Halloween!

Snart kommer mamma och hämtar mig, jag ska in till Helsingborg och snacka med nån tant! Sen ska vi köra och kolla om jag kan hitta militärtyg.. hade tänkt att jag skulle va en militärtjej imorron :) hihi. Dennis sa att militär inte va nått läskigt och ja det kan jag ju hålla med om, men vad ska man annars klä ut sig till? En häxa? Så orginellt liksom.. annars hade jag tänkt att bara skita i det och ta på mig helt bruna kläder. Och då undrar ni kanske varför? Jag är en bajskorv, neeeej guuud så omoget av mig. hahahhaa! Men det är kul att va lite omogen ibland ;) eller? Nej men en militär kan man väl klä ut sig till? Och då behöver jag inte så mycket tyg eftersom jag bara hade tänkt att ha en kjol och en topp eller linne, haha. Och som jag alltid har sagt, det är så glöttit för alla tjejer ska alltid se så himla sexiga och snygga ut på halloween, men vafan. Jag ska inte säga nått egentligen förr förra året va jag&johanna horor och Jonas va vår pimp :D hahaha. Men förra året va jag och emma indianer & det va faktiskt inte nått sexigt med det, det va mer sött tyckte jag :)
Här kommer en bild på de ;D



Fredag idag jaaaa!

Idag är det Fredag..tänkte bara informera om det för er som inte visste de ;) haha. Kul? Nej! Men jag är lite uttråkad. Som alltid, tummen upp!
Igår sov Smilla hos oss, myyyyys. Vi titta på Rosa bandet galan, dem fick in typ 47miljoner och det är inte alls dåligt. Jag blev helt chockad igår när dem sa att varje dag dör 4stycken kvinnor av bröstcancer. Asså fattar ni? FYRA stycken OM DAN! Det är grymt mycket, så dem 47miljonerna är välbehövliga! Usch jag hatar sånt, jag blir så ledsen. Idag känner jag för att köpa ett rosa band. Jag har tänkt innan att "ääh det gör väl ingen skillnad om jag köper ett eller inte" men joo det gör faktiskt det, varje liten krona gör skillnad! Nu låter det som att jag har blivit helt hjärntvättad eller nått för att jag titta på det igår, men nej.. jag fick bara en liten tankeställare.


Äntligen är dem mina :D

Äntligen har jag ett par svarta uggs i min ägo :D 
Åkte ut till Maxi med mamma&dennis och köpte dem. Tack mamma för att du alltid ställer upp, är så tacksam för att just du är min mamma. Du är bäst! Men jag fattar inte hur du orkar med vårt tjat hela tiden haha, jag är helt imponerad. Jag vill bli som dig när jag får egna barn :) 

Nu ska jag kolla på tv.
Klockan nio på tv4oo börjar där en skräckfilm, det är sån skräckvecka bara för att det är halloween helgen som kommer :) Alltid trevligt med lite skräckisar!

God natt gott folk <3

Resultatet :)

Här är resultatet av hårfärgningen :)
Och jaaa jag vet, jag har färg i hela pannan också typ. men det är sånt som hör till tycker jag ;) hahahha!

Sjukgymnast? Nej jag fixar det själv ;)

Go morron gott folk :)
Jag vet egentligen inte alls vad jag ska skriva, men kände att jag fick uppdatera lite.
Igår va jag på vårdcentralen så dem kunde glo på mitt knä, men dem sa typ inget mer än att jag hade svaga knä och att jag behövde träna upp musklerna runt knäna och att jag skulle gå till en sjukgymnast så dem kunde berätta hur man gör de.. men jag kolla på internet hur man tränar knämusklerna så nu vet jag det så nu slipper jag gå till en sjukgymnast och slösa en massa pengar ;) Har man lite pengar så har man, hahahaha ;p
Snart kommer Smilla hit och ska hämta sin cykel, ooh älskade lillasyster <3 Är så glad för dej lilla fjonk!
Men nu ska jag vråla ner mitt hue i badkaret och skölja av mitt hår för jag ska färga de :) Jag ska bli svarthårig. Auh. Får se hur det blir, jag har ju haft svart innan men det är läääängesen. Är så trött på att ha brunt, det ser så "urtvättat" ut så fort. Ja det blir nog bra.
Ha det fint. PUSS!

Förresten, jag har gjort det igen... aaauh.

I fredags lyckades jag snubbla till så mitt knä hoppa ut led.. vilket de redan har gjort en gång innan, sommaren -07. Så jääävla drygt och jobbigt. Har inte vatt hos nån doktor än, men jag ringde sån sjukvårdsupplyssning i Lördes och dem sa att om dem börja göra ont och blev svullet så skulle jag åka in akut annars kunde jag vänta till på Måndag och gå till vårdcentralen. Men igår palla jag inte så jag får väl ta och halta dit idag och se vad dem säger. Nu har det börjat göra ont och det är svullet..så det är nog bäst att sticka dit. Som tur är så har jag en sån grej som man drar över knäet för jag kan knappt gå utan den.
Ajja.. detta är väl inte sista gången detta händer. Jag som har sån maximal otur kommer lyckas fler gånger.
Men det får jag verkligen inte hoppas för det är ingen skön känsla när man ser sitt knä sitta utanför där det egentligen ska sitta.. :s och när man känner där det ska sitta så är där en grop ner.. inte kul alls. Men som tur är så hoppa det tillbaka av sig själv, jag rätta bara ut benet så klicka det till.
Usch ja.. HEJ DÅ!

Helgen :)

Ifredags stack jag hem till Emma och festa lite med henne,jeanette & sara :) Mycket skoj! hihi. Sen efter ett tag stack jag hem till Anders där dennis&jonas va och sen stack jag,jonas&dennis hem till mig&dennis :) Sen kom där fler folk hem till oss, bla Robban,Cassie & Mårten. Tack för en trevlig/rolig kväll allihop :) <3
Sen blev det lite fest här hemme på Lördan också, men jag va skit sleden så jag somna vid typ halv tolv. haha.
På Söndan stack jag hem till Johanna,Dennis&Felicia och sov hos dem :) Myyys <3

Nu ska jag halta in i duschen ;) haha

:)

Va och hälsa på johanna,dennis&felicia igår :) Gud vilken söt bebis.
Trodde att dem skulle komma hem idag, men dem kommer nog hem i morron ist :)

Idag är det ju fredag och jag vet inte alls vad jag ska göra men det blir nog lugnt, rätt skönt faktiskt :)
Och som vanligt är jag uttråkad...och när jag är uttråkad blir det oftast att jag städar, haha. Så nu ska jag ta och fylla diskmaskinen, tvätta, bädda sängen och lite sånt.
Vi höreeeeees!

felicia <3








äntligen kom hon ut <3

Klockan typ 01.30 inatt ringde mamma mig och sa att de va dax för johanna att föda :D :D
Så uffe kom och hämta mej och körde mej hem till mamma för jag skulle passa smilla.
Jag kunde verkligen inte somna..satte mig vid datan och tryckte upp webbisar så jag skulle kunna hålla koll på när bebisen kom ut. Men efter ett tag trilla mina ögon ihop och jag somna vid fem halv sex, sen vakna jag av att mamma skicka medd och skrev "nu krystar hon" Sen va det totalt omöjligt att somna :p
Klockan 09.09 kom äntligen den efterlängtade Felicia ut <3<3<3
Har fått två bilder på henne & herreguuud vad söt hon är :) Nu vill jag bara träffa henne, men dem kommer nog inte hem förrän i morron :( Usch va det känns som en helt evighet. haha!
Oooh va jag längtar, kom heeeeeeeeem :D <3

Guuuud vad jag är glad. Jag kan inte fatta de. Kan inte fatta att hon verkligen är ute. Det känns så overkligt.
Jag prata med johanna innan och då hörde jag Felicia göra bebisljud, iiih. Och nu precis nästan ringde mamma och då hörde jag henne skrika :D Så gulligt. Har sagt det förr och jag säger det igen, JAG KAN INTE FATTA DET :D haha. men nu äääääääntligen är hon är.
Välkommen älskade lilla söta Felicia. Du ska veta att du har vatt så himla efterlängtad :) <3

Go kväll :)

Idag vid fyra tiden kom Sara hit så gick vi ner i byn och satte oss & snacka lite, efter ett tag kom emma också ner :) Goa töser dem dära tvillingarna <3 hihi.
Och sen kom pappa också, så åkte jag med han till rosa där dennis också va så käka vi och sen körde vi till Oj där pappa&dennis drack kaffe och jag titta på :p
När vi hade kommit hem så kom dennis mamma & hennes kille och kolla på Bonde söker fru :) Och nu sitter jag här och håller på att somna, gick ju upp vid sju idag och det är jag inte van vid ;) haha. Ska nog ta och borsta tänderna nu och sen lägga mig och kolla på sex and the city.
God natt & sov gott allihop.. för det ska jag göra :)


Ps; tänkte bara skriva en liten sak till och det är att jag älskar min mamma,pappa, mina systrar,dennis, min kusin elin och mina underbara kompisar jätte mycket. Är så glad för att jag har er <3 ni är bäst!


Skulle bara säga att...

...nu ska denna damen gå och sätta in disk i diskmaskinen och sen ska hon duscha!
Hej då!

HAHA

Jag ääälskar sånt som kanske inte är jätte roligt, men det är det som jag tycker är så kul :p
JAG HAR TORR HUMOR!!! ;D

HAHA, jag äääälskar torr humor :D HAHAHA


Gooooood morning!

Smilla sov här i natt ju, myyys <3
Så igår blev det popcorn,läsk,godis & andra avenyn :) Dennis fick sova på soffan inatt (fast han erbjöd sig själv att göra de) så jag & smilla hade gott om plats att slänga runder på ben och armar, haha. När jag vakna så märkte jag att jag hade tappar min tunnel (har satt i den i vänstra örat nu) så smilla hon vakna nog av att jag höll på att rota runder i sängen, och då fick hon minsann hjälpa till och leta...vi hitta den under hennes kudde. Hur har den hamnat där? :p haha. Sen gick vi ut till tvrummet och väckte dennis och åt frukost :) Sen kom mamma och hämta henne.
Smilla fick låna en t-shirt & en svart munkjacka med dragkejda av mej, och vet du vad lillasyster? Du kan faktiskt få dem tröjorna av mig :) hihi. Bara för att du är världens bästa lillasyster & för att jag älskar dej så mycket och för att du är så himla go <3 Stolt storasyster!

Nu ska jag äta en liten macka till tänkte jag, blev litta huuuuungrig igen :)


Vill inte...

Idag känner jag mig tråkig..är jättetrött & vill inte göra nått alls. Vill inte sitta vid datan, vill inte titta på tv, vill inte städa, vill inte byta om från pyjamasen, vill inte sova, vill inte va vaken,.. vad kan man då göra? Känns rätt hopplöst när man känner sig såhär. haha. Fast ikväll kommer smilla hit & innan dess måste jag rycka upp mig :p Och det kommer jag att göra, det vet jag & det är vad jag vill göra :) Alltså ska jag ta och rycka upp mig så kan jag kanske ta och pela mig bort till köket och tömma diskmaskinen och sätta in disken från igår? Hum.. och då kan jag kanske sen ta och hoppa ur pyjamasen också.

Nu precis knacka det på fönstret inne i min garderob och där stod dennis..han hade klättrat upp på containern som står där ute :p Så vi tog en cigg och drack lite cola :) haha.








Nej till dem nya Ica reklamerna!!!!

Är det bara jag som inte fattar det roliga i Ica´s nya reklamer? Jag tycker att dem är riktigt taskiga och får personer med downs syndrom att framstå som några jäkla idioter som inte fattar något alls. Eller har reklamerna en annan sorts mening som jag inte fattar?
Jag kan heller inte förstå varför det inte har blivit några reaktioner på dem, då är det kanske helt enkelt bara jag som inte fattar?
Hade jag fått bestämma så hade jag aldrig tillåtit dem att sända ut sån reklam. Helt sjukt ju! Den värsta är den första reklamen där "Stig presenterar den nya praktikanten" och dem andra tre står och tittar på han precis som att det inte va en människa där stod, dem glor på han som att han är helt dum i huet och att han inte kommer fixa nånting. Hur kan man bara göra en sån reklam? Jag kan inte fatta det. Jag tycker det är fördjävligt rent ut sagt!!! Så satans kränkande. Personer med downs syndrom är också människor & har känslor, precis lika mycket som du&jag!!!
Jaja detta va min åsikt iaf... vad tycker ni om reklamerna?

utåtstående benpipor...

I natt drömde jag en väldigt konstig dröm...
vet inte riktigt hur den börja eller sluta men jag minns att det va bara att jag hade brötit foten på nått sätt, där va ett hål uppe på foten så stack ett ben upp som va brötit. Man såg rätt in i foten så jag stack till sjukhuset men dem kunde inte operera det förräns typ två-tre veckor senare. Så dem satte bara ett bandage runt om.. och sen va jag ute och gick jätte mycket fast det gjorde skit ont :s hahaha. Och så hade jag en tjock strumpa på mig och en jätteliten sko så det tryckte jättemycket. Och sen vakna jag.
Undras vad det betyder när man drömmer så konstiga drömmar?! Det låter kanske inte så konstigt men det kändes grymt obehagligt iaf.

Vandring i skogen :)

Igår va jag,dennis,mamma,smilla & johanna i skogen och gick :) Riktigt mysigt väder.
Älskar hösten!
  






Sen hitta jag en stubbe som jag ville ha med mig hem och göra en "klätterställning"
till elsa av ;p haha. Men den va rätt så tung så vi fick rulla den & sen försökte mamma bära den
men dennis fick ta över ;)





Jag plocka även lite kottar och sånt som jag la i en vas och på ett fat med lite ljus också :)




Tack elsa!

I natt låg elsa uppe på sänggavlen och råka nog tappa balansen för jag vakna av att jag fick en katt mitt i huvudet. Hon satte tassen rätt på näsan och det gjorde fan ont..haha. Sen i morse upptäckte jag att jag har ett rivmärke mitt på näsan :/ och sen såg jag att där va blod på täcket också, så då kan ni förstå att det va riktigt illa.... hahahaha nej så farligt va det faktiskt inte ;)

Igår kväll va ju johanna & dennis här.. vi satt och kolla på körslaget och krängde en massa chips,nötter,dipp,clementiner,fläsksvål, godissnöre och drack julmust & coca-cola :D
Sen gick vi hem till mamma&smilla och hälsa på :) När vi kom hem igen la vi oss och kolla på
sex and the city :p
Johanna har den boxen (som jag har lånat)...fast jag har redan sett alla avsnitten men man kan ju kolla igen, det är ju så jäääkla braa :)



lölölölölöööördag!

Igår va jag hemma hos mamma och kolla på idol, sen nanna jag där :) Och idag har jag bara vatt hemma..eller ja, jag&dennis gick till oj en runda och åt varsin smörgåsbit innan, mums! Ikväll kommer johanna&dennis hit :)
Jag är lite uttråkad men ändå skit trött, dennis ligger på soffan och sover just nu och jag sitter här och nördar mig..på tvn visas just nu sällskapsresan & jag kan verkligen inte för mitt liv fatta hur folk kan tycka att den är såå himla rolig och bra?? :s Sån humor är verkligen inte min grej alltså.. så torrt, usch! haha. Smaken är som baken, delad ;p

Innan idag bada jag & hade sån ansiktsmask, myyys :) Och sen fixa jag mina naglar, satte på tippar så nu är dem fin fina, fast pekfingernaglen på höger hand blev lite kortare än dem andra...skiiit störigt :/ men men.

Sandra skicka mess till mig för ett tag sen och fråga om jag ville följa med henne till Ängelholm på söndag på sån modellfotografering, faaan va kul :D Och det häftigaste av allt är att dem sminkar en, har alltid velat bli sminkad av sånna som kan sin sak ;) haha. Man skulle ha med kläder till tre ombytningar. Hum..undras om jag har så mycke fina kläder..tror inte det ;p Får gå genom min garderob i veckan och kolla. Det va gratis att bli fottad men sen kostar ju bilderna om man ska köpa dem så jag får hoppas att jag får pengar innan dess :/
Nej nu ska jag gå ut och röka, HEJ DÅ!
take care.

Jaha..

..då sitter jag här igen ;) haha. Snacka om no life!
Har hållt på att städa inne på toa hur länge som helst känns det som.. har skrubbat överallt. Torkat av och städat i både mitt & dennis skåp, dammsugit under badkaret och skrubbat det, torkat av i hyllan, dammsugit golvet, torkat av golvet, torkat av toastolen... ja typ hur mycket som helst. haha! Nu skiner & blänker de där inne ;D Sen va jag helt slut så jag orkade bara sätta igång diskmaskinen & dammsuga golven här. Men ja det får räcka, för idag iaf. Kommer ju en ny dag imorron också!
Sorterade även i min byrå, där blev två högar med kläder som jag inte ska ha..en som jag tänkte ge till mamma och en som jag tänkte ge till Smilla :)

När dennis har slutat tänkte vi gå ner i byn och käka kebab eller nått sånt gott, MUMS! Och ikväll blir det bara att sitta hemma framför tvn, kanske kolla på idol? Jaa det kan man väl göra!

Hej så länge :)

Städ,städ,städ och lite städ till.

Håller på att städa, fast det behövs egentligen inte. Men vad ska man annars göra liksom? Denna morgonen har jag hunnit med att logga in på bdb ca: 20gånger, loggat in på min blogg ca: 15gånger, gått in på olika bloggar ca:10000gånger. hahahah, okej kanske inte riktigt så många gånger men ungefär. Jag älskar att överdriva ;D
Nej nu ska jag sätta på fin musik och dansa in på toa och städa där lite tänkte jag :)
Tjingeling!

Nått bra tips på nån jättebra städlåt? :D
Tack på förhand! höhö

Tag fyra, betala för två ;)

Igår åkte jag&dennis med mamma till ikea, vi skulle köpa röda dynor till köksstolarna men vi glömde de så ist blev det fyra röda runda mattor som vi la i köket, en massa doftljus (även dem va röda) och sen såg jag en pedalspann, en sån som man trycker med foten på så öppnas den..eller ja det fatta ni kanske ;) Men den ville inte dennis köpa, haha! Sen stack vi till Maxi för att se om dem hade dynor där men det hade dem inte, även där fanns en pedalspann men den kunde vi inte heller köpa... sen gick vi in på citygross och där fanns också en pedalspann och DEN VILLE HAN KÖPA! ;D hahaha. Så nu står den så fint inne på toa :) På maxi köpte vi såna tabletter till bordet (röda) Så grannt så.
Vi hade faktiskt jävligt bra flyt igår... på ikea fick vi bara betala för två mattor & på maxi tog dem bara betalt för två tabletter. inte helt fel, det kändes braaaa!

Idag är det Fredag. och det blir lugnt för mig denna helgen också.. det är ju sååå skönt att vakna och må heeelt underbart :) Jag älskar den känslan! Plus att jag måste faktiskt hålla mig nykter och städad för tänk om johanna ska ploppa ut sin bebis nu i helgen, då får jag ta Smilla och då kan jag ju inte va full och jävlig ;p hahahaha!

Imorron kanske My skulle komma hit och hälsa på & kolla på lägenheten :) Jag träffa henne på bussen för nån dag sen och då bestämde vi att vi fick ta och träffas nån dag, sen träffa jag henne på väla (också för nån dag sen) så sa hon att hon kanske kommer på lördag :) Ska bli riktigt kul att träffa henne!
Vi gick ju i samma klass på gymnasiet & herreguuuud vad vi hade kul tillsammans. Hon är en mycket härlig människa :) hihi.


Nej nu ska jag gå ut och röka, iiiigen, vilket jag redan har gjort sisådär 4gånger. haha!

Jag säger bara -herreguuuud!!

Såg på emmas blogg att hon hade lagt ut ett par videoklipp med denna killen och jag kan ju säga att jag blev sjukt imponerad jag också, så jag är också tvungen att lägga in en video med han :p Fyfan vilken röst killen har alltså :O

Svart&röd is the shit..

Igår fick jag ett litet ryck och måla vårt köksbord svart, och själv så tycker jag att det blev grannt :) Eftersom att stolarna va svarta så tyckte jag att det passa bättre med ett svart bort ist för ett träfärgat :p Jag vill ha röda runda mattor i köket, en svart matta under köksbordet & tvbordet. Plus att jag vill måla väggarna inne i sovrummet.. vill ha en röd fondvägg och kanske nån svart! Jag vill ha allt svart&rött :)
HAHA när jag måla bordet igår så va ju såklart elsa framme och va nyfiken och sen när jag va klar och satte mig i soffan hoppade hon upp i mitt knä så kolla jag på henne så va typ alla hennes morrhår på ena sidan helt svarta, hahahah. så söt :D Ho ho ja ja.
Black and red is the shit helt enkelt ;)


hum...

länken till mammas blogg gick visst inte riktigt som jag hade tänkt mig...
men här är iaf adressen till den,  Cajsamariao.blogg.se

Hejsan hoppsan :)

Gokväll mina kära läsare :)
Idag har jag vatt ute och gått med mamma&johanna! Sen följde jag&johanna med hem till mamma&smilla där det bjöds på mat, kyckling,wokgrönsaker&nudlar (alltihop i wokpannan) och det va jättegott :) Mammas mat smakar alltid bäst! Jag&johanna hjälpte mamma att fixa en blogg, hihi. Här hittar ni henne! 
Imorron är dennis ledig från jobb och då ska vi åka till väla :) fast jag är fattig som en väggalus! Men ja, de kan ju va kul ändå! 
Förresten innan när jag va hos mamma så låg en av hennes katter i hennes säng (den enda katt jag vet som typ hatar att bli klappad) han attackerar en så fort man råkar klappa på nått ställe där han inte vill. Trög katt dedär.. jaja iaf jag lyckades att få han till att lägga sig i mitt knä, okej de brukar han kanske göra, men ja så låg han där så fint och grannt och jag klappa/klia han på huet och under hakan och rätt va det e så saglar han på mej, hahahah som jag skratta. FYFAN! Och det gjorde han typ flera gånger, de bara rann från hans mun. Så sa jag till mamma att jag vet "hur man tillfredställer en katt" och då titta hon lite konstigt på mig, och ja det fattar jag att hon gjorde när jag sen insåg vad jag hade sagt ;) hahaha. Jag mena inte riktigt det jag sa, det kom ut lite fel... haha. Men men så kan det gå!

Tänkte att jag också ska göra en sån lista som jag såg att Johanna hade gjort... "10 saker ni inte vet om mig"
men det vet jag inte när det blir. Har tänkt rätt mycket på vad jag skulle kunna skriva, men jag kan inte komma på nått just nu så det får bli ett senare projekt :p

En sak till bara, sen ska jag sätta mig och kolla på tv...
jag har kommit på den senaste tiden att jag är väääldigt kär i dennis <3 Jag har helt plötsligt blitt kär på nytt, och det känns helt underbart. Usch vad jag älskar min maaaaaaan :D

Nej nu orkar jag inte skriva mer.
God natt och sov gott folk :)

Simpor & grodfötter :S

Hur kan man visa sånt här barnprogram???
Jag va livrädd när jag titta på det när jag va liten :/ fyfan. Jag gömde mig bakom soffan,haha!
Jag kan ju erkänna att jag fortfarande tycker att det är lite smått obehagligt.

Header hit & header dit :p

Nu har jag gjort om min header...iiiigen. Jag gör det väääldigt ofta känner jag. Men det är för att när jag inte har något att göra så gör jag en ny, så tycker jag att den blir bättre än den förra så måste jag byta. Och iom att jag aldrig har nått vettigt att göra så blir det lätt att jag gör om i min blogg hela tiden :p men men! Det får ni helt enkelt stå ut med :) Men nu tror jag att jag ska ha denna headern, ett tag iaf!

"Jag pallar inte en hyreskåk, aaaaldrig meeeer" höhö

När jag för en gång skull inte vaknar av att jag behöver kissa så vakna jag ist av trucken :/ Herreguuuud vilket jobbigt ljud, haha. Det skrapa,smällde,döna,brumma,gnissla och hade sig. Men ja, så är det väl att bo ovanför en verkstad :p Jag kan ju inte direkt klaga, jag har ju valt det själv ;) Fast jag ska inte klaga, det är inte ofta jag vaknar av att dem håller på där nere. Så det gör inget!
Men det är även helt underbart att bo här också, man stör absolut ingen när man har fest.. man kan spela hur högt som helst :D Och det är skitbra! Plus att man slipper en massa grannar som man måste gå runder och va trevlig mot :p

Mys hos mor&fjonk.

Sitter just nu hemma hos mamma :) Min kära man ville inte mysa med mig ikväll, snällt! Han tyckte det va roligare att festa ;) haha, men jag älskar dej ändå<3
Så jag fick sticka hem till mamma & smilla och mysa ist och det går exakt lika bra :) 
Nej nu ska jag va lite social ist för att sitta här och nörda mig.
Skriver nokk imorron igen :)
God natt gott folk & ha en underbar fredagskväll :D

Money money money must be funny in the rich man´s world.

Kan nån ge mig typ..skit mycket pengar? (a) Jaaa! Det tycker jag att jag är värd.


Snart..

...iaf i vänstra örat :p
Ska till väla idag och köpa sånna spiraler som man töjer med :) Lite snyggare att ha de än allt detta möget. haha!

Gammal kärlek rostar aldrig...

.....jag älskar dej dennis <3


"Glöm djävulskap och stingslighet
Glöm allt jag gjort av elakhet
jag älskar dej så innerligt
för du och jag har sett en del
och känner till varandras fel
Vi lever i vår egen hemlighet"


Såhär blev soffan :)


Inte som planerat...

Helgen blev inte som jag hade tänkt mig, men det är det inte mycket som blir. haha!
Satt hemma hos oss och drack i fredags & i lördags gick vi hem till Niklas och drack lite sen hem till oss igen.. men jag va skit sleden så jag gick och la mej redan halv tolv-tolv typ :) Men festen fortsatte ändå, jag sov nog rätt gott för jag hörde ingenting & plus att dennis hade vatt inne nårra gånger och ryckt mej i benen men han fick inget svar ;D haha.
Men nu till helgen blir det faktiskt lugnt :)

Idag va jag & mamma med smilla i skolan, fast vi va där bara till halv tolv sen körde vi ner i byn och köpte varsin baguett och smarra på ;p Och när jag kom hem städa jag lite..byta klädsel på soffan också så nu är den röd :) det blev jätte fint tyckte jag :) Får se om jag slänger in en bild på den sen, kanske inte så intressant men ja.. jag gör nog det ändåååå. För det finns kanske nån vänlig liten själ som bryr sej ;p haha.
Nej nu ska jag kolla till fläskfilen i ugnen. MUMS!


Det är bra med loppisar :D

Va nere på Activa innan med mamma,johanna&smilla. Fyndade en tvbänk (i samma färg som sängen och hyllan) för endast 50spänn (y) dem skulle egentligen ha 60kr för den men jag pruta ner den en tia, haha. Som jag kan.. jag försökte med 40 först men det gick inte ;p Så nu ser det bättre ut i sovrummet. Myys!
Jag älskar loppisar, man kan verkligen göra fynd! haha.

de e dax för fredagsmys :D


Hyllan :)


Vill ha en ny tvbänk som är i samma träslag som bokhyllan och sängen..
för jag gillar inte när det är olika.
Men annars blev det bra tyckte jag :) hihi

Tummen upp (y)

Annars är ni jätte duktiga på att kommentera ;D Fast jag ska inte säga nått, jag är inte så duktig på de själv ;p haha.
Jaha, då va det fredag idag...och det händer ingenting vilket är skiiit skönt! Ska bara va hemma och glassa & glo på teeeeeevee xD Elin va här nästan precis, hon hade köpt med sej bullar och sån go saltrulle..mums! Tack gumman :) hihi. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, ska till arbetsförmedlingen igeeen. Palla?! Nä. Men det finns saker man måste göra som man inte gillar så jätte mycket.
Igår fick vi en finfin bokhylla av mamms, vi ställde den i sovrummet & satte filmer och lite sånt på den, de blev fiiiiint :) Det är samma färg på den som sängen (sånt ljust trä) så det passa perffa :D Ställde en lampa bakom den som lyser grannt ;) Nej nu ska jag röka och sen duscha!
HEJ DÅ!

" I’m so grateful and proud, all I want is to sing it out loud...

....so I say
Thank you for the music, the songs I’m singing
Thanks for all the joy they’re bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be, without a song or a dance, what are we
So I say, thank you for the music, for giving it to me
"


Helgen är räddad ;) haha

Äntligen har vi fixat kanaler :D Men som vanligt skulle de va en massa klabb först, men det gick till slut :p haha. Nu har vi typ skit många kanaler ;) Nu vet jag vad jag ska göra i helgen, jag ska sitta framför tv:n med massa chips, godis & läsk och bara njuuuuta av att ÄNTLIGEN ha kanaler att glo på :D Ja jag ska bli en tvNÖRD. Får se hur länge det varar, jag blir lätt rastlös :p
Nej nu kallar tv:n ;)


RSS 2.0