RUMPA!

detta är lätt min nya favvolåt :D haha!

?

sånhär frustration, oro & hopplöshet har jag nog aldrig känt i hela mitt liv. Nu finns det inget annat att göra, ingen annan stans att vända sig. Hur fan ska jag göra?
det ända som är positivt just nu är att jag har en helt underbar familj, underbara vänner & en underbar pojkvän. Tack för att ni finns, ♥

love me like you used to

" Well, we used to sit and talk about forever,
But now we hardly ever talk at all.
We walked a lot of tightropes together;
We always caught each other when we'd fall "

ge mej styrka...

Denna dagen har varit helt jäkla hopplös.. allt har gått i mot mig idag.
som björn afzelius skulle sagt.. "tron är ofta den som ger oss styrka".. men det vette fan. Jag har trott på en sak nu ett tag, men det har blivit helt tvärtom. Sånt gör mig så ledsen & arg. Skulle helst vilja slänga mig ner på golvet och bara böla och skita i allt. Men det blir ju inte bättre av det. tyvärr..
Jag har en sån oro i kroppen & det är fruktansvärt jobbigt. Det känns både tomt men ändå fullt, fullt av en massa saker som måste bli bra & det ända jag kan göra är att vänta, vänta, vänta. Denna eviga väntan driver mig snart till ett jävla sinnesutbrott.
Jag vill ju detta så jäkla gärna, jag känner att detta är min chans. eller jag vet att det är min chans!
Men iaf..det har faktiskt inte bara varit skit idag, har ju tillbringat hela eftermiddan med Johanna,Alice,Johanna,Nathalie,Zacharias & Sofie. Helt jäkla underbara människor ♥ tack för idag töser & påg :)

här drar vi visst alla över samma kam..

Måste bara skriva en sak som en kille i min klass berättade idag.
(och denna killen är invandrare...)

När han hade varit på dagis och lämnat sina barn & kom ut därifrån stod där en bil som hade parkerat lite snett så den tog upp två platser (& detta va en bmw) då kommer en annan kille (en svensk) och säger till han att han inte kunde parkera sin bil så & att han fick flytta på den. men det va inte hans bil, & då kläcker den svenska killen av sig något i stil med att -"konstigt, alla blattar kör väl bmw" sen kommer ägaren till bilen, en svensk kvinna i 40års åldern, och kör iväg!
Sen berättade han också att han & några kompisar hade varit på väla och under nästan hela tiden som dem va där hade en vakt följt dem hack i häl...& till sist hade dem frågat vakten om han väntade på att dem skulle sno något. Men det hade han väl inget vettigt svar på.
Och sen en gång när han hade varit med sin kompis och skulle handla bil så hade bilförsäljaren sagt att han kunde visa dem några bilar..och gissa vilka bilar han visade dem, jo bmw.

Jag fattar inte hur man kan va så satans fördomsfull & dra alla över samma kam.
jag har sett många svenskar som kör bmw & min lärare som har jobbat i butik i 16år sa att hon har tagit fast exakt lika många svenskar som har snattat som hon har tagit fast invandrare.
Så jag tycker det är så jäkla löjligt att säga att alla invandrare är dumma i huet och hit&dit, för det finns fan så många svenskar som är exakt lika korkade.
PEACE, LOVE AND UNDERSTANDING!

jag älskar dej så mycket



flott

Har precis tryckt i mig en hel skål popcorn dränkta i flytande margarin, finns inget godare! try it (Y)
Fast nu känner jag mig lite flottig och onyttig så jag får nog ta & äta en morot ;)
by the way, jag hatar mitt hår!

åt helvete med denna dan...

Idag känns allt hopplöst,meningslöst & allmänt tråkigt. En riktig skitdag helt enkelt.
Dagen började inte som jag ville, brände hårbotten på plattången, glömde paraplyet hemma så det sket sig direkt med det plattade håret...& när jag kom till skolan såg jag ut som en dränkt hund. Och sen är det så mycket annat som gör att det känns skit.
Och när faaaaan ska csn få tummarna ur röven och få in lite pengar på mitt konto? Hur jäkla mycket ska jag behöva skriva och förklara egentligen? csn kan dra så långt åt jävla helevete dem bara kan!!!!
Usch idag är jag inte glad.

Och just nu sitter jag i skolan..kollade ut genom fönstret nyss & klart att det ska spöregna fortfarande. Självklart. Och jag har nästan precis hunnit torka efter regnet i morse, ja då ska man ut i det igen om ungefär en timme. Jag hatar att ha blöta kläder på mig, det är det värsta som finns. Funderar på att ta av mig alla kläder och åka hem helt naken. Just nu skiter jag i vilket. eller nä, naken skulle jag väl inte vilja va såhär mitt bland jättemycket folk. Men ja...
Sen kommer det väl börja åska också, så slår blixten ner i mitt hue & delar hela min kropp.

Varför skulle turen vara på min sida just idag? när den inte finns där annars.

sluta aldrig önska
sluta aldrig be
sluta aldrig hoppas
under kan ju ske...

TACK FÖR MIG!

nya frillan...

...inte världens bästa bild.. fick ta typ 463274 bilder innan där va nån som såg någorlunda normal ut. Och då drog jag slutsatsen att eftersom alla bilderna blev skitfula så passar jag nog inte i denna frisyren. Smart va?!
Och sen ser man inte nån jättestor skillnad mer än att håret är kortare för den jäkla nörden till frisör klippte inte alls mycket, jag sa att jag ville ha det rätt så uppklippt.. jo visst! Ser detta uppklippt ut? Nä!
När jag gick därifrån så tänkte jag att detta kunde fan mamma gjort på mig ist, då hade jag sparat dem pengarna!

RSS 2.0