älskade gina

har suttit och kollat på gina tricot´s hemsida & fan va fina kläder/accessoarer där finns :)

jag älskar gina!


lite onödig fakta ;D

*kattens kiss glänser under svart ljus

*sverige var först med sexualkunskap i skolan

*fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar

*det är fysiskt omöjligt för grisar att kolla upp mot himlen

*giraffen är faktiskt stum men kan fnysa ljudligt

*varmt vatten fryser snabbare än kallt vatten

*en kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl

*man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten

*man nyser i en hastighet av 160km/tim

*1300 liter svett kommer att spridas ut i atmosfären per människa

*den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord

*världens sömnigaste djur är sengångare som sover bort 80% av sitt liv

*en gris-orgasm varar i 30minuter

*en loppa kan hoppa 350gånger så långt som sin kropplängd, det är som om en människa skulle hoppa lika långt som en fotbollsplan

*elefanter är det enda djur som inte kan hoppa

*anledningen till att pojkar i tolvårsåldern är så klumpiga är att de växer så fort att hjärnan inte hinner lära sig kroppens nya storlek förrän den växt ytterligare


Gomorron gomorron hör nu vi sjunga glatt gomorron gomorron i köööör!

Go morron gott folk :)
Igår körde jag & dennis och hälsa på johanna & dennis med gatorn :p Dem drack kaffe och jag gosa med felicia♥ sen tog jag med mig en massa av deras tvätt hem..dem håller ju på att packa och sånt så johanna fråga om jag ville tvätta lite till dem & ja varför inte, man ställer väll upp för sina nära & kära :) hihi. Så nu slipper dem tänka på de! Nu är första rundan tvätt igång, lia´ bra att börja direkt när man vaknar. Jag vakna när dennis alarm på telefonen ringde, sen kunde jag inte somna om ;p 
Ikväll blir det lugnt, ska hem till dennis mamma imorron på 50årsfest & då vill man ju vara pigg :) hehe.
Och imorron på förmiddan ska jag ta felicia ett tag för johanna & dennis ska va på en loppis här i åstorp och sälja.. fast vi ska gå dit också & kolla en runda :) Och sen hem och göra ve mig för vi skulle va hos dennis mor vid två tiden!

Ikväll ska jag nog hjälpa johanna att måla också :) Känns som hela denna helgen är fullspikad...fast jag älskar att ha saker att göra så det gör inget, haha!
Nej nu ska jag gå ut och röka tänkte jag...HEJ DÅÅÅ!

 


"jag ska måla hela världen lilla mamma..."

Nu helt plötsligt blev jag jättesugen på att måla... och jag vet precis vad jag skulle målat.
Jag vill ha tre halvstora tavlor, en massa färg (mest svart & vit), penslar, ett rum där jag kan stänga in mig och lyssna på fin musik. Ooh vad jag känner för att måla.
På tavlorna skulle jag delat upp en bild.. jag vet precis hur det skulle sett ut.
I såna här lägen önskar jag att jag va rik & hade bil&körkort för då skulle jag åkt och handlat allt detta NU!

esteten kryper fram inom mig,
idag känner jag mig kreativ,
det sprudlar och bubblar inom mig.
ooh vad jag älskar att känna denna känslan.

synd att man inte kunde känna denna känslan så ofta när man gick i skolan. haha! Fast det va nog bara för att man visste att man va tvungen att måla.


Nooooooooooooo!!!

för någon dag sen när jag skulle platta mitt hår så stängdes plattången av hela tiden.. och sen upptäckte jag att sladden är helt söndrig (precis där den går in i plattången) jag fick vrålpanik & tejpa som fan! Men den stängdes ändå av hela tiden..lampan slockna sakta men säkert :(  & idag när jag skulle använda den så fick jag vända & vrida på sladden och försöka hitta ett läge där den funka. Till slut fick jag den till att fungera men jag fick röra den väldigt sakta och försiktigt. Jag tror att den snart kommer att "trilla av pinnen"..faaaaan. Om den slutar funka gör jag också de. Jag älskar min älskade plattång
Jag måste köpa en ny, men jag vill inte för den jag har är så fiiiin. hahaha!
Usch, jag är ledsen i ögat just nu!


rest in peace.., fast du inte har lagt av än ;p

?

jag vet att jag gjorde fel. jag vill ju inte göra dig besviken,
men tyvärr blev det så. jag ångrar mig som fan!
det ska aldrig, aldrig mer bli såhär, jag lovar. jag ska bättra mig!
att jag inte själv bara kan fatta att det är skit taskigt. varför?
förlåt....


"Glöm djävulskap och stingslighet
Glöm allt jag gjort av elakhet
jag älskar dej så innerligt"


beslutsångest..

Nu sitter jag och funderar på om jag ska klippa min lugg..
det är faktiskt rätt fint. Eller vad tycker ni jag ska göra? :)
här kommer lite "luggbilder" haha







evelinajosefinmaria!




Ingen work shop!

Åkte in till stan i morse, snackade med den tanten, sen åkte jag hem! Och nej jag struntade inte i att gå på det andra..hon som höll i det va faktiskt sjuk ;p Skönt.
När jag kom tillbaka till åstorp igen gick jag till rosa med johanna,dennis & felicia och sen gick vi till oj en runda :) & nu sitter jag här..(som vanligt)
Nej nu ska jag glo på tv, HEJ DÅÅÅ!

:)

Idag har jag varit och hälsat på Johanna,dennis & felica där även Jonas befann sig :) Trevligt! sen körde han mig & dennis hem.. eller ja han körde dennis hem för han släppte av mig på stationen där Cassie va :) Tog en cigg med henne & snacka lite. Kul att träffa dig gumman, fast det bara va typ fem tio minuter.. haha♥
Just nu sitter jag och håller på att lägga in lite nya låtar på min mobil för jag ska åka tåg in till hbg imorron för jag ska träffa en tant och snacka lite med henne (om jobb och sånt) tar typ en timme & sen ska jag sitta där och glo i två timmar för klockan ett ska jag på nått annat, som heter work shop..varar också en timme. Fan va drygt att bara sitta och vänta, så därför har jag laddat upp med en massa nya låtar :p
Men känner jag mig själv rätt så kommer jag säkert att åka hem efter jag har snackat med henne...vad ska jag göra i två timmar liksom? Mitt batteri kommer säkert att dö om jag ska lyssna på musik så länge i rad och då kan jag inte lyssna när jag åker hem och det är inte kul ju, hahah. Måste ha musik när jag åker buss & tåg annars är det så drygt. Usch ja, vilka bekymmer man kan ha!
Jag kanske kan bli akut sjuk och måste åka hem? Jag kan låtsas att min katt ska steriliseras så jag måste åka tidigare? Jag kan låtsas att dennis har brutit benet så jag måste åka till akuten med han?



lite låtar såhär på onsdagskvällen!










en liten jag-vill-lista

JAG VILL:


- Göra en massa nya tatueringar
- Att det ska bli sommar, nuuu!
- Göra en percing i överläppen (på sidan)
- Sola & bli smällbrun
- Ha ett jobb & tjäna en massa pengar
- Handla jättemycket nya kläder & skor

Jag tycker om att drömma..fast allt det där kan jag ju faktiskt fixa, förutom att det blir sommar!
Men ett jobb är inte det lättaste att få i dagens läge. Ska försöka hitta en praktikplats & sen kanske det kan leda till mer om man sköter det :) Och hade jag fått en praktikplats så hade jag ju såklart skött det.


...

Bläää.

Uttråkad, trött, irriterad.

Pallar inte skriva!


Ingen bambi utan mer en stjärna på hal is ;)

Skridskoåkningen gick bra, trodde att jag va dåligare än vad jag va..haha. Trilla inte en ända gång, men sen så åkte jag inte så fort heller så det va kanske därför ;) Jag & smilla försökte att dansa med varandra (precis som stjärnor på is) men det gick inte så jättebra, vi krockade med skrillorna.
Jag hade riktigt skoj. Det får vi göra om smilla

   


sexy chick


heartbreaker


bambi på hal is.

Idag ska jag & smilla åka skridskor :) Jag lär se ut som bambi på hal is, haha! Jag har inte åkt på hur många år som helst..hoppas skrillorna passar mig ;o
Nu ska jag glo på livräddarna på bondi beach (mitt nya favvoprogram) hehe.


bilder från i lördas :)














helgen.

Fredas: En riktig krängedag.. va först på mcdonalds med mamma, johanna & felicia. Sen när dennis hade slutat så gick vi till sibylla..och efter ett par timmar så gick jag,dennis & dennis till kina draken ;p fast där dela jag & dennis på en rätt så det blev inte så mycket. Sen kände man sig rätt så feeed. fyfan. Sen gick vi hem till oss och glodde på film :)
Lördas: På dan gjorde jag inte så mycket, väntade mest på att klockan skulle bli sex för då va det dax att sticka hem till johanna & dennis på förfest och sen vidare till ekebo & kolla på lasse stefanz :p Hade riktigt skoj! Träffade även allas vår berömda fredrik från bonde söker fru, hahahha! Jag & elin dansa som fan med han..han måste ha trott att vi va riktigt korkade ;) herreguuud säger jag bara.
Söndas: Vaknade med en jävla huevärk, tog en ibumetin sen släppte de igen :) Sen gick vi till oj med mamma,dennis,johanna,smilla & felicia & sen hem till mamma och lagade tacos och kolla på tv. Mys!

Idag blev jag jättesugen på att åka skridsko så jag skicka sms till lillasyster smilla & fråga om hon ville hänga med & det ville hon :D fast sen blev jag lite ledsen i ögat när jag kolla på deras hemsida och såg att dem hade stängt idag :( typiskt. Men vi ska dit i morron :) hihi.

nu ska jag nog slänga in lite bilder från i lördas :) Hej dååååååå.

11februari2010

tänk så fort tiden går.
redan tio år sedan du lämnade oss.
du va en stor & stark människa, men tyvärr vann sjukdomen.
det är inte rättvist.
du är saknad, sven 100 olsson <3
min fina farbror.




en rätt så sann reklam faktiskt :p


....




Mys & midda hos mamma & smilla <3








yeah!


ny tröja :)

denna tröjan köpte jag igår :)
tröjan som jag har under lyser igenom lite, men skit i det!

Leka i snön är kul ;)


   




aldrig mer!!

Vi gav oss ut till familia igår ändå..vilket jag ångrar, det va den värsta bussresan ever! När vi stod på stationen så öste där in en massa folk på bussen som egentligen skulle ha tagit tåget men eftersom att vädret va som det va så gick inte tågen. (vilket inte bussen heller skulle gjort, enligt mig) Alla sätena blev fullsmockade och det stod hur många folk som helst upp.. där va säkert 30pers för mycket. Och då tänker jag, hur fan kan en busschaufför ta in så mycket folk i en buss & speciellt när det är sånt jäkla väder?!
En tjej som hoppa på bussen sa såhär till chauffören "du kör väll försiktigt? jag är rädd" Oh herregud, inte bara jag som höll på att skita i byxan. Jag satt på helspänn hela vägen, det hoppa & guppa & blåste som fan.. sen hör jag en tant som stod med sin röv i mitt hue typ & snacka i telefon "ja, vi får se när jag är hemma, om bussen inte kör av vägen" oooh gud ännu en som heller inte riktigt lita på att vi skulle komma fram levandes. Det kändes inte bra när hon sa så, haha! Vägen precis innan man kommer in i hyllinge va helt övertäckt av snödrivor så chauffören fick köra rätt fort för att komma igenom. Men vi klara oss!
När vi skulle hem ringde jag till mamma så hon kom och hämta oss :) Hon ville heller inte att vi skulle åka buss i det vädret. Tack mamma för du är så snäll! Du är bäst♥ När vi körde på motorvägen hem kunde vi bara köra i typ 40-50.. och vi såg två lastbilar som hade kört av vägen. Jag är kanske mesig när det gäller sånt men jag verkligen hatar att åka buss eller bil när det är sånt väder, haha!

Jag handla iaf en fin vit stickad tröja på cassels för 99kr :) Rea och allt ;) haha!


Nr2.

Om det nångång skulle ta slut mellan mig & dennis så ska jag bli tillsammans med elijah wood. Och går inte det, då ska jag inte ha någon kille!






jäkla snöväder!!

Har precis ätit, gooott som fan & mätt som fan!
Jag vill till familia..men jag vill inte åka buss för jag litar inte på busschaufförer nu när det är sånthär väder, haha! glöttigt kanske men så är det ;) Ett körkort hade inte suttit helt fel.


2010-02-02

Har vatt ute och gått en runda i byn med mamma idag, sen gick vi till Oj & handla lite. Och när vi skulle gå och hämta smilla i skolan så börja det snöa & blåsa som fan så vi fick gå hem till mamma och hämta bilen och köra dit ist :p sen körde dem mig hem!

Håller på att tvätta idag också, skit mycket tvätt för fan..tvättekorgen va helt överfull ;o Ska snart börja på middan, hihi. Ska göra fläskpannkaka, så jäkla gott! (y) osso en massa lingon, muuums!

Nu ska jag hänga upp tvätt, goood bye!

lista!

1) Ställ in musikspelaren på shuffle - Blanda
2) Tryck framåt efter varje fråga
3) Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk)
FUSKA INTE!!!

1. Hur mår du idag? -på en gren i vårt kvarter
2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart? -natty dread
3. Vad var det första du tänkte när du vaknade? -song to say goodbye
4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag? -snow
5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om de fick välja åt dig? -hocus pocus
6. Hur är det med kärleken? -electric
7. Vilken låt passar bäst in på den du håller kär? -bar one 
8. Hur mår dina vänner? -solariumlår
9. Tycker dina vänner om dig? -introduction
10. Hur ser folk dig som? -låt mig se dig gunga
12. Är du bra i sängen? -hold on be strong
13. Har nån sexfantasier om dig? -put it on 
14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige? -cry to me
15. Hur kommer du att dö? -i ditt hus
16. Vad skulle du heta i framtiden? -temperature
17. Vilken är din oturs låt? -heartbreaker
18. Tur låt? -if i aint got you
19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest? -new life
20. Vilken låt beskriver din personlighet mest? -make our love last 
21. Hur är ditt liv? -my sharona
22. Hur kunde det ha varit i ditt liv om du valt andra vägar? -dont look back
23. Vad ska ditt första barn heta? -häng med på party
24. Hur kommer ditt liv att bli? -como dice que dijo
25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar? -the night they drove old dixie


Jaha, det här va ju roligt.
Bra tidsfördriv om inget annat.


if you leave me now


...


Helgen

I fredas blev det lugnt, åt mat från thai lina & kolla på lets dance :)
I lördes va det dop för lilla flisan, så duktig tös <3 Sen på kvällen blev det lite fest här hemma, trevligt!
I går när jag vaknade gick jag hem till mamma & smilla. Sen gick jag, johanna & flisan en runda..gick ner på thai lina och åt lite. tack för en mysig dag hanna <3 Jag har världens bästa familj, älskar er så!
På kvällen kolla jag & dennis på en svenk skräckfilm (huset vid vägens ände) och herreguuuuuud vilken jävla b-film & b-skådisar.. det va nog en av dem dåligaste filmerna jag har sett, hahahaha! fyfan alltså. Vill ni se en sjukt dålig & inte alls rälig skräckis så kolla på den! ha ha.




RSS 2.0