Slå klackarna i taket :D

Ikväll blir det utgång :) Häärligt.
Nu hinner jag inte skriva mer, haha.. ska hoppa in i duschen! Ha en trevlig lördag för de ska jag ha :)
PUSS!


If it makes you happy, then why the hell are you so sad...

Underbar låt!



Findus & familia :)

Idag har jag,emma,johanna & felicia vatt på findus & handlat smink :) Köpte en mascara & rouge! Sen körde vi till familia, men där kom jag undan billigt för mina pengar kom inte in förräns nu för typ en kvart sen så de va ju bra på ett sätt ;) haha. Fast jag hade lite lösa pengar så jag köpte 3par öronhänge för 40kr, så denna shoppingrundan gick på ca 200kr.. jag ääälskar när man kommer billigt undan! Då känns det bra.
Ikväll blir det lugnt & imorron blir det utgång :) Fast jag tycker inte om att gå ut i helsingborg men det ska ändå bli skoj :D hihi. Ska hem till johanna i morron på dan och hjälpa henne att städa lite för vi ska sitta där innan vi sticker till stan.
Nej nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och städa lite. Patta på lasse stefanz, beyonce, the pinks, cornelis vreeswijk  och lite sånt... ja jag vet att jag har väääldigt blandad musiksmak. Jag kan lyssna på typ allt, förutom hårdrock för då får jag bara ont långt in i hjärnan! haha.
Seeeeee yaa!


tjugofemte november tvåtusennio

Igår kom Johanna & världens sötaste Felicia och hälsa på :) Sen skulle Johanna till vårdcentralen och jag passade Felicia ett tag, gav henne mat och lite sånt sen gick vi ner i byn och mötte Johanna igen :) När jag kom hem sen så stack jag och dennis ner i byn och käka på rosa & sen hem igen! Sen kom pappa och hälsa på :)
Igår när dennis va hemma hos sin mor så fick vi en jättefin byrå som vi satte i köket & det blev så grannt så! Nu börjar här bli riktigt fint hemma, haha.
Här kommer en bild på sofforna och en på byrån.. min kamera är fan sämst, men det är nog mitt eget fel för vilken kamera tåler att få en hel öl över sig? hahah.
Och sen så ni bara vet så vill jag ha ett nytt soffbord, det passade inte alls med ett brunt till. Eller så kanske jag bara tar tag i penslen och målar de ;D Det blir billigare också, det är ju fattiga tider nu när det börjar närma sig jul! höhöhö.


 


Lite bilder från i lördes!

På väg in & väntan på Daniel :)
   
 
Nu är han hemkommen ;p
   
  
  






Fest & foundation

I lördes va vi hemma hos dennis mamma och käka midda & efter det körde daniel oss till Åstorp där vi tog tåget till helsingborg för vi skulle hem till daniel, fast han visste inte det eftersom det skulle bli en överraskningsfest för honom. Så hans tjej mötte han på knutan så gick dem nånstans för att dryga ut på tiden så att alla skulle hinna hem till dem & sen sa desire´(som hans tjej heter) att hon bara skulle hem om och byta skor innan dem stack vidare, så när dem kom upp i lägenheten blev han vääääldigt överraskad ;D hahahaha, han hade inte fattat nått :p Han stod bara och glodde så börja alla sjunga "vi gratulerar" det va riktigt skoj! heheh.
Sen festa vi där ett tag, sen snacka jag med sara och så sa hon att dem satt hemma hos emma&nille och drack så jag,robin & hans tjej johanna tog tåget till åstorp redan vid halv elva och stack hem till emma&nille :) Mycket trevligt där också!
Och sen när dennis kom tillbaka till åstorp stack han hem till rina&jonas och sen stack jag också dit :)
En trevligt & lyckad lördag måste jag säga!
Igår fick vi dem nya sofforna & dem va riktigt fina, dem ser helt nya ut så tvåtusen för dem är inte alls dyrt! Men det värsta är att jag får inte det till att se bra ut.. ska den ena soffan stå så att det ser bra ut och passar med tvn så står den andra soffan inte alls bra & tvärtom! Jag får lite smått panik. Men det ska nog lösa sig, jag kan ju alltid fråga mamma, hon har öga för sånt här :D

Igår kom Johanna, felicia & mamma på besök.. dem hade lussebullar & julmust med sig. MUMS! Och johanna hade en liten present också till mig, en ny foundation :D Tack så jättemycket hanna. Jag va i STORT behov av en ny sån.
Har ni förresten provat den foundationen? Den är världens bästa, när man krämar på den så typ "smälter" den in i huden.. den typ försvinner. Också täcker den skit bra!
Prova den om ni inte har gjort de...
Maybelline dream matte mousse.


Fredag hela dagen lång :)

I förrmiddas gick jag ner i byn och mötte Johanna&Felicia, sen kom Sara också & sen kom Emma också :) Satt och snacka & röga litta <3
Sen gick vi ner till bibblan för Johanna skulle skriva ut ett papper & sen stack Emma för hon skulle jobba, så vi andra vandra vidare till la chic där Johanna köpte sig lite foundation :) Sen åkte jag med Sara till hennes jobb & hämta lite jobbekläder, körde en runda i stan sen när vi kom till Åstorp fick jag minsjäl prova att köra hennes bil nere på industriområdet :D haha. Det gick faktiskt rätt så bra, förutom när jag skulle köra iväg för då sprätte de litta, haha. Sen körde vi bort vid godbiten och tvätta bilen...eller ja, sara tvätta och jag titta på ;p Och sen ner i byn igen och röga en cigg med hennes mor & sen körde hon mig hem!
Tack för en trevlig dag alla mina töser som jag har träffat idag :D <3

Igår sov Smilla hos oss :) Underbara lillasyster. Är så glad för dej, du är så himla go <3 Älskar dej jätte mycket!

Ikväll blir det lugnt & det ska bli rätt så skönt faktiskt. Ska snart tappa upp ett varmt bad & bada min vackra kropp, hahaha! ;D Och sen ska jag raka älskling... på huet! haha. Först med rakapparat & sen med hyvel, här ska det jävlar i det inte finnas ett hårstrå kvar inte ;)
Nej nu kallar badkaret efter mej!
Ha en trevlig kväll allihop för det ska jag ha, höhö!


ett till :p

Igår gjorde jag ett till hål i örat, fast i det vänstra :) Man ser typ inget på bilden men det är iaf hålet längst ut!
Ska köpa likadan öronhänge sen när jag får pengar, är fattig som fan just nu :p haha.

underbara tider :)








Resultatet!

Såhär blev det, litta snitt & vingt men helt okej :) haha.
Jag vill göra fleeer.

Som jag kan, haha!

Jag är helt jätte förvånad över mig själv just nu... jag stod inne på toa och skulle se om jag hade några öronhänge, men eftersom jag har uttöjning i båda öronen och endast ett ledigt hål till ett öronhänge så är jag tvungen att ha hänge som där är en "krok" på.. om ni fattar vad jag menar, haha. Så jag tog en säkerthetsnål och kötta igenom i högra örat så nu har jag ett hål till... första gången jag har lyckats med det & jag har försökt mååånga gånger ska ni veta, haha! Det knaka litta men sen gick den igenom och det gjorde ju inte alls ont :p Det gör ondare nu efter. Jag har säkerthetsnålen kvar för jag vågar inte ta ut den än för då kanske jag inte får i ett öronhänge. hum... nån som vet vilket som är bäst att göra? Cassie du kanske vet, du brukar väl ta hål själv? Eller? Iaf i näsan ;p haha!
Nu ska jag ut och röka, sen ska jag följa med mamma till frissan, hon ska klippa sig :) PUSS!

:D

Just nu känner jag mig..jätte glad :D Jag tror att det är för att det snart är jul, haha. Jag har riktig julkänsla redan.
Jag älskar verkligen julen. Julen är det mysigaste på hela året tycker jag!
Igår lyssna jag på en massa jullåtar och det gjorde ju att jag längtar ännu mer, haha!
Dessa låtar är två av dem bästa jullåtarna tycker jag :)



Go girl by carolina gynning!

Jag vill ha hennes parfym...fast jag vet inte hur den luktar men jag vill ha den ändå bara för att jag ääälskar carolina gynning :D haha, hon är fan min idol!
Parfymen kostar 299kr på kicks och den önskar jag mig i julklapp. Så nu vet ni det ;)
Såhär står det i en tidning från kicks som jag har..
"Doften har toner av viol,citron,apelsinblomma & persika, med mysk i botten" det lät väl gott? eller?


 


Jag har sagt det förr och jag säger det igen...

GAMMAL KÄRLEK ROSTAR ALDRIG <3
Goooood morning gott folk!
När jag vakna och gick upp så hade dennis inte gått ner och börjat jobba än men det va bara bra för mej för jag fick en mysig kram, en såndär som verkligen är jätte mysig ni vet! haha. Ooh som jag älskar dej<3
Tänkte bara berätta att första gången jag såg dennis va när jag börja i hans klass på björnekulla i 7:an -01 och jag tyckte att han va riktigt söööt :) haha. Jag har alltså kännt han i 8år typ (ooh herregud) Sen blev vi tillsammans i 8:an, tror jag att det va, och då va vi tillsammans i 2½ år. Och sen vi gjorde slut sista gången så har jag faktiskt alltid tyckt väldigt bra om han. Han har alltid vatt number one ;p hahah! Tänk att kunna hitta en person som man trivs så himla bra med, som man kan säga & göra vafan som helst inör, man kan helt enkelt va sej själv med den personen. En som man aldrig bråkar med, vilket jag tycker är rätt konstigt efter att ha kännt varandra i 8år.. eller ja bråkat har vi ju gjort men det har mest vatt på fyllan & då har det aldrig vatt nått sådär jätteallvarligt ändå, och sen kan vi ju bli lite så sura på varandra, lite barnsligt sura tycker jag ;p haha.  
Jag tror att vi passar så bra ihop eftersom vi är så himla lika (afan) vi tycker om att göra likadana saker, lite så nördiga saker.. vi kan tex cykla runder i skogen en hel dag, fast det va rätt längesen vi gjorde de nu, och när vi va typ 15-16 så körde vi runder på hans moppe i skogen och en gång körde vi vilse och jag envisades om att vi skulle vända men vi gjorde aldrig de så vi kom ut låååångt ifrån där vi hade kört in.. tur att jag inte fick min vilja igenom för jag tror inte jag hade hittat tillbaka ;) Och när dennis hade sin epa så körde vi runder med den på bonnavägarna här runt omkring åstorp & en gång körde vi till strandfesten i Ängelholm & vi fick sitta och sjunga hela vägen för där va nått sjukt irriterande ljud som lät jättehögt hela tiden men när vi kom fram så såg dennis va det va.. handbromsen va lite grann tilldragen ;) Smaaart!
Usch ja, vi har gjort en massa kul saker tillsammans kan ni tro..herregud!
Han är inte bara min pojkvän utan även min bästa vän <3 Jag älskar dej så in i *piiiip* :D

Ojdå, det blev rätt mycket & det va faktiskt inte meningen. Fingrarna bara hoppa runder på tagentbordet..kanske inte så intressant för er att läsa om mig&dennis och vår tid tillsammans..HAHAHA guuud va det lät töntigt :p hahahahaha! Vår tid tillsammans...hahahaha! Ja men ni fattar!
Nu ska jag ut och röööööka lite. Hej då!

Aj löööv jo soo muuuutch!

Hejsan hoppsan, tänkte bara skriva att nu ska jag&daaarling bada!
Bajbaj.

darlin' when I hold you, don't you know I feel the same...

Hej hej hallå!
Håller på att städa just nu, tog bara en liten paus. Fast jag tror inte jag orkar mer nu ;p haha. Har städat på toa, rensat lite i mitt skåp & på hyllan & jag har dammsugit överallt här så nu väntar jag på tvätten (som är klar om ca.3min) och när jag har hängt upp den ska jag slänga i en ny maskin sen ska jag nog ta och koka lite vatten och dricka varma koppen. Ja så får de bli!
Ps; jag längtar som fäään till juuuul, men nu är det inte lång tid kvar :D Halva november har ju redan gått! Fint.
Ooh på tal om november..detta är en mycket fin bit :)

Helgen i snabba drag :)

Fredag; Jag&Dennis satt hemma & åt hamburgare och pommes & kolla på tv :) Sen stack vi hem till mamma&smilla ett tag, där även Johanna,dennis&felicia va :) Sen hem igen och kolla lite till på tv sen somna vi!
Lördag; Gick ner i byn på förmiddan och mötte johanna,dennis&felicia och sen gick vi till Oj och handla och efter det gick vi hem till mig&dennis och satte oss och glodde på tv & åt chips :) När dennis&johanna skulle gå hem gick jag&dennis till Roma och dela en kebabrulle :) & sen när vi kom hem kom Dennis Lindeqrantz också, så glodde vi på film.. day after tomorrow. Riktigt bra film, har sett den ett par gånger och kan gärna se den ett par gånger till, jag älskar den..den är så himla sorlig&bra!
Söndag; Vakna, käka frukost, klädde på oss, åkte ut till väla med Dennis L, köpte puder, hem och kolla tv, iiigen, sen bada jag, sen skjutsa dennis oss hem till mamma där hon bjöd på jätte god midda :) Wokad kyckling me nudlar och såna wokgrönsaker :) Och ja, när vi kom hem glodde vi på film iiiiiiigen.. heartbreakhotel :D FYFAN va den är braaaaaa.. hahaha, smällrolig!
Nu när jag skrev vad vi har gjort i helgen så tänkte jag...Oooooj vad mycket tv det har blivit. Haha! TV-NÖÖÖÖRDAR!




Älskar hösten :)

Igår när jag gick hem till mamma&smilla så undra mamma om jag kunde se om jag hitta nårra röda bär (som hon skulle ha att lägga på bordet) så jag gick genom perslund och kolla lite... herregud vad det är mysigt med höst :) Speciellt när det är sånt väder som det va igår! Jag skulle kunna gå runder så hur länge som helst, haha!

Två stycken grattis idag ;)

Det första grattis går till min älskade lillasyster som fyller 10år idag :) <3
Grattis min fina smilla!
Det andra "grattiset" går till mej&dennis som har vatt tillsammans i 10månader idag :) <3
Grattis till oss!
Idag blir det kalas hos mamma&smilla och sen får jag se om jag vandrar ner till vårdcentralen, men det är inte säkert att jag kommer vandra därifrån.. haha. Med min vanliga otur så kommer jag säkert bli förlamad. Men man ska väl tänka positivt :) haha! Usch ja.

Igår skrev jag ju att jag tyckte att vår röda vägg såg orange ut men nu idag tycker jag faktiskt att den ser rätt röd ut så det va nog bara som jag inbilla mig eftersom att jag grundmåla med en orange färg för att det skulle täcka bättre.
Här kommer en liten bild, men ignorera att det är helt tomt på väggen.. ska sätta upp en spegel,högtalare och lite sånt sen när vi har fått dem andra sofforna så att vi kan få det att passa bättre. Känns lite onödigt att spika & borra en massa hål nu innan för vi kommer säkert få flytta det sen! Men jag kom på nu att det är ett tag tills vi får dem nya sofforna :/ Ska här se så tomt och fult ut tills dess? Ajdå!


Pink - Please don´t leave me

Och denna är faktiskt inte så illa pinkad heller ;)


Beyonce - Halo

Så himla mysig låt :)


Svininfluensan hit & svininfluensan dit...

Men guuuuud vad jag är kass på att uppdatera, fy på mej!
Idag har jag målat väggen där soffan står, röd, fast jag tycker att den ser lite orange ut :s hum! Eller så är det bara för att jag har fått det för mig så kan jag inte sluta tänka på de & det stör mej nått så gud in i helvete! aaauh! I slutet av denna månaden ska jag&Dennis köpa nya soffor.. svarta skinn :) Naajs! Vi får ett soffbord på köpet också så det är inte fel. Sen ska vi bara se hur vi ska få plats med sofforna här, känns som det kommer bli lite trångt med två stycken.. men dennis säger att det kommer gå så jag får väl lita på han ;) haha!

Imorron har jag fått tid till att ta sprutan mot svininfluensan.. och jag har en sån jäääkla beslutsångest så jag vet inte var jag ska ta vägen! Ska jag ta den eller ska jag inte ta den? Dör man eller dör man inte? Blir man förlamad eller bli man inte förlamad? Blir man imun mot influensan eller blir man inte imun mot influensan? Faaan va svårt. Men eftersom att jag tror på typ allt man hör om influensan så borde jag ju ta sprutan, men sen så tror jag på allt, allt ont iaf, om sprutan. Och varför jag emellanåt inte vill ta sprutan är för att om man nu ska tro på allt dåligt man har hört om den så känns de inte så smart att spruta in den i kroppen, & det väljer man själv.. och influensan kan man faktiskt lite grann försöka att hindra så att man inte får den. Som tex att inte visa sig ute i folkmassor, tvätta händerna ofta & sprita dem, mm.
Shit vad jobbigt detta blev nu, rätt jobbigt att försöka att förklara hur jag menar. Men hoppas att ni fattar ;)
Jag lovar er att om jag tar sprutan så kommer jag psyka mej själv så att jag blir förlamad ;p hahaha.. jag kommer sitta i soffan och bara glo och känna efter i hela kroppen.. -oooh neeej, nu känner jag inte mitt ben, ooh neej nu kan jag inte lyfta mej från soffan, ooh neej nu kan jag knappt se nått, ooh neej jag kan inte prata.. osso kan jag inte kalla på dennis och säga att jag håller på att dö, så kommer jag att dö ensam.  haha, nej nu överdriver jag kanske rätt så mycket.
FAN!
Vad tycker ni jag ska göra? & ska ni ta den?

Nej nu ska jag gå ut och röka och försöka tänka ut ett vettigt beslut!! Vilket jag inte kommer lyckas med. Eftersom jag inte är känd för att vara sådär jätte smart och vettig.
HEJ DÅÅÅÅÅ!

Det står nog avundsjuk skrivet i min panna ;D

Visst är det så att ibland känner man för att skriva hur mycket som helst i bloggen & ibland känner man inte för att skriva alls? Och just nu känner inte jag för att skriva alls. Men tyckte ändå de va dax att uppdatera lite. Igår va jag&Dennis på Oj med pappa.. där köpte jag en tidning GLAZE..och i den stod en sak som jag blev så aaaarg för, eller kanske inte arg men jag blev typ avundsjuk som satan, haha. Ni vet The hills som visas på Mtv? Vet ni hur mycket dem tjänar per avsnitt?! Ett avsnitt vara i 20minuter (bara så ni vet) Den som tjänar mest är Lauren Conrad och hon får 875000kronor för ETT AVSNITT SOM VARAR TJUGO MINUTER!!!! Och dem andra tjänar mellan 300-700000kr! Jag har alltid undrat hur dem kan ha så mycket pengar när dem jobbar som typ festfixare på nån liten byrå, men nu vet jag ju varför! Dem är för fan miljonärer. Sånt tycker jag är orättvist. hahhaha. Knappt avundsjuk jag är ;) haha!
Jag fråga dennis om vi inte kunde flytta till hollywood, för jag vill också ha mycket pengar. Men han tyckte inte det lät som en bra ide´. Eller jo det tyckte han kanske men han sa att vi inte skulle kunna tjäna så mycket. Nähe, varför inte? haha.
Usch ja.. drömma kan man ju :p

Halloweenfest 31oktober!

Här kommer nårra bilder från i Lördes när jag&dennis hade halloweenfest hemma! Fler bilder finns på min bilddagbok.. toosing











RSS 2.0