Gott nytt år alla nära & kära :)


Bye bye 2009.

Imorron är det nyår & då blir det feeeest och jag ska ha den snyggaste klänningen jag vet på mig :D (y)
Mamma tog med den hem innan för den va ju lite stor så hon skulle se om hon kunde sy in den & om det inte går så får jag väl dra på mig en sopsäck eller nått ;p haha. Men min mamma är duktig på att sy så det ska nog inte bli nått problem ;D


Jag kommer nog inte skriva imorgon så jag skriver det nu ist...
GOTT NYTT ÅR ALLIHOP! Vi hörs nästa åååååår.

Imorron...

..blir det nog tvättedag, om jag mår bättre!



känns som det behövs ;)


aj lööööv it.

Fick ju presentkort av mamma i julklapp på Siba, så jag köpte mig en ny mobil :)
En rosa fin mobil!  Tack mamma<3


nej nej nej nej!

Vaknade i morse & kände mig lite dålig, helt stop i näsan, ont i huet & hela kroppen, slö. Och sen när jag rökade så märktes det verkligen att det va något som inte stod helt rätt till.,haha! Ni som röker, visst märker man att man börjar bli sjuk när man rökar? Det smakar riktigt illa. Jag vill inte bli sjuk nu när det snart är nyår :( Så jag har vatt på apoteket & köpt nässpray och sen va jag på OJ och köpte sånhär bravo juice, friscus. Den ska tydligen vara bra.. hjälper kroppens naturliga försvar..står det på den ;) Så nu har jag snart druckit upp en liter.

Jag va på familia igår och byta min klänning som jag fick av dennis i julklapp för den va för liten... den jag fick va en xs & den satt jätte taight och jag kunde knappt andas i den så jag byta den till en s, men den va för stor. Hur kan det va så? Det finns ju liksom inget mellanting. Riktigt störigt. Men mamma sa att man kanske kunde sy in den. Hoppas de :)


Julafton :D

Julafton igår!
Hade jätte mysigt & jag fick världens finaste julklappar, hehe ;D Är så glad för min underbara familj <3 Ni är bäst! Fick Carolina gynings parfym, en rosa klänning, kamera, presentkort på siba, armband, rakhyvel & rakgel, pengar & en massa annat fint :D
Jag är helnöjd med julafton <3

Vill ni se bilder så kolla på min bilddagbok (toosing) för jag pallar inte lägga upp här just nu ;)

Nu ska jag nog gå & duscha & använda mitt nya schampoo&balsam och sen spruta på lite go girl! hahah.

Svängig låt :D



Lillejulafton :D

I morgon är det julaaaafton :D gud vad jag längtar! Men, jag har fortfarande inte handlat alla julklappar än. Ska handla nått mer till pappa & dennis. Jag skulle kunna handla hur mycket som helst, men tyvärr så tillåter inte ekonomin det ;(
Jag vill va rik och handla skit mycket till alla mina nära & kära, jag ääälskar det!

Julklappar!

Va ute igår & handla en massa julklappar.. handla även en julklapp till mig själv också ;) Ett par skitsnygga dojjor. Rea och allt, det är fint ;p haha!


Snö & frösna tår!

Helgen har vatt hur lugn som helst :)
I fredags va jag,dennis,robin & deras kusin andreas ute och körde med gatorn och drog en snowracer efter, skit skoj..haha! När dennis skulle åka på snowracern så råka jag komma för nära en husvägg så han fick hoppa av annars hade han åkt rätt in i den ;p hahaha. Efter ett tag frös jag som fan så jag gick in och glodde på tv. Sen kom dem också upp så kolla vi på film :)
I lördags va vi hemma hos johanna,felicia&dennis och hälsa på sen gick vi hem till dennis mormor :) Där det bjöds på mackor med korv,ost&gurka på, godis & julmust.. mums! Sötaste tanten ever! hahah. Sen på kvällen kom robin&johanna hit så gjorde dennis&robin ett hopp som dem skulle hoppa på med snowracern med hjälp av gatorn.. efter ett tag kom långe danne, fredrik & andreas också hit. Sen frös jag som fan så jag&johanna gick upp och kolla på dem genom fönstret istället ;) När dem hade tönnat sig där ute ett tag så kom dennis,robin & andreas upp, glodde på tv & sen gick dem till roma och hämta pizza :D
Igår va vi hemma hos johanna,felicia&dennis igen.. lånade dennis rakapparat för den dennis hade lånat av sin bror funkade ju inte mer än köss mig i röven (ursäkta det omogna uttrycket) så han fick fantafrilla, inte så jätte snyggt! Men nu är han grann igen♥

Som jag längtar till julafton nu... aaaah! Idag ska jag,mamma,smilla & johanna ut och handla julklappar :)
Nej nu ska jag ut & röka lite, heeeej då!


det är ingen värme direkt..

Fyfan vad det är kallt! Alla element här hemma är på full värme & ac:n står på 30grader (varmt alltså) och jag kolla precis på termometern och den står bara på 16grader, här är kallt vill jag lova er! Brrr.
Varför blir här aldrig varmt? Jag hade tänkt att jag skulle duscha men det vette fan om jag vill, jag kommer ju frysa ihjäl när jag kommer ut ur duschen :/ Sen när dennis kommer hem så ska vi nog bada, kan inte göra det nu innan han är hemma för varmvattnet tar slut direkt & han ville nog också bada :) Jag ska nog larma igång typ sjutusen värmeljus inne på dass & sen stänga dörren så kan där kanske bli liiiite mer uppvarmt inne.
Nu ska jag krypa ner under två filtar med två par tights en tjocketröja och två par strumpor & glo på tv!
God natt gott folk.


det är inte klokt...

..vad tiden går fort. Julafton om en vecka redan! Hoppas att snön ligger kvar tills dess :)
Igår va jag&dennis ute med gatorn och körde, fyfan va det va kuuul :D hahahaha. Jag fick också prova att köra men då blev dennis rädd ;) hö hö. Körde och kasa och hade oss!
Imorron ska pappa köra mig till trelleborg för dem ska fästa den grejen i min flabb, sen hoppas jag att den sitter där för jag pallar inte åka dit igen.

Nu ska jag gå ut och röka lite hade jag tänkt mig :) Ha det gooooooooooott.


More n more

En fin gammal låt ;p


åååh va drygt.

igår kväll när jag skulle borsta tänderna så märkte jag att den tråden som jag har på tänderna där nere (på insidan, som ska hålla tänderna på plats) hade lossnat på ena sidan. Så det blir väl att åka till trelleborg snart igen! Faaan va drygt. Jag som trodde att jag aldrig mer skulle behöva sätta min fot på det stället igen. Hade jag haft mycket pengar så skulle jag bett dem göra en ny sån skena som jag har på nätterna för den är helt sönder och jätte obehaglig att ha i flabben..,en sån kostar 500spänn! Men jag tycker inte att jag kan hjälpa att den har gått sönder, för det är väl som jag biter ihop med käkarna när jag sover..så dem skulle kunna göra en ny, gratis, till mig ;) Nu när det snart är jul och allt.. haha!
Usch ja, det har bara vatt en massa jävla klabb med mina tänder. Palla! Och den visdomstanden som växer rent fel har jag inte vatt och röntgat än, för det kostar ju också en hel förmögenhet! Varför ska det va så dyrt att gå till tandläkaren?
Jaja skit samma.

Igår börja det snöa lite och jag blev jätte glad. Men det försvann igen & jag blev mindre glad, och det snöar fortfarande men det lägger inte sig..skit tradigt ju. Då behöver det faktiskt inte snöa alls tycker jag.
Idag är jag inte glad känner jag.
Jävla ståltråd i munnen & jävla snö som inte vill stanna!

" I love you to love me "


jag har inga ögonbryn just nu!

Innan idag när jag skulle sminka mig så hitta jag inte min kajal & ögonbrynspenna. Och jag leta som fan, sen kom jag på att det nog är elsa som har dratt ut de från mitt skåp och gjort av med det. För hon brukar göra de, en dag när jag skulle sminka mig så låg min rougeborste på golvet & rouget låg i vasken...
Så just nu har jag inga ögonbryn.. eftersom att jag inte vill noppa mina ögonbryn (det gör ont tycker jag) så rakar jag dem ist & det är så typiskt att den pennan är borta just nu för sist jag raka mina ögonbryn så råka jag raka lite för mycket så det ena brynet är nästan helt borta. hahaha!
Tack Elsa (y)

//ögonbrynslösa josse!


helgen!

En snabb sammanfattning av helgen;
fredags.. Robin & johanna kom hit så kolla vi på Idolfinalen & jag och dennis drack ett par groggar, sen stack dem hem och jag&dennis tog tåget in till stan :)
lördags.. Åkte med pappa&bodil till bällinge där dennis far hade julmarknad, köpte lite doftljus. Sen på kvällen stack vi ner och käka på Thai lina med johanna,dennis & felicia :) Sen hem till mamma och sen hem & la oss!
söndags.. Åkte till mormor&morfar med mamma,uffe & smilla, sen när vi kom hem stack vi till dennis mamma och plocka på oss en massa julpynt & en julgran. Sen pynta vi & lyssna på julmusik :)

Mysig helg <3

:)

Nu har jag gjort en ny header igen, det va ju ett tag sen jag gjorde de så jag tyckte det va dax nu :) Annars har det inte hänt så mycket spännande sen sist jag skrev. Jag har inget händelserikt liv faktiskt! Rätt så vanligt men helt okej. haha!

Ikväll ska jag följa med mamma på ljusparty i ödåkra, det kan ju bli spännande :)
nej nu ska jag nog hoppa in i duschen, men först ska jag ner och tigga en cigg av dennis!
HAJ DÅ!

Gamla festlåtar :)

Ibland saknar man den gamla tiden så himla mycket. Men som tur är så finns den i minnet <3

 

 





Julklappsshopping!

Igår åkte jag&dennis till väla och handla lite julklappar :) Så nu har jag handlat färdigt till johanna&smilla, men jag ska nog köpa nått mer till dem! Och till mamma har jag handlat en julklapp hittills men det ska bli nån mer där också :) hihi.
Fast jag är ju långt ifrån färdig..känns som jag har hur många som helst kvar att handla till.. men nu är snart mina pengar slut & jag får inte pengar förräns den tjugotredje igen. Kul att åka ut och stresshandla dan innan julafton! Puhu. Jag får nog sticka ut och kolla vad jag ska köpa och typ skirva upp var & till vem så jag vet det så är det bara till att ta det sen..så slipper jag springa rundor och leta :p smaaart josse!
Nu ska jag ta och ringa några samtal, vilket jag hatar att göra. Men jag måste. Imorron skulle hon från akademedia inne i stan ringa mig och då skulle jag ha ringt dessa samtal...jag är alltid lika duktig, gör det i sista sekunden. Varför inte göra det direkt då hade jag sluppit detta nu. Jaja... inte mö att göra åt det nu.
HEJ DÅ!

Midda & nycklar hos mor!

Igår bjöds det på midda hemma hos mamma :) Efter vi hade käkat så glodde vi på en massa gamla filmer från när jag & johanna va typ 4 & 6 år, haha så jäkla kul. Fan va roligt man snacka alltså ;) Sen kolla vi på filmer från när Smilla va nyfödd. iiih vilken söt & tjock bebis <3 Och som jag såg ut då, herreguuud. Långt blont hår i en ful totte & nalle puh tröja. elva bast och helknast!
Sen kolla vi på andra evenyn & vid lite över tio tiden gick jag,dennis,johanna & felicia ner till shell. Sen följde vi dem hem & sen cykla vi också hem, men när vi kom hem så kom jag på att jag hade glömt mina nycklar hos mamma så vi fick snällt vända på hojjarna och trampa hem till mamma igen & hämta nycklarna. Jag trodde dennis skulle strypa mig..haha.

Idag har jag inte hunnit med så mycket fast att jag vakna vid tio.. eller jo, jag har hunnit snacka med johanna en snabb runda, druckit en kopp varm choklad & rögat två cigg och nu ska jag gå och ta min tredje!
Tjingeling.

" I wish that I could see you soon "


It´s friday im in love <3

Snart ska jag & darling ner till Thai lina och käka :) MUMS!



hahaha, så jävla fuuuuult ;D


Gäsp

Loggade in på min blogg & tryckte på nytt inlägg.. men nä, jag orkar inte skriva nått idag. Jag tar det i morron ist. Jag ska slänga mej ner i soffan nu & öppna godispåsen och glo på tv & sen ska jag borsta tänderna & hoppa in i sängen och sätta igång sex and the city och sen sova :) Jag & dennis tittar alltid på ett eller två avsnitt innan vi ska sova, det är smällbra :) Det är Johannas box som jag har lånat..har redan glott igenom den en gång men en gång till gör ju inget ;p
GOD NATT & SOV SÅ GOTT!
Köss!


"där borta ligger en gran & den behöver jag, tror du jag törs ta den?"

Jag tog fatt i dammsugaren och dammsuga lägenheten, plus att jag torka av lite här & var :) Så nu är här grannt igen! Nu nån dag i veckan ska jag&dennis nog hem till hans mamma och få lite julpynt, men jag vet inte om det bara va sånt till julgranen eller om det va annat pynt också, det återstå att se..hehe! Jag har lyssnat på jullåtar hela dan så nu vill jag få in lite julpynt här också & sen är det bara att vänta på tomten :) Eller ja, jag måste ut och fixa julklappar också. Gud vad jag älskar julen!
Jag har ju sagt hela tiden att jag vill ha en julgran & först ville inte dennis de men sen kom han på att om vi ska ha nån julgran så ska vi ha typ 4stycken.. det ända jag kan säga är -Okej, visst! För jag veeet att det inte kommer bli så, det blir aldrig som vi säger, haha. Fast det hade faktiskt vatt rätt häftigt att ha så många granar ;p Och tänk så kul Elsa hade haft, aajdå. Jag är lite rädd för att bara ha en gran..vi får sätta fast den i väggen annars kommer hon att välta den. Jag vet när jag bodde hemma så hade vi katter & då fick vi fästa granen i väggen med snöre & inte sätta kulor längst ner i den ;D eller va det kanske för smilla när hon va liten, för att hon inte skulle ta dem? neeeej det tror jag inte! Det va nog för katterna.

Nu ska jag lyssna på Emil i lönnerberga, bom-sicka-bom :D Fin bit!


....

usch & fy & blä!
Fan va jag har blitt lat, i hallen ser det ut som nån har hällt ut en hel sandlåda & inne i min garderob ligger det kläder slängda överallt. Palla!
Jag måste ta tag i dammsugaren. Aah!


oooh va fint

Just nu är det så himla fint väder, solen skiner & det är frost överallt (helt vitt) jag ääälskar sånt väder! Jag måste ut och gå innan solen smälter allt. Men hur kul är det att gå själv? Nej det lät inte så jätte lockande. Aaah!
Jag ska nog öppna fönstret ist och vråla ut huvet & känna den friska luften.
HAJ DÅ!


Underbara doft!

Igår va jag på väla med mamma & då gick vi in i den parfymaffären som ligger där vid partaj typ & då hitta jag carolina gynnings parfym!!!! Jävlar vad den luktade gott, jag blev helt förälskad direkt. Bara när jag såg den sken jag upp som en sol och kuta fram och öste på på hela mig :D Fyfan.
Så nu tänkte jag skriva en lite önskelista :)

1. Ny mobil eller kamera
2. Carolina gynnings parfym, go girl
3. Nån mysig kofta
4. Mjukisbyxor
5. Uttöjning till mitt öra, som är 4 eller 5mm i det minsta och sen blir det större
6. Två tunnlar (8 eller 9mm) till mina öron, som har såna "kanter" på båda sidorna så dem inte trillar av :p
7. Armband från ur&penn, som man kan sätta på såna barrlocker eller va det heter
8. Öronhänge...små pärlor typ
Sen kan jag inte komma på nått mer, men jag blir faktiskt glad för vad som helst :)


Alltid lika trevligt att få oväntade räkningar (y)

Blää för såna här dagar när man bara vill lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet. Jag tycker inte om såna dagar. Känner mej rastlös, trött och lite irriterad. Men jag vet inte varför.. men jag tror jag vet varför jag är så irriterad, det är nog bara för att jag fick en elräkning från östergatan igår, den va på 529kr och jag kunde inte fatta varför jag fick den. Så idag ringde jag till Kreab och då sa dem att det är alltid den som flyttar som är tvungen att anmäla det till dem, men det har jag aldrig hört & jag trodde att Bovista fixa det eftersom att dem fixar så att elen sätts igång när man flyttar in. Men nej nej, tji fick jag. Så sa hon tanten från kreab "nu vet du det tills nästa gång" JO TACK! Kan du inte ha lite förståelse att folk kanske är lite fattiga nu såhär vid juletid och allt. & kan du inte fatta att jag kanske hade missuppfattat allt? Nej då! Bara ta mina pengar, jag kan sno julklappar och julmat (y) nej så illa är det kanske inte men fan det är riktigt störigt. Och sen säger hon en sak till som jag knappt kunde svara på för jag tänkte bara "är människan inte klok?" -" du kommer få en räkning till sen, som vi kallar flytträkning, och den avser 1 november till 27 november så det är bara några dagar " bara några dagar? Jag flytta från den lägenheten i september så jag kan fortfarande inte riktigt fatta det! Men jaja, nu har jag iaf betalt den så det är väl bara att se glad ut & vänta på flytträkningen.
Nu ska jag tröstäta...fast jag är inte alls sugen på nått, hur lockande låter en sleden rostmacka med ost på? Inte så jätte lockande. Jag vill ha maaat, flottig mat, typ en kebabtallrik. Fan va det hade vatt gott ;D Men inte har man råd att unna sig nått sånt gott, jag kanske kan äta upp räkningen från kreab? Det kan kanske va gott. Nej nu känner jag att jag börjar gå lite till överdrift & då blir det lätt att jag blir lite omogen. haha! Så nu ska jag sluta skriva innan ni börjar tro att jag är knäpp i huet på riktigt ;p

mmm kebab...mmm!


Utgång i lördes :)

Satt hemma hos Johanna & förfesta lite innan vi åkte till stan, tack för en trevlig kväll :)
Tyvärr blev det inga bilder från när vi va inne i stan. På söndan hitta jag en lite bok i jackficka & inte vilken bok som helst utan... Nya testamentet. Och längst bak i den är där sånt som man kan skriva på så står där "mitt beslut att ta emot Jesus...jag bekänner att jag är en syndare & att Jesus kristus dog för min synd" Okeeej? Vad betyder det? Har denna dam (som jag fick den av) gett den till mig för hon tyckte att jag kanske syndade för att jag va full & hade kul? hahaha. Hum.. ska nog ta och kasta den. Det känns inte bra! haha. Vafan ska jag med den till? Jag tror ju inte ens på gud. Jag satt igår och bläddra igenom den men jag fatta typ inget alls av vad som stod i den så det är inget för mig.
Jaja, här kommer lite bilder iaf :)
   

  


Lite egobilder är aldrig fel, haha!






RSS 2.0