min familj och mina kompisar <3
Jag avskyr när folk: Är falska & snackar en massa skit och gör idiotiska saker.


Min bästa vän är: Johanna
Min första vän heter: Johanna :)
Kärlek är: Bra ibland.
När jag borstar tänderna: Borsta jag uttav bara helvete.
När jag lagar mat: Har det skett ett mirakel.
Jag tänder på: Mat :p hahah
Det sexigaste yrket är: Hemmafru ;D 


Jag är rädd för: Ensamhet, att bli heeelt ensam.
Den värsta känslan är: Att inte ha pengar
Den bästa känslan är: Att lägga sig nybadad i en renbäddad säng och va riktigt trött :)
Jag är bäst på: Att svänga dem lurviga ;)
Jag är sämst på: Att sitta stilla när jag hör fiiiin musik, då rycker det i benen.
Om jag va ett djur skulle jag vara: En guldfisk för dem har satan i det kort minne!
Jag kommer alltid att vara: Lite barnslig av mig, haha.
Det finaste som finns är: En mörk vinterkväll när det snöar. oooh, i looove it!
I sommar: Hoppas jag på en bra sommar!


Sist jag grät var: Längesen.
Jag kan: Hjula, höhö
Jag kan inte: Komma ihåg saker.
När jag vill tänka går jag: Ut & rökar eller går in och badar med tända ljus :)
När jag vill baka: Så bakar jag!
Min mobiltelefon är: Jonas mobiltelefon ;D
När jag vaknar på morgonen: Går jag upp och rögar.
Innan jag går och lägger mig: Rögar jag ;)
Just nu tänker jag på: Mat.


Bebisar är: Söta,mysiga & kära! iiiih.
Idag har jag: Vatt och ätit frukost hos elin & sen träffat Emma ett tag :)
Ikväll ska jag: Kolla på film, som vanligt.
I morgon kommer jag: Göra ingenting.
Jag vill verkligen: Vinna skit mycke pengar och ge till alla jag tycker om. Eller jag ska ju handla massa saker också ;)

Så..

..nu pallar jag inte mer. Nu får det va såhär, iaf nån timme till ;) eller tills imorron kanske :D haha.
Jag blir aaaaaaaldrig nöjd!!
DRYGT. ja.

Ursäkta röran, ombyggnad pågår!

Just nu håller jag på att fixa och sånt i bloggen så ursäkta den fula looken ;D haha.
Får inte till det riktigt som jag vill.
På återseende ;) höhö.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!


Jobb,jobb,jobb...

Idag har jag sökt sex jobb.. bara till att hoppas på det bästa. Fast det har ju inte gått så bra hittills så varför skulle de bli nån förändring nu? Men man får väl tänka positivt ;d
Nu ska jag fortsätta att leta.

Btw, myyysväder idag :D <3 Perfekt väder att bara sitta inne och...ja, sitta vid datan (som alltid) hahah.


Im just a dreamer.

Herreguuud vad jag har drömt märkliga drömmar inatt :/ hahah. Men inget jag pallar skriva just nu.
Fast en del av drömmen kan jag skriva..
Jag drömde att johanna fick bebisen och att det va en liten pojke, andra natten i rad jag drömmer de nu. Undras vad det betyder? Att det kanske är en liten pojke? :p Igår drömde jag att jag va med henne inne på förlossningen, och när jag berätta det för Johanna så sa hon att hon också hade drömt att jag va med henne inne men att det va en flicka hon fick :) Sånt är så skumt när man drömmer likadan nästan. Det har vi gjort innan också, och då va det om en person som vi inte har träffat på mååånga år och så drömmer vi det samtidigt. Sjukt! Kanske sån tankeöverföring oss systrar emellan ;D haha. Häftigt!

Lasse stefanz vs Snoop dog ;D


21september2009 kl.13:03 (typ)

Skulle egentligen vatt hos tandläkaren imorron och röntgat min tand, men jag ringde dit och sa att jag inte hade pengar till de just nu. Så sa hon att jag skulle ringa tillbaka om en månad igen och få ny tid.
För jag känner att 1100 spänn inte är något man plockar upp ur fickan bara sådär!
Jaja.
Har precis vatt nere i byn med Elin =) Hon bjöd på pommes med b-sås på rosa, taaaack gumman :) hihi.
Och nu sitter jag bara hemma och glor.. är lite uttråkad men vettefan om jag orkar göra nått. Känns bättre att bara sitta här vid datan och glo, det är ju inte så ansträngande liksom ;)
Kanske ska slänga mej i sängen och glo på film? Har en film som jag skulle se igår men det gick inte för den stoppades innan den hade kommit till menyn ens... fick den i en tidning för ett bra tag sen, så jag har kollat på den innan. Men så tänkte jag att det kanske är en sån engångsfilm? ;) hahahaha. Finns de? Att när man har sett den en gång så funkar den inte igen? Näää det finns nog ingen sån film! Yeah yeah, :d
Nej nu är jag trött på detta...kanske ska ta och slänga i en maskin tvätt till? Ooh. Köpte nytt sköljmedel för ett tag sen (två flaskor) dem luktade skiiiit gott. Men när jag kom hem och slängde i tvätt och sen när det va klart så luktade det inte ett skit. :@ då blev jag ledsen. Jag äääälskar när det luktar gott, allt som luktar gott vill jag ha. Det kvittar vad det är. Ljus,sköljmedel,tvättmedel,dammsugarkulor,doftpåsar,parfymer,schampoo..ja aaaaaallt :D
Men Dennis tycker att jag köper alldeles för mycket sköljmedel så jag får väl vänta med att köpa nytt tills det "luktfria" är slut. Eller det vettefan förresten!

Rätt bra remix faktiskt :) hö hö


Lätt den bästa scenen i Bridget Jones dagbok :D



Hon är såå sööööt :D
Jag kan riktigt känna hur hon känner sig när hon sitter där med sitt vin & raggsockar ;p 
helt ensam och misslyckad, hahahahah! Så kärt!

BTW...

...här är låten som jag skrev om i ett inlägg för ett tag sen :P WIHO.
Jag tycker iaf att den är bra! höhö.


Sööööndag.


Nu ska jag slänga mej i sängen o kolla på "Bridget Jones dagbok" :D
Jag äääälskar den filmen :) Så jävla rolig.
Sen ska jag sooova som fan. Är riktigt sleden så det ska bli gött!
GOD NATT & SOV GOTT!

hahah, fräckt ;p

Ja jag kanske inte hänger med i tiden redigt.. men jag ladda precis på min mobil från internet och det tyckte jag va rätt fräckt. hahaha! Har aldrig gjort det förr så det va därför det va så roligt xD höhö.
Jaja skit samma, tänkte bara säga de.
HAJ DÅ!

Lycklig.

Oooh va jag känner mig lycklig just nu, hittade en gammal skiva med en myyyycket bra låt som jag har letat som en jude efter överallt :D:D:D:D wiihoo.
Jag ska lägga in den på datan sen och sen in på youtube så blir jag aaaldrig av med den ;D hahaha. Ooh va fint!
Sitter även och drömmer mig tillbaka till förra året när jag och Johanna bodde tillsammans på Köpmansgatan, herreguuud vad jag kan sakna det ibland. Så himla kul vi hade, alltid. Så lätt&mysigt att bo tillsammans med dej Johanna <3
Eller hur hade vi kuuuul på alla galna fester? Shiit alltså. Det kan nog alla som va med hålla med om! Tack för den tiden, den har verkligen satt sig som ett fint minne i mitt hue <3 Okej, det va en massa ångest också, och det va ju inte så kul, men det fixa vi alltid :)
Här är en liten video som jag&johanna har gjort för längesen :) <3
Låten är en låt som alltid spelades på alla fester ;p Men tyvärr är där en äcklig jävla idiot med i videon, kan tyvärr inte plocka bort vissa foto som jag gärna skulle vilja, men ja! Titta och njut, men blunda när den personen visas. SVIN!

På tal om film...

igår kolla jag & dennis på "mamma mia" och herreguuuuuud vilken kass översättning på låtarna.
När dem sjöng "you can dance..blablabla" så hade dem översatt det till "du är dans"  men det va egentligen ingenting jämfört med hur det andra va översatt.. fyfan va sånt är irriterande. Jag som är skiiiit kass, och då menar jag verkligen skit kass, på engelska hade fan gjort de bättre.
Och det värsta va att det är en köpefilm, hade det vatt en nerladdad film hade man kunnat fatta det, men haaaaaallå?! Inkompetenta jävlar! eller nått. 
Jag är sån om jag har sett en bra film så kan jag se den flera gånger men denna vettefaaan om jag kommer se igen. Tack vare översättaren!!! 
Men som dennis sa, det är kanske för att det ska passa på svenska också som dem översatte så konstigt.  
Ajja, skit samma!

Almost famous..., sevärd film :)




för helvete.

Jag har nog skrivit innan att jag ska till tandläkaren och dra ut en tand..
Iaf, jag fick ett brev från käkkirurgiska enheten Helsingborgs lasarett (som det så fint heter), att jag ska dit den 22september och röntga tanden.
Sen fick jag ett brev till.. där det stod såhär " Bräknad kostnad för röntgenundersökningen -ca 1100kr"
Whaaaaaaaaat? Ska det kosta ETTUSENETTHUNDRA KRONOR för att ta ett litet "FOTO" på tandjävlen???
Vad kommer det då att kosta att dra ut den??? Herrejäääävlar. Jag vill inte va med längre. Jag skiter i de.
Fan!
Den ska växa ut lodrätt men den växer vågrätt. Så ja ni fattar nog att det är rent jävla fel. haha.
Och om jag inte drar ut den så kommer mina tänder flytta sig och då har jag haft min tandställning helt i onödan. Aaaah jag får damp. Varför ska allt klabba? alltid! Jaja det är bara till att bita i det sura äpplet och försöka se glad ut.
Sen kom jag på en sak, om dem ska få ut tanden så måste dem skära upp mitt tandkött och sen dra ud den jävlen. AAAAAAJ!!!! Skit samma nu!


Här går det undan.

Torsdag idag, shiiit vad tiden går fort.. veckorna bara springer iväg. Men det gör inget för om 20dagar är moster´s lilla bebis beräknad att komma :D <3
Och går tiden såhär fort hela tiden så är det snart höst & vinter, vilket jag lääängtar som fan till :) Det är såå mysigt, eftersom det inte har vatt nån sådär jätte fin sommar så kan det lika bra bli höst nu.
Jag ska sjunga&dansa en höst sång/dans så den kommer fortare ;) kan man det? Jaa! Jag kan ju prova.
Som i madicken när dem "vår städar" sopar undan alla löven och eldar upp dem, och grejar och har sej. Jag ska ut och dra av alla löven från träden och måla dem gula&röda :D haha.
Tänk att få ha fin fina stövlar på sej, en varm och fin jacka (vilket jag redan har införskaffat mej), mysiga koftor & halsdukar <3 Är det bara jag som längtar eller? :p

:)




tillbaaaaaka.

Jag överlevde!
Det va faktiskt inte så jobbigt som jag hade tänkt mig, vi sprang/gick på löpband i 30minuter & cykla 15minuter.
Att cykla va skiiiit jobbigt och inte alls kul, haha. Men löpbandet va rätt roligt, så det får jag göra fler gånger :p
Nej nu ska jag slänga mej i duschen!


Upp & hoppa ligg inte och dra dej ;p

Nu ska jag&elin snart iväg till gymmet :D hahah. Vi har fått för oss att vi ska börja träna, får se hur det går ;p
Fast vi ska inte styrketräna, vi hade tänkt att springa och cykla.. spinning!
Ja det kan ju inte gå mer än åt helvete ;)
Skriver sen hur det gick, om jag överlever. Har sjuuukt dålig kondis!

Andra avenyn :D

Andra avsnittet av andra avenyn idag :D Underbart!
Om inte elin ska till sin påg ska jag hem till henne och glo på de, annars vandrar jag hem till mamma :)
Vi har inte ju inte fått några kanaler här än. Knappt lat man är, vi har bott här sen i början av juni och vi har fortfarande inte fixat en box än, haha. Laaaata!

:p



Gud skapade mannen och sen sa han;
"nej bättre kan jag" , och så skapade han kvinnan!

Foto

Idag har jag framkallat massa bilder.
100bilder för endast 29:-, mycket billigt ;p Sen gjorde jag en förstoring av en bild på mej&dennis, 50x75cm, kosta bara 149:- det är ju inte så dyrt :) Det skulle ta 3arbetsdagar för dem 100bilderna att komma och det skulle ta 5arbetsdagar för förstoringen.. så nu nån dag får jag sticka ner på activa och se om jag hittar nån ram till förstoringen :) Sånt här tycker jag är kul..haha! Att fixa och dona! Får jag göra de så mår jag bra, höhöh.

Nu ska jag ut och förstöra mina lungor litta, inte bra inte bra. Menmen, det är mycket som inte är bra som man gör ändå.


Ny jacka och nya skor :)



Man ser inte jackan så mycket, men det är en sån halvlång vanlig jacka typ :p haha.
399:- på Cassels

Dojjorna kosta bara 199:- på Skopunkten, rätt billigt tyckte jag :p
Men nu har jag inte råd att handla mer förrän jag får pengar nästa gång, haha.


hahaha.



Va ute i byn med johanna,dennis&dennis för nån dag sen och då tog jag ett foto på mej själv när jag gick.. hahaha., ser jag inte platt ut??? ;D  Jag tyckte det såg rätt kul ut.
Det ser ut som jag är en skylt eller nått :p

tråååååååååååkigt.

Tänkte att jag skulle städa lite, men jag vet inte om jag orkar :/ Det behövs ju verkligen dammsugas här iaf, elsa fick en liten bit macka av mig innan när jag käka..men hon åt inte den..hon bara lekte med den så nu är här smulor på hela golvet i köket. Aaah!
Jag har även kommit på att det inte va så bra att ha en walkincloset.. för då slänger jag bara alla kläder på golvet, haha. Hade jag haft en garderob så hade jag ju kunnat slänga in alla kläder där så hade man inte sett de, men nu måste jag vika och hänga upp alla kläder och det är ju inte kul :/ haha. Usch ja!
Måste tvätta också. Har knappt några kläder rena!
Så nu får jag lötta på röven och ta tag i detta. Paaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaa!? NÄ!

If You Think You Know How To Love Me


evelinajosefinmariaolsson!



Hej måndag :)

Vaknade nästan precis, gick ner o röka med dennis..då sa han -guuud vad jag mår bra idag, måndagar brukar alltid va så jävla sega och man vill bara spy. 
Jaaa där ser du, en nykter helg är inte bara en nykter helg. Man mår bra! Så sa vi det att detta gör vi gääärna om :) haha. Ooh va fint.
Jag längtar redan tills nästa helg, då jag kan få va nykter och njuta av helgen riktigt. Okej jag ska väl erkänna att jag har vatt lite sugen på att festa men vafan, det är bättre att må bra när man vaknar. Ist för att vakna och må skit och ha fylleångest :p för på ett eller annat vis lyckas jag nästan alltid få de, även om man inte har gjort något sådär jätte pinsamt eller så. tacka vet jag nykterheten!! Nej nu ska jag inte va sån, det är kul att va full&glad också :) Men jag har tänkt att hålla igen lite nu på festandet faktiskt. Av olika anledningar, vilka behöver vi inte ta här.
Nu ska jag plocka fram lite frukost tänkte jag :) Rostad macka med leverpastej & sån gurka...(ettiksgurka?) ja det är det nog :p haha.

Söndag

Söndag idag och helgen är över, kan man väl säga.
Helgen har vatt lugn som aldrig förr & det har vatt riktigt gott. Att vakna båda lördag&söndag och må riktigt gott händer inte allt för ofta så detta gör jag gärna om ;p haha.
I fredag´s gick jag & dennis till oj och handla godis,chips&läsk och när vi gick hem gick vi inom Thai Lina och åt, mums. Sen gick vi hem & glodde på film.
I lördag´s kom Johanna&Dennis hit med bullar så käka vi frukost :) Sen gick vi ner i byn och glodde i Lillans presentbod .. sånt som jag gillar, en massa smått skit. hehe. Sen gick vi till oj, fixade ett Ica-kort :D
Efter det gick jag,dennis & hans kusin Sandra hem till dennis mormor (sandras farmor) och hälsade på.. Lilla Eha, hon är så söt. Hon öste fram en massa godsaker.. som hon alltid gör när man kommer :p hihi.
Sen gick vi hem. Jag bada, och dennis vandra ner i byn och köpte pizza :) Efter det gick vi bort till Jennie forslund som hade inflyttnings/födelsedags fest.. va där kanske 10min bara sen gick vi vidare hem till Gittan där mamma & dem va, fick varsitt glas vin (den enda alkoholhaltiga dryck jag drack denna helgen;p) Sen gick vi hem när mamma & dem stack. Hem och slängde oss i sängen och glodde på film. Hotet. Men vi palla inte se hela, får väl se den ikväll.
Ajja nu ska jag nog gå och väcka dennis för nu är jag hungrig :)
HAJDÅ!


Fredagsmys :)

Igår hade jag & elsa lite fredagsmys :p haha!








...

Vill bara att ni som har lyssnat på mitt tjat dem senaste dagarna ska veta att jag är så tacksam för ert stöd<3
Det betyder så mycket
Känner mig fortfarande helt tom & ledsen. Försöker att inte tänka på det men det är inte så lätt..kommer ta tid. Men det ska bli bättre, så är det bara.

Fynd!

Igår va jag på väla med Elin<3 Och då gjorde jag ett riktigt fynd :) Köpte en jeanskjol på Vero moda för 30spänn :D När man hittar så billiga grejor blir man nöjd, haha.
Så här är en liten bild som pappa tog på mej, man ser inte kjolen så mycket men lite iaf ;p

Stackars Elsa :/

Igår kväll när jag ska skulle gå och lägga mig så tyckte jag det va lite konstigt att inte Elsa kom så jag kalla på henne men hon kom inte ändå, så jag somna. Sen vakna jag halv åtta typ och gick upp & kissa och då va hon inte här, kollade runder lite överallt.. sen gick jag och la mig igen men kunde inte somna så jag gick upp vid åtta igen och kalla på henne och då hörde jag henne mjaua.. då hade hon lyckats att ta sig ut när vi röka igår kväll.. haha. Så hon har spenderat natten utanför ytterdörren i garaget :/ Lilla elsa.

Hur mycket tankar som helst.

Har ett litet blogguppehåll just nu...har hur mycket tankar som helst i huet men inget jag vill dela med mig av här.
Så nu kommer det va tomt här ett tag.
Har bara en sak att skriva och det är:
Varför? kan inte fatta det. Hur mycket jag än tänker på de kan jag inte förstå.

....

Har ingen lust att skriva, har egentligen inte lust till nått nu längre.
Känner en så stor tomhet inom mig. Vet inte hur jag ska göra eller vad jag ska säga, vet ingenting.
Känner mig så ledsen och ensam. 
Får panik av att känna såhär..det kryper i hela kroppen mej och jag vet inte var jag ska ta vägen.

Jobb? ja tack.

Nu får jag fan ta och skaffa mej ett liv, haha. Jag sitter framför datan från det att jag vaknar tills jag går och lägger mig :p Och det är inte världens skönaste ställe att sitta på heller :/ Man får cpont i benen och ryggen.
Nej ett jobb hade man inte tackat nej till. Men det finns för fan inga.. jag har sökt en hel del men inte fan får jag nått för det. Då känner man lätt en liten hopplös känsla faktiskt. Men jag ska inte ge mig.

Dåre!

Igår va jag hemma hos Johanna och mös :) Vi titta på tv, åt godis, popcorn, ostbågar & drack cola :) Plus att jag hjälpte henne med hennes blogg. Tack för en mysig kväll hanna <3
Sen kom Jonas & Dennis och hämta mig & när jag&dennis kom hem så spelades det gyllene tider för fulla muggar från min data, så fråga jag dennis om han hade satt igång musiken, men det hade han inte för vi stack samtidigt. Och då blev jag lite rädd ska jag ärligt säga, började kolla igenom garderoberna och sånt. haha.
Men sen kom jag på vem det va... ELSA! Hon brukar ju ligga uppe på tagentbordet. Där va inte bara musiken upp, där va en massa annat också som typ hjälp om hur man använder windows media player, och sen hade hon lyckats att plocka fram en massa saker och lagt dem på skrivbordet där i hörnan där man kan ha en klocka :p hahahaha. Sen en massa annat också.
Och nu imorse när jag skulle gå in på internet så kom det bara en massa siffror när jag tryckte på tagentbordet... då va det inte kul att heta elsa. Nej jag behöll mitt lugn rätt så bra ;) Jag tryckte på alla jävla knappar och sen helt plötsligt gick det inte att flytta musen heller. Men då kom jag på att jag har ju en sån användarhandbok till datan så jag lusläste genom den och nu funkar de :D wiiihoo. Som jag kan!


Ikväll är jag&dennis bjudna på 20årsfest :) Så det blir ett par bir ikväll, jadå!
Men inte lika mycket som förra helgen ;p Det kommer bli lugnt.
Nu ska jag ta en liten cancerpinne och njuta av hur duktig jag är.


...

"det är lättare att leva än man tror;
det gäller bara att acceptera det omöjliga,
klara sig utan det nödvändigaste och stå ut med det outhärdliga"


smällkul.

hahahaha, satt och kollade runder på youtube precis, och då hitta jag en rätt rolig "video" hahahahaha.
Jag tyckte iaf att det va smällkul ;D Men jag har nog rätt kass humor!

:/

"Oh regnet det bara öser ner och jag blir blöt om både skor & strumpor, na nanana na! "
Jag gillar inte när det regnar. Eller jo det kan va mysigt om man sitter inne och kollar på film eller typ städar :p Men när man måste pela sig ut i det är de inte alls mysigt. Men ändå längtar jag tills det blir höst och vinter..

Idag har jag inte gjort så mycket, bara vatt på Oj med mamma&johanna :) Handlade drickyoghurt. Men jag glömde såklart att köpa smör & dricka, det som vi är i störst behov av. haha! jaja.
Nej om man skulle ta och göra nått vettigt? Som vad? Kanske göra om i bloggen lite ;) Igen.

Mums.

Förlåt mamma.. jag glömde skriva att vi va hemma hos dej också igår :p
Innan vi stack till ÖoB så va vi hemma hos mamma och åt sockerkaka & bröd som hon hade bakat, myyyycket gott vill jag lova er :) Önskar att jag också kunde baka... när jag och Johanna bodde tillsammans så prova jag att baka ett bröd, men det blev steeeenhårt så det hade man säkert kunnat slå ihjäl folk med :p hahaha. Då är det bättre att gå hem till mamma och äta av hennes goda hembakade bröd :) hihi.

Gott :)

Innan idag gick jag hem till Elin och hälsa på & när jag kom dit så fick jag sånt body butter av henne som hon hade köpt till mig :) En likadan som hon sjäv har, och den luktar så jävla gott. Tack så mycket min älskade fina kusin <3 hihi.

När jag kom hem kom pappa&johanna och hämta mig&dennis så körde vi till ÖoB & Maxi :)
På ÖoB köpte jag body scrub som luktar likadant som body butter´n jag fick av elin. Plus att jag köpte badskum Myrten eucalyptus, Och sen köpte jag hårinpackning också :) hihi. Så jag tänkte ta mig ett litet bad snart och bara njuuuta av alla godsaker, haha. Men först blir det en liten toast :p


renovering pågår...

nu har jag hållt på att göra om i min blogg lite, själv så tycker jag det blev finfint, hihi.
Har ändrat så att jag har en klocka under min "visningsbild" vilket man inte ser riktigt, men den finns där :p Och sen så att jag har en text i slutet av alla inlägg, ändrat bakgrunden där till vänster (vet inte riktigt vad det heter) + ändrat bakgrund i kommentarsrutan :D Så va tycks? ;) hihi.
Ska fortsätta mer sen nån annan dag för just nu orkar jag inte mer..

...


"för vi dansar och du har så mjuka läppar.."




uttråkad, shalalalala!

Shiiiiiit vad jag är uttråkad :/ Vad kan man göra? Det hade behövts städas här hemma, men jag orkar inte så jag struntar i det! Jag vill göra nått kul, nått skit kul. Men det händer aldrig nått kul så då går det ju inte att göra nått kul heller. Eller? Är det kanske bara jag som är lite negg nu? ;o Ja kanske de.
Är ju rätt så uttråkad och när jag är det och inte kommer på nått att göra så bli jag lätt lite negativ.
Elin ringde innan och fråga om vi skulle träffas och ta en cigg :) Visst kan vi göra de, och visst ska vi göra de också. Men sen skicka hon att hon skulle ut och övningsköra med sin far, KÖR LUGNT kusin vitamin :D Vi skulle ses senare :) Då har jag ju nått att göra, fint..fint ska det va!
Nej nu bara skriver jag en massa onödiga saker, men jag tyckte det va kul. Ja just de!
Uuuusch. Jag tror jag har för mycket fritid.
Nu ska jag rööööööööga en holk. Skämt o sido!
Som min daddy brukar säga "rök en holk & va som folk" ja.. skit saaaaaaaamma.
HAJ DÅ!

<3

Va även hemma hos Johanna igår, vi satt och lyssnade på en massa gammla goa låtar :)
Guud vilken härlig tid det va alltså. Det är verkligen låtar som fastnar hårdast som minne :p herre jesus.
Här är iaf två låtar ;) haha





Fint ska de va!

Igår va jag,mamma,dennis & johanna på Bauhaus för jag & dennis skulle köpa en grej till vår diskmaskin så att den kunde funka, eftersom att verken jag eller dennis palla diska efter helgen ;) haha. Så då va det lia bra att fixa det annars hade det aldrig blitt gjort.
Efter det gick vi till Mcdonalds och åt & sen gick vi en runda på familia och jag fick ett par skiiit snygga skor av mamma :) TACK! <3
Dem va rätt så höga så jag blev lååång..haha! Men skit samma :)


Wäääh. Ibland är det kul att va lite ful, bara så ni vet.




Then he kissed me :)

Each time I saw him I couldn't wait to see him again.
I wanted to let him know that he was more than a friend.
I didn't know just what to do
So I whispered I love you
And he said that he loved me too
And then he kissed me.

He kissed me in a way that I've never been kissed before,
He kissed me in a way that I wanna be kissed forever more.



Fin bit :D


Mycket bra låt :)



Jag klara av att lägga in klipp från youtube :D
Knappt nöjd jag e nu, fast det va ju inte så svårt :p höhö

...

"And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fears aside
And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And you'll finally see the truth
That a hero lies in you"


:)

Va ute igår och åkte bil med sara :) Mycket trevligt måste jag säga :) Och då lyssna vi på en låt som jag fastna för jätte mycket haha, så här är den.. (fattar inte riktigt än hur man lägger in klipp från youtube så det får bli länken bara ;p)
http://www.youtube.com/watch?v=ZnMU4zVXfgw

Sköööönt!

Bovista ringde mig igår och sa att min lägenhet inte behöver nån besiktning :D
Pga att där är en vattenskada i golvet i storarummet :D Så jävla skönt, fast jag har ju städat och så men ändå gött att slippa de :) Så jag ska ner till Bovista nu snart och lämna nycklarna.
Nej nu kallar mackorna, haha.
HEJ DÅ!

RSS 2.0