myshelg :)

ännu en lugn helg :) 

fredas; Va i paradiset, ullared, med johanna,dennis & pappa. När jag kom hem gick jag till stationen och mötte elin♥ så gick vi till oj och handla chips & dip och sen gick vi till kina draken och käka lite. När vi kom hem kolla vi först på "så ska det låta" och sen på "lets dance" :) Vid typ halv ett kom dennis hem så satt vi och snacka lite och kolla på tv & sen somna vi alla tre :) hihi
lördes; Vaknade, gick till loppisen där mamma,johanna & dennis va och sålde. Sen gick jag & dennis till milano och käka, hugo & pappa kom också dit. Sen åkte vi med till ängelholm och lämna hugo. När vi kom hem gick vi till oj med johanna,dennis,flisan & smilla & sen hem till dem och kolla på körslaget och käka mat från björnekulla pizzeria.
Oj nu märkte jag att det ända jag har gjort i helgen är typ att ätit. hahah, tjockis ;D

Helgen har vatt underbar, umgåtts med folk som jag tycker så mycket om♥ då mår jag bra!


du&jag!




"Glöm djävulskap och stingslighet
Glöm allt jag gjort av elakhet
jag älskar dej så innerligt
för du och jag har sett en del
och känner till varandras fel
Vi lever i vår egen hemlighet
"


dennis, jag älskar dej!


tummen upp!

Har vatt hos storasyster & systerbarn i ängelholm och hälsat på :) ♥
Sen körde jag & pappa till sibylla och käka korv med mos, satt ute för första gången detta året och åt :D fräckt.
så jäääkla härligt väder, hoppas att det kan hålla sig såhär nu tills det blir sommar :)


var tog städlusten vägen?

gjorde en liten paus i mitt städande och åkte med mamma till ängelholm & besikta bilen. Sen följe hon och smilla med upp och åt lite kladdkaka :)
Och nu helt plötsligt har städlusten försvunnit helt :s haha. Tänkte att jag skulle dammsuga nu men det är inte så lönt för om typ 10min börjar mitt favvo program, som även börjar på måndag klockan 20.00 på tv3 med helt nya avsnitt, top model. Så jävla gött :D Älskar det programet!
Får se om städlusten kommer tillbaka. Det måste den faktiskt göra för jag måste dammsuga och bädda rent i sängen.

Nu ska jag ta och vika lite tvätt snabbt innan top model! HEJ DÅ.


stabil..

håller på att städa... så skulle jag flytta en låda med en massa cdskivor i & ja, här har ni resultatet (y)
aaah vad sånt är irriterande.
måste säga att det var en mycket stabil låda!!!

äntligen.

nu har jag äntligen en NY PLATTÅNG & den är smällbra :D


tänkte bara berätta det!


tattoo :)


:)

slappehelg som fan, skönt!

Idag va jag,dennis,robin & johanna hos fidde.. jag & johanna tatuera oss :) Jag gjorde mitt stjärntecken på handen och hon skrev sitt namn på handleden! Jag blev riktigt nöjd (y)
Sen köpte vi kebab och stack hem till mig & dennis och käka & snart ska vi äta pizza med johanna.. jag känner mig som en tjockis..haha!

Igår fick jag min data fixad så nu har jag inget virus längre, så jävla gött.. formatera om hela skiten. Men nu har jag ett annat litet problem, jag har inga drivrutiner :s Men det får jag fixa på nått sätt.

hej dååååå!!!


:)

kul dag idag!

nu ska jag duscha.


sua den.

                                                       


tummen upp för mig!

jag är ju bara så jävla bäst!! Jag fick den till att funka :D
det va ju inte så svårt, behövde bara tejpa lite på sladden (y)
Så nu behöver jag nog inte köpa ny, hehe.

meckar´n

Nu ska jag gå och mecka plattång! Se om jag kan få den till att funka.

hit & dit.

Go morron gott folk :)
Klockan elva idag ska jag va inne i hbg på arbetsförmedlingen, på sånt där det sitter en massa olika företag så ska man gå runder där och lämna sitt cv. Och det lär inte ta så lång tid & sen ska jag va på academedia klockan tre på nått som heter work shop och det varar i en timme. Men vafan ska jag göra under den tiden från typ tolv till tre? Jag kan ju åka hem, men då lär jag få ta bussen eller tåget direkt när jag kommer till åstorp igen! Känns inte så lönt. Nu blev det sådär jobbigt igen.

jag har ett beroende.....plattberoende!

igår när jag skulle platta håret la plattången av igen & nu tror jag inte att den kommer gå igång mer :/ provade att stänga av den & starta den igen men det gick inte!!! PANIK.
Och just nu tillåter inte min ekonomi ny plattång... får vänta tills slutet av månaden. Måste ha en nuuuuu! Om jag inte plattar håret så ser jag förjävlig ut, och det är inget jag bara hittar på, utan ni kan fråga mina nära & kära. Jag ser ut som... typ en..tant? Nej jag vet inte, men det ser riktigt dumt ut. Och jag kan inte sätta upp det heller för då trillar min lugg ner plus massa annat hår som är kortare än de andra och om det då inte är plattat så ser det ut som typ en 80/90-tals lugg över allt.. sånt stort och fluffigt. Usch ja, jag är beroende av min plattång!


tack vare mamma <3

Nu har jag varit duktig..
mamma skulle in till stan idag så jag åkte med henne in där för jag skulle ju till lärcentrum, vi körde runder och leta efter det & när jag tyckte att vi skulle ge upp så sa mamma att vi skulle köra en runda till bara och då hitta vi det :p När vi kom in där kolla jag lite bland olika papper där det stod vad det fanns för utbildningar & då hitta jag en som börjar i augusti i bjuv, butiksbiträde, så jag tog den lappen och vände på klacken och skulle gå ut igen, men det satte mamma stopp för. Så jag blev tvungen att ta en kölapp och vänta på en tant som jag fick prata med. Under tiden som vi satt och vänta ville jag gå därifrån ungefär 10gånger men jag fick inte för mamma, haha. (jag hatar verkligen sånt) Jag fick en lapp om ansökning till den utbildningen av tanten som jag ska fylla i och lämna på komvux här i åstorp.
Så det va tur att mamma va med annars hade jag struntat i det ;) Sista ansökningsdan va i juni nångång..så jag får bara hoppas på det bästa & hålla tummarna att jag kommer in. Måste bara ringa eller åka till åbyskolan i klippan och kolla om jag kan få mina betyg för jag har slarvat bort dem (a) 


go morron!

Idag måste jag åka in till stan & snacka med dem på lärcentrum. Men som jag har skrivit innan så har jag lite svårt för att ta tag i saker. Jag skulle ha med mig mina betyg, men jag hittar inte dem.. och åker jag in där utan dem så får jag säkert komma tillbaka när jag hittat dem. Jag har letat överallt. Fast iofs, om dem ser mina betyg så kommer jag nog inte komma in på nån utbildning..hahah! Inte världens bästa om man säger så.. jag skyller på att jag va skoltrött. Skoltrött i tre år, det låter ju bra..?
Men jag kan kanske åka in där ändå & bara snacka lite & se om dem har den utbildningen som jag vill gå. Dem har kanske inte ens den? Jaja jag får se hur jag gör.

Igår åkte jag,dennis & robban till Maxi och handla lite och sen hem och kolla på film :) road kill 2. Har redan sett ettan & den tyckte vi va hyfsat bra, men herregud så löjlig tvåan va. slutet va skit töntigt plus att där va några filmfel som man märkte riktigt tydligt. Sånt stör jag mig på som fan! Nej det va ingen film att rekomendera..eller jo början av filmen kan man se, men sen dem typ tio-femton sista minutrarna va bajs! haha.

Nu ska jag nog dricka lite varm choklad & röga. Haj & i vaj!


datanöööörd.

Satte mig här för typ fem minuter sen (tyckte jag) och skulle göra om bakgrunden i kommentarsrutan..och jag ladda upp bild efter bild och ändra storlek och hade mig. Sen gick jag in på picnik för jag skulle göra en ny bild & sen kolla jag på klockan så nu har jag suttit och hållt på med det i typ 40minuter! Hahah fyfan.. tiden går fort när man har roligt ;p

Innan idag va jag,mamma,johanna & felicia på familia. Där blev jag ett par skor & två par vantar rikare (y) Fint!
Och idag satt felicia upp i vagnen för första gången :) så kärt det såg ut! 
Mosters stora tös ♥ 


evelinajosefinmariaolsson


helgen!

Helgen blev lugn.
Fredags; va hemma hos mamma&smilla och käka tacos & kolla på tv :)
Lördags; åkte med pappa&bodil till malmö och kolla lite loppisar, hihi. Och på kvällen va jag hemma hos johanna med elin.. käka kebab & kolla på melodifestivalen. Och fyfaaaan vilka dåliga låtar alltså. Dem som är med där är ju typ bara såna som har vatt med i idol eller nått annat nördigt. Nej, det va bättre förr..haha!
Idag; gick till oj med johanna,felicia & dennis..sen gick jag&dennis vidare till mamma för hon skulle toppa mitt hår lite. Fast hon inte tog så mycket så känns det riktigt skönt :) Tack mamms♥

 


...

Jag hatar den känslan jag har i min kropp, skulle kunna slänga mig ner på golvet och bara skrika!
Jag har sån panik i hela kroppen så jag vet inte var jag ska ta vägen. Är så jävla ledsen.
Och ja, jag vet att det är jag själv som har gjort så att jag känner såhär...det är jag själv som har gjort fel.
Hur gärna jag än vill få mina misstag ogjorda så går det inte, det ända jag kan ändra på är mig själv...och det är något som jag verkligen ska göra. För såhär orkar jag inte må mer, aldrig mer!

"himlen är oskyldigt blå"

När jag sitter här vid datan & kollar ut genom fönstret så ser jag bara himlen.. och den är helt blå utan något moln & man ser hur solen skiner :) Det ser så fint ut! Jag känner mig lycklig & vill bara ha sommar.
Det är faktiskt en rätt skön känsla att man kan bli glad & lycklig av en klarblå himmel.



så va det dehär med rubriken!!

Varför har jag så svårt för att ta tag i saker & ting?
Förra veckan skulle jag ha ringt till lärcentrum i helsingborg för att höra om dem har någon utbildning inom barn & omsorg. Men jag gjorde inte det förräns idag & när jag ringde idag så va dem inte där så jag skulle återkomma i morron. Aaah..hur svårt hade det vatt att ringa förra veckan? Då hade jag ju fått prata med dem direkt.
Det är så mycket som jag skulle behöva fixa, men jag skjuter det framför mig hela tiden. jag tänker att "äh jag tar det imorron ist" och så helt plötsligt har det gått en vecka sen det skulle va gjort.
Jag behöver en riktig spark i röven. Men nu ska jag fan börja ta tag i saker.. det blir ju bara 10000gånger värre när man struntar i det. Varför lär jag mig aldrig? 

RSS 2.0