nya dojjs!

för ett tag sen köpte jag ett par nya dojjor :)
endast 149kr på maxi.. underbart.

...

"För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner
"

man säger att det ska börjas i tid...

...men det finns väl gränser! en två-åring som röker, som om han aldrig gjort nått annat.




<3

"They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night"



älskar dej.


welcome to jamrock!


bobban!


svitten lackar!

gött väder :D

steeeek.


underbara dag :)

idag känner jag mig glad!
Vaknade, solen sken, gick ut och röka & hörde att på radion spelades gamla godingar för fulla muggar, dennis sjöng med & dansade lite ;), gick in igen, fick ett mess av dennis där det bara va ett hjärta, sen ringde han och sa att jag skulle komma ner och röka med han. Sen tvinga han mig att gå ut och känna på vädret, sooool. Kände mig löjligt lycklig!
Sen skrev johanna och fråga om jag ville komma och hälsa på lite, vår kära storasyster skulle också komma. Så jag klädde på mig & vandra hem till henne :) Jag & vanja åt upp deras bröd, sorry hehe, mös med flisan & sjöng lite ljuva sånger tex, lika glad ändå & diggeloo diggely ;) Och vanja klämde i från tårna så jag höll på att skita ner mig, hahah!
När jag kom hem kolla jag i brevlådan där det nya numret av chic låg, slängde mig i soffan och läste den. Det bästa i hela tidningen var att dem hade intervjuat MARIA MONTAZAMI! :D Lovely!
Sen kom dennis syster, jessica, upp ett tag och hälsade på :) Trevligt trevligt. Om ca 8veckor ska hon födda en liten bebiiiis. Så mysigt. hihi!
Och om en timme typ kommer mamma & smilla och hälsar på :)

Nu kände jag att detta inlägget blev lite hastigt och lustigt, men vad gör det?! Lika glad jag är jag för det, men gladast är nog räven..lalal lalla lalala ! Oj vad jag är glad idag, Nu ska jag ner i byn med johanna & felicia och äta glass! Tjingeling, pling pling! 
 
Underbara dag :)

skrivarlusten är som bortblåst...

..det va ett tag sen jag skrev, eller nej egentligen inte..skrev ju i söndags. Men ja!
Kan dra lite snabbt om helgen..
Fredags: Sov hemma hos johanna&felicia med smilla :) Myspys♥  både jag & johanna va ju utan våra pågar så vi tog en liten tjejkväll, hihi.
Lördags: Va hemma hos johanna, fia kom på besök :) Sen kom pappa&bodil så åkte jag,johanna&felicia med dem ut till familia. När vi kom till åstorp igen stack jag hem om och hämta lite kläder & sånt, sen hem till johanna..sen kom fia igen så stack vi hem till Jessica asklund som hade fest. trevligt trevligt. Och sen vid typ 12 halv 1 kom mamma och hämtade oss, så stack vi hem till henne och nanna kudde :)
Söndags: Va hemma hos mamma hela dan..åt go midda, sen kolla vi på två stycken filmer & åt chips och dipp..mums! Sen körde hon mig hem. Gick och la mig på soffan och kolla på tv & vänta på att dennis skulle komma hem. Han hade sagt att han skulle va hemma vid ett, & vid två vaknade jag och fick panik att han inte hade kommit hem, hahah. Så jag skicka ett sms till han & direkt efter ringde jag han..(precis som en stirrig morsa eller nåt) ;D Han kom hem ca en halv min efter jag hade ringt ;) höhö.


Nu ska jag nog ta mig en liten dusch :) tjingeling.


Love is all you need.

Ikväll/natt kommer dennis hem ♥
han har varit uppe vid stockholm (typ) och kollat på drag racing hela helgen.
& jag har saknat han väldigt mycket, hehe!

jag älskar dej dennis.


regnet det bara öser ner...

...och jag blir blöt om både skor och strumpor.. na nananana na!

Idag är det ett riktigt städeväder. Och det är precis vad jag har gjort, jag har tvättat, bäddat rent i sängen, torkat av lite här & var..och nu funderar jag på att ta ett varv med dammsugaren också. Men jag får se om jag pallar, hehe!

usch nej, jag hade ingen lust att skriva idag kände jag. Inte just nu iaf.. bläää.

fläskig fjortis!

för nån dag sen såg jag att elsa hade fått fläskläpp.. undras hur hon har lyckats med det?
Men roligt såg det ut iaf, haha! Nu har det ju lagt sig igen, som tur är :)
såhär söt va hon! höhö


fredag,lördag,söndag!

Helgen i lite snabba drag :)
Fredas: jag&dennis gick hem till johanna&dennis där det va fest. Jag hade inte tänkt att jag skulle dricka något, men jag blev så himla sugen för stämmingen va så mysig på nåt sätt, hehe. Har inte festat på över två månader så den första ölen smakade väldigt gott kan jag lova :)
Lördes: Mådde inte så jättebra när jag vaknade..men det försvann igen. Jag & dennis gick ner på loppisen där mamma va och sålde, jag hittade ett par inlines för endast 50spänn (y) Senare på eftermiddan stack vi hem till robin, dennis cyklade & jag "rullade". Johanna&robin följde med ut ett tag..stack hem till mamma och smilla. Satt utanför dem ett tag..Smilla blåste såpbubblor och dennis&robin "åt" dem, hahaha. Sen spela dem lite fotboll, typ.
När robin&johanna hade stuckit så åkte jag,mamma,smilla & dennis till björnekulla pizzeria och köpte mat som vi sedan avnjöt hemma hos mor. Efter vi hade ätit blev jag smälltrött så vi fick cykla & "rulla" hem igen :)
Söndag(idag): Vaknade, plocka fram frukost, käka. Satte oss och kolla på tv, sen åkte dennis med sin bror in till stan, dem skulle kolla på bio. vid typ sju..så han är inte hemma än. Jag själv har bara suttit här vid datan & nördat mig..plus kollat på "teen mom, 16 and pregnant & life of ryan" En riktig slappesöndag. Känns lite konstigt faktiskt att inte ha vatt ute på heeeela dan.

FREDAG!










LÖRDAG!








SÖNDAG(IDAG)!



flottig, rätt så sleden & ingen bh på mej. Men vafan..det bjuder jag på ;) HAHA!


Trevlig söndag alla!

imse vimse spindel...

För bara ett litet tag sen såg jag att Elsa höll på att leka med något så gick jag fram och kolla & då såg jag att det va en spindel.. fyfaaaan. Jag fick fullkomlig panik & börja skrika och hoppa runder. Jag verkligen hatar spindlar, har grym fobi för såna äckliga djur. Speciellt för denna, det va en sån stor med tjocka långa ben. en riktig verkstadsspindel. Fast denna va iofs död men jag klara inte av att ta den ändå..det kröp i hela kroppen på mig och hjärtat börja slå som fan. Så jag kalla på dennis (som stod där ute) men han ville inte komma och ta den för han skulle åka precis då...(men det va nog för han själv också hatar spindlar) haha. Men sen kom Johnny (svärfar) och tog den. TACK!
Jag försökte att ta bort Elsa från den och när jag lyfte upp henne så börja hon "nafsa" på min hand och jag blev smällrädd & nästan kasta bort henne..(förlåt elsa) trodde att det va spindlen som återuppstod och attackerade mig. hahah.


Sovrummet :)

Såhär blev resultatet :)
det va inte så lätt att fotta men man ser ju lite hur det ser ut...
Men jag vill ha hyllplan på väggen och ha filmerna på ist! Får fixa det nån dag.
Färgen blev faktiskt inte så rosa som jag trodde, men det hade inte gjort något om den hade blivit lite rosa för man hade inte sett det ändå för vi har alltid markiserna nere (som man ser på den översta bilden) så där är alltid mörkt :p hehe.





Mys med flisan <3














Grillning med dennis :)






valborg & första maj 2010

VALBORG!








FÖRSTA MAJ!











pissepaus ;)


lady in red.

Igår målade jag klart dem svarta väggarna :) & nu har jag påbörjat dem röda. Men det täckte inte så bra så jag får måla igen, ska bara vänta på att färgen ska torka lite.
Nu tänkte jag slänga in lite bilder från valborg & när jag och dennis va ute och grilla. Tjingeling.


Black betty.

Har precis målat ena väggen i sovrummet svart :) Imorron ska jag måla väggen rakt över (svart den också) Och sen när jag har skaffat mer färg ska dem andra va röda! Det kommer bli naaajs.

Nu ska jag nannepömsa!


RSS 2.0