fynd (Y)

igår va jag & dennis på familia. Och jag fyndade två tröjor och en klänning på gina för endast 49:- styck, gööött! Sparade 300spänn! Älskar när det är billigt.




snart är sommarn här i purpurvågor :D




hoppas att det slutar regna för jag viiiill se ett majbål!


valborg- en andledning till att festa?

Snart är det valborg & det blir inget festande för mig :) Egentligen tycker jag att valborg är bara en andledning till att festa, "-ååh det är valborg var ska vi festa? -Nu jävla ska det supas"
Och JA jag VET att jag har själv vatt så. "-wow valborg, vi åker till danmark och festar eller vi gör det eller det" Men så tänker jag att varför är det så viktigt att festa just på valborg? Det är ju egentligen som vilken dag som helst förutom att det finns ett majbål.. men hur många som festar går och kollar på ett majbål? Jag har själv inte sett ett majbål på många år, bara för att jag har festat. Så i år ska jag minnsjäl leta upp en eld att glo på :) Förra året drack jag heller inte, så vi gick till perslund och skulle kolla på elden, men det va eldningsförbud så dem hade inget.

Nu tror ni säkert att jag tycker att alla som festar på valborg är dumma i huvet, men så är det inte. 
Jag kan ju erkänna att om jag hade vatt sugen på att festa så hade jag också gjort de, men jag känner inte alls för det & sen vill jag faktiskt se ett majbål och det gör man inte om man festar. För då "pallar" man inte gå och kolla.
Såja, det va vad jag hade att säga om valborg! Tack haj.

Tips & trix (y)

Tips på en "smyckehängare" väldigt fräsigt tycker jag, hehe!
Billigt också, jag ääälskar när det är billigt :D
Anslagstavlan är köpt på loppis för endast 1krona & häftstiften är köpta på Maxi för 15:-
Sen hade jag svart färg hemma.
Så denna fräcka sak har bara kostat mig 16:-! Nu snackar vi fynd mina vänner, hahah!


shopping :)

köpte två nya linnen igår på cubus 30% på dem ;)
ooh herregud, såg det nu att faaan vad jag är blek. MÅSTE sola! Är ju lika blek 
som det gula linnet för fan ;) hahah!




Har köpt en ny väska också, från gina tricot. Rea, 99:-


Inte idag...

men i morron.


Lördag!

Gårdagen: Va på familia med mamma&dennis :) Sen vid åtta tiden stack vi ner till Kina draken med jocke&sonny och käka lite. Efter det gick jag&dennis hem till johanna&dennis där även paul&erica va :) Trevligt. Vid typ elva gick vi hem och la oss, jobb för dennis idag igen.
Och nu sitter jag här med elsa i knäet, hahah.
Men nu ska jag ta och göra nått vettigt (typ vika lite tvätt) ist för att sitta här och nörda mig.
HEJ DÅ!


bruce springsteen - my father´s house


plantering :)

Idag har jag planterat om lite blommor här hemma...jorden va snustorr & stenhård fast jag vattnar dem så det va nog dags :) Dennis tyckte att vi lika bra kunde slänga dem, men neeeej. Litta ny jord är vad dem behöver!
Nu får vi fixa krukor till dem också för dem står i bara innerkrukorna, inte så snyggt direkt. 
När jag hade fixat blommorna så blev jag sugen på att möblera om i tvrummet, men vi har ett rätt så konstigt tvrum så det går typ inte.. är det någon som har nån ide´ så hör gärna av er ;) haha.




snor!

ungefär såhär ser det ut runtom mig just nu...fan va drygt. Har ont i näsan av allt snytande, haha.

Måndag?

Idag känns det som måndag eftersom dennis jobbar :/ tråkigt att sitta här själv.
fast det gör inget för jag känner mig lite sjuk..så just nu är jag nog ändå inte så rolig att umgås med ;p hahah. Är förkyld som fan, lite ont i halsen, känner mig slö & varm. Och ett säkert tecken på att man börjar bli / är sjuk..det smakar skit när man rökar!
Annars har helgen varit mysig :)
Fredas- Va på kinadraken och åt & sen blev det hem till paul & erika som hade fest :) Alkoholfritt för min del!
Lördas (igår)- Kinadraken igen med johanna,dennis,felicia & dennis. & sen gick jag och dennis hem och kolla på film & mööös :)

Innan i veckan kollade jag på twilight för första gången, har aldrig gjort det innan eftersom jag trott att den va skit dålig. Men ooooj vad jag hade fel. Den va riktigt bra! Vilken tur att jag prenumerar på chic, för det va från den tidningen jag fick filmen ;)
Nu vill jag bara ha new moon också, måste se den snart. väldigt snart!

Nu ska jag gå och snyta mig. Hej då.

...

går du bakom min rygg kan du kyssa mig i röven när du ändå är där!


såja...

..nu har jag kletat i den blonda hårfärgen, jag tog typ inget i hårbotten så nu får jag se hur det blir. Ska skölja av det om typ 40min och sen ska jag slänga i den andra färgen :) 
Hoppas på det bästa!

hur ska jag göra?

igår köpte jag en hårfärg (chokladbrun, lite ljusare än vad jag redan har) och så har jag en slingpaket också (blond), men ingen hätta eftersom att jag fick damp och kastade den.
Så nu vet jag inte hur jag ska göra..
jag har rätt mycket utväxt (ljusare än resten av håret) och om jag slänger i den bruna så kanske det bara blir lite färg i hårbotten och sen inget alls i resten av håret. Så jag kanske ska ta slingfärgen och färga håret först, fast inte hårbotten? Hmmm. Vilka bekymmer. hahah!
hjääälp!


green green grass of home...

ni har kanske läst inlägget om att elsa hade tuggat i sönder mitt linne? Och att det kanske snart skulle ligga en grön tolle också i kattlådan?
Och vet ni vad? igår låg där en tolle som va grön..hahahah, den katten är fan otrolig ;)

if i could turn back time

städade precis lite här hemma & då hade jag på musik, så kom en låt som fick mig att tänka på gamla tider. Som tex när jag och johanna bodde tillsammans. alla galna fester..men det är ändå inte bara det jag saknar, det är så mycket annat. Men som tur är så finns allt i minnet.
Vill aldrig nånsin glömma den tiden, aldrig.



it´s smells like roses!

Luktsinne & många minne ;

Ajax citron rengöringsmedel- påminner mig om när jag va liten när mamma städade, luktar så himla rent. När jag städade mitt rum så brukade jag låta spannen med vatten & ajax stå kvar ett tag så lite då&då rörde jag om i den så doftade det jättegott :)
Regn,skog&mask doft- påminner mig om när jag va ungefär 10år och gick till skolan när vi bodde i ängelholm. På vägen dit så låg där en liten skog sidan om cykelstigen och där luktade alltid typ mask.
Sågspånn- hemma hos mormor och morfar, speciellt på sommrarna i morfars garage..riktigt go doft faktiskt. Jag kan känna känslan när man gick in där, det luktade varmt & sågspånn :)
Rökdoft- när vi va mindre och mamma brukar köra pappa till jobb brukar han tända en cigg i bilen. Guuud vad det luktar gott, den första röken som kommer..mmm.
Palmoliv honung duschkräm- påminner mig om när vi bodde i ängelholm och hade varit på stranden så när man kom hem duscha man och kräma in sig med den :)
Kaffedoft på morgonen- när jag & johanna va små och sov hos mormor & morfar, så när vi vakna på morgonen luktade det bara kaffe i hela huset & när vi kom ner satt dem alltid i soffan och kolla på nyheterna.
Sjukhus,gips&bandage doft- påminner mig om när jag va ungefär 10-11år och hade brutit armen & fick tillbringa nästan hela sommaren på sjukhuset i ängelholm för att byta gipset om & om igen för det gick sönder hela tiden.
En parfym med två ritade "människor" på- minns inte alls vad den heter men flaskan är fyrkantig..iaf, den påminner mig om våren/sommaren 2006 fylld med fest. Idag hade jag inte klarat av att ha den parfymen på mig :s
Carolina gynnings parfym go girl- påminner mig om jul/nyår & fest 2009/2010. Underbara parfym!


Jag skulle kunna sitta här och skriva hur många dofter som helst...men just nu är det faktiskt lite stop i mitt hue. Men jag vet att det finns ännu fler. Nått annat som också sitter fast i minnet är vissa låtar, oj oj..om jag hör en viss låt kan jag kastas tillbaka till den tiden då den spelades. Det är rätt härligt :) Men det orkar jag inte skriva om nu, det får bli en annan gång :)


rödblå tolle...kanske snart en grön?

Detta som jag ska skriva nu är kanske lite äckligt, men jag tyckte ändå det var lite roligt :p haha.
igår skulle jag rensa elsas kattlåda och då såg jag att där va nått rött i den ena tollen, så jag tog den spaden som man tar upp tollarna med och kolla lite nogrannare för jag trodde först att det var blod. Men nej det va det inte.. för jag såg nått blått också & efter jag hade tittat lite så kom jag fram till att det var två totteband! hahahahah.
Jag har hittat halva totteband lite här och var men jag har aldrig trott ändå att hon verkligen äter upp dem. Men jo nu har jag fått bevis på de. Gör det inte ont att bajsa ut totteband? När jag precis hade fått henne så fick hon med en liten rosa tygbit som hon tyckte om att leka med, och ja, den låg också inkletad i bajs i katlådan. Jäkla katt, hahaha!
Och igår såg jag även att hon hade haft kul med mitt linne..
dem tre bitarna som ligger brevid är vad jag hittade. Det kommer kanske snart en grön tolle också?

pimp my ride.

Igår "vårstädade" jag min cykel.. pumpa däcken, fyllde i färg där det hade trillat av & svetsade fast sadlen ;D
jag fråga dennis om han kunde svetsa fast sadlen till mig, men han tyckte att jag skulle göra det själv..& ja.. det gick ju som det gick..den fastnade men det blev ju inte så snyggt ;p
Nu vill jag ha vit färg för jag vill måla prickar eller ränder på min hojj! hahah.


söndag hela dagen lång!

femte nyktra helgen & det känns så jäkla skönt :) finns nästan inget som är så skönt som att vakna en lördag eller söndags morgon och må hur bra som helst. Jag tycker om detta!
Idag jobbar dennis & jag har ingenting att göra..man kanske skulle tatt och cyklat bort till mamma en runda :)
men vad ska jag nu ta på mig på mina fötter? Mina gympaskor är ju blöta.. pallar inte klackskor idag & foppatofflor känns inte så jätte inspirerande :p hmm, kom på nu att jag har nog inga andra dojjor.. har typ bara stövlar, klack- & sommarskor. Aaah jag måste köpa nya skor :D jaaa! Nu har jag en anledning.
Jag får resa på röven och gå och kolla vad det finns för nått i dojjväg.
Hej hej!

dojjtvätt!

god morgon!
vaknade klockan sju, gick upp och kissa..sen va det helt omöjligt att somna om igen.
Så nu sitter jag här och har precis slängt mina skor i tvättmaskinen, hoppas att dem överlever ;p hahah.
dem ser lite demolerade ut ;o


skosnörena tvätta jag för hand :)

10april2010

Idag har mamma,smilla & johanna varit här och käkat frukost :) Myspys!
Eftersom jag glömde att fotta så har jag försökt att göra en bild på ett ungefär hur det såg ut, haha. Fast jag har glömt att rita typ hälften av grejorna på bordet ;) Men ni ser väl iaf att det är ägg & bullar dem äter? hahah.


Och igår va jag & dennis ute och åkte runder med robban lite :) Sen när vi kom hem så stanna robban&dennis kvar där ute och elda & jag gick upp och glodde på tv :)
Sen kom dennis upp så gick vi in och la oss i sängen och kolla på film & sen somna vi!

dr hook - sylvia´s mother, cover of the rolling stone & i got stoned and i missed it

 








captain jack iko-iko


josefinolsson

"om du inte kan ta mig när jag är som sämst
då är du inte heller värd mig när jag är som bäst
"


sober

ännu en lugn helg, så jäkla skönt :)
avundas inte er som ligger hemma nu och är bakfulla som fan, hahahah!

Tänkte skriva om min & johannas påskafton, höhö, men nu ska jag käka kebab så jag skriver sen.
Haaaaaj!

:)

Vaknade sju av att pappa larma in i lägenheten och börja nynna och sjunga lite & sen kom han in i sovrummet och börja gapa, så det va bara att resa sig upp :p
Han & dennis är just nu på väg till elmia & jag stanna hemma för jag hatar sånt. Har vatt på elmia en gång innan och det va en gång för mycket. Tröttna efter typ 5min.

Igår satt jag,dennis,robin,johanna & jocke här utanför mig och dennis och grilla :D Vi gjorde en brasa också för det va jäklar i det inte varmt. hehe! mysigt :)






hmm?

tänkte uppdatera lite, men jag kan inte komma på nått att skriva så jag skiter i det ;p

Glad påsk iaf!

RSS 2.0